reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Amisia ja tez nie sadze zeby cos bylo.

Ato co dzisiaj dzialalam

101_1407.jpg

Załączniki

• 101_1407.jpg
    101_1407.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Kuklaki zdolna bestia z ciebie

Ja dziś padam po urodzinach Antka od wczoraj w garach siedzę i dopiero ogarnelismy syf po gościach
Jedno powiem ze ten co zmywarkę wymyślił to nobla powinien dostać

Karina, współczuję, mnie tez kość ogonowa znowu zaczyna boleć, na szczęście na razie tylko przy zmianie pozycji i podnoszeniu się, bo wczesniej dodatkowo przy każdym kroku...

Doli, no jak w abonamencie, to tez płatne to badanie było, na szczęście robiłas gdzie indziej, ale gdyby to było jedyne połówkowe to szkoda by było, a przecież po to się płaci abonament, żeby mieć już tą prywatną opiekę, a nie dopłacać gdzie indziej... ja bym chyba zażądała gdzieś "na górze" definicji tego badania, ile trwa i co ze zdjęciami i zażądała jakiejś rekompensaty... dawno sie z nikim nie wykłócałam :-D

Olusia, ja też siły nie mam na sprzątanie, ostatnio przez jakiś czas nic nie robiłam w domu, tylko mąż, ale wczoraj się zmobilizowałam i na raty powycierałam kurze, sprzątnęłam kuchnię, a potem łazienkę, robiąc sobie przerwy nawet po 2 godziny, a dzis drugą łazienke sprzątnęłam, podczas gdy mąż szalał z odkurzaczem i z mopem :-)

Tabasia, zdrówka dla synka!

Kuklaki, świetne są te ozdoby, utalentowana jesteś :-)

Vessuna zazdroszcze wyzerki!! :-D

Doli no mam cos z głowa.. Szukam zawsze jakby tu nam zycie ułatwic :tak: nie ni drugiego babyzena nie kupie raczej ten maxi cosi mila czy cos wlasnie zeby używać stelaża do wpinania fotelika, to koszt 50€ za używkę takze luzik.

Objadlam sie wafli z karmelem i mała mnie roznosi!!

Mmm Myla pycha!

Mi dzis odwaliło i wysprzatalam 2 szafy i 2 komody z ciuchami, posegregowalam ogolnie pol dnia roboty, robiene obiadu mnie tylko dobiło ;-)

To prawda, przy dziecku jeden dzien zaniedbania grozi katastrofa :-D Poza tym siedzenie na dupie mi nie służy, potem dzien jakis taki rozdziabdziany. Wole isc na zakupy, cos załatwić, ugotować, sprzątnąć, pójść na spacer z młoda :laugh2:

reklama
Echh Myla smaka robisz...

Dygotka najlepszego dla Antka :) tak zmywarka to fantastyczne urzadzenie. U mnie chodzi codziennie. Jest jeszcze jedno genialne - irobot :D

Milia ja to ma sily za dwoje,m mnie opieprza ze robie wiecej niz przed ciaza. Narobie sie za dnia a wieczorem plecy bola. Ale mnie po prostu roznosi!!

Do góry