reklama
Ja sie zastanawiam czy nie dokupić wozka takiego lekkiego tylko do auta do wpinania fotelika...najchętniej to bym kupiła jeszcze jeden babyzen tylko ten dla noworodków z opcja zmienienia na spacerówkę kosztuje 500€ Za wozek tylko do auta to troche duzo...
Doli skoro to nie o zazdrość chodzi to może mały przemyśli pogadankę i będzie dobrze:-) daj mu trochę czasu :-) jakie kolorki będą na przedpokoju?
Fajnie Ci się trafilo z tym wózkiem oby na miejscu bylo wszystko ok:-)
Kuklaki to też najczęściej z takiego powodu nie mogę spać, że idę gdzieś na wixytę, albo jakiś plan mam do zrealizowania ,albo rozmowę do przepracowania i po spaniu wtedy..
Widzę że wprawie każdej rodzinie jest ktoś " inny" najczęściej to teściowie chociaż wiem ze są wyjątki- takim zazdrozcxe
I z zakupów dupa dzisiaj..M wrócił z nocki i poinformował mnie ze został wylosowany na dzisiaj do pracy..jeszcze śpi a na 18 do pracy znowu..:-(
Fajnie Ci się trafilo z tym wózkiem oby na miejscu bylo wszystko ok:-)
Kuklaki to też najczęściej z takiego powodu nie mogę spać, że idę gdzieś na wixytę, albo jakiś plan mam do zrealizowania ,albo rozmowę do przepracowania i po spaniu wtedy..
Widzę że wprawie każdej rodzinie jest ktoś " inny" najczęściej to teściowie chociaż wiem ze są wyjątki- takim zazdrozcxe
I z zakupów dupa dzisiaj..M wrócił z nocki i poinformował mnie ze został wylosowany na dzisiaj do pracy..jeszcze śpi a na 18 do pracy znowu..:-(
Karina34
Fanka BB :)
Dobry
Kuklaki ni ja tez tam mam ze jak o czymś myśle to spac nie moge
Asiulka dzisiaj wolne , wiec nie jest źle .., zaraz cisnę na zakupy ...
Doli super ze juz wózek "masz"
Tabasia mam nadzieje ze gorączka szybko zejdzie zdrówka zycze
Nocki sa ok dla mnie, raczej ta jedna dniówka mnie rozstraja
Ja na opryszczkę używam tylko plasterków comped ...
Lei no 500 tylko do auta to za duzo ..., ja w styczniu poszukam wózka ...
Ok ide na zakupy ...
Kuklaki ni ja tez tam mam ze jak o czymś myśle to spac nie moge
Asiulka dzisiaj wolne , wiec nie jest źle .., zaraz cisnę na zakupy ...
Doli super ze juz wózek "masz"
Tabasia mam nadzieje ze gorączka szybko zejdzie zdrówka zycze
Nocki sa ok dla mnie, raczej ta jedna dniówka mnie rozstraja
Ja na opryszczkę używam tylko plasterków comped ...
Lei no 500 tylko do auta to za duzo ..., ja w styczniu poszukam wózka ...
Ok ide na zakupy ...
Hej dziewczyny miłego weekendu!!
Co do rodziny i świąt to niestety czasami trzeba zacisnac zeby i przeżyć. Ja co roku cieszylam się na swieta ale wczoraj gadalam z mama i powiedziała ze w tym roku moja siostra cioteczna z mezem znowu nie przyjada. W zeszłym niby psem cioci sie opiekowali chociaż już wtedy to nie byl szczeniak, ale powiedzmy jakaś wymówka była. A w tym roku znowu nie przyjadą tylko sami będą siedzieć. Dziwne to bo my mamy bardzo mala rodzine, babcia u której sie spotykamy ma juz 87 lat i nigdy nie wiadomo czy to nie będą jej ostatnie święta. Mi jest przykro po prostu bo sama nie mam rodzeństwa i zawsze chętnie się z nia widziałam i resztą rodziny. Ale widać ona sie nie cieszyła tymi corocznymi spotkaniami. Ale jej tata tez byl taki dziwny. Byl taxowkarzem i zawsze bral dyżur w wigilię. Teraz juz nie sa razem z ciocia bo się rozwiedli. Tylko cioci mi żal bo sama przyjeżdża :-(
A ja dzis ide z mężem na wigilię w gronie znajomych :-) bedzie okolo 20 osób, każdy coś tam przygotowal do jedzenia wiec będzie miło. Ja robiłam salatke jarzynowa i sledzie w śmietanie.
Co do rodziny i świąt to niestety czasami trzeba zacisnac zeby i przeżyć. Ja co roku cieszylam się na swieta ale wczoraj gadalam z mama i powiedziała ze w tym roku moja siostra cioteczna z mezem znowu nie przyjada. W zeszłym niby psem cioci sie opiekowali chociaż już wtedy to nie byl szczeniak, ale powiedzmy jakaś wymówka była. A w tym roku znowu nie przyjadą tylko sami będą siedzieć. Dziwne to bo my mamy bardzo mala rodzine, babcia u której sie spotykamy ma juz 87 lat i nigdy nie wiadomo czy to nie będą jej ostatnie święta. Mi jest przykro po prostu bo sama nie mam rodzeństwa i zawsze chętnie się z nia widziałam i resztą rodziny. Ale widać ona sie nie cieszyła tymi corocznymi spotkaniami. Ale jej tata tez byl taki dziwny. Byl taxowkarzem i zawsze bral dyżur w wigilię. Teraz juz nie sa razem z ciocia bo się rozwiedli. Tylko cioci mi żal bo sama przyjeżdża :-(
A ja dzis ide z mężem na wigilię w gronie znajomych :-) bedzie okolo 20 osób, każdy coś tam przygotowal do jedzenia wiec będzie miło. Ja robiłam salatke jarzynowa i sledzie w śmietanie.
Karina34
Fanka BB :)
Karina nawet w ciąży te plasterki
Tak , brałam ostatnio jakiś miesiac temu ...
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Doli no to faktycznie ladnie podrosl w ciagu 2 tyg... oo super ze masz juz wozek
Tabasia zdrowka dla synka ! ;-)
Amisia a mozna stosowac masc cynkowa? mnie badzo pomagala i szybko;-)
Karinka odpoczywaj
ja pol nocy nie spalam....ech... :-(
Ja wczoraj sie narobilam na dzis bo mam gosci, robie impreze dla przyjaciol a dzis jakas taka bez zycia jestem..ech..
Tabasia zdrowka dla synka ! ;-)
Amisia a mozna stosowac masc cynkowa? mnie badzo pomagala i szybko;-)
Karinka odpoczywaj
Ja wczoraj sie narobilam na dzis bo mam gosci, robie impreze dla przyjaciol a dzis jakas taka bez zycia jestem..ech..