reklama
Dzięki dziewczynki, wszystko super. Ja u tego gina byłam raz po porodzie ipotem z zapaleniem piersi (i to wlasnie to miejsce mnie boli!). Pogadaliśmy od serca i wyjaśniliśmy sobie wszystko bo chciał zrozumieć dlaczego do niego chodziłam a potem poszłam do kogoś innego z ciaza i teraz wracam i czymś zawinił bo chce miec jasna sytuacja. Super facet. Zrobił mi usg, pooglądał malutka, nie wyszukał pindola choc sie staral bardzo, ogolnie powiedział, ze powinnam miec termin na tydzien wczesniej czyli jestem w 23 i 4 dniu ale tez powiedział, ze nie moze mi tego zmienic ale jak cos to bedziemy wyjaśniać bo V jest po terminie i tak i szkoda zeby druga była o tydzien kolejny przenoszona...
milia no musze zrobic dla świetego spokoju tego cycka, troche głupio, ze na skierowaniu mam wpisane, ze w 11 tyg byłam hihi troche mi zleciało..
milia no musze zrobic dla świetego spokoju tego cycka, troche głupio, ze na skierowaniu mam wpisane, ze w 11 tyg byłam hihi troche mi zleciało..
Myla Novak
Fanka BB :)
Tu. Zamulam...
Jak mnie w.......a rodzina mojego M :-/ matka dzwoni do synka i pyta co slychać a siostra się nie odzywa bo wsciekła że braciszek poinformował ją przez tel że bedzie ciocią a przecież powinien przyjechać postawić 0,5l i się pochwalic przecież ona GO tyle razt zapraszała..szkoda ze samego!!! Wrrrrrr...
reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Nie mam dziś weny na nic. Nawet soku nie mam siły iść...
Natasza mnie tesciowka tez wapienia ostatnio.
Natasza mnie tesciowka tez wapienia ostatnio.