reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Feelis witam!
Mam ziomka który zaopiekuje sie kotkami, drugi kłopot z głowy (1. mieszkanie też ok)
Jeszcze kupca na samochód i zorganizowanie transportu.
Mały bryka, mam wrażenie, ze mnie obudził rano :-)

reklama
Dzięki dziewczynki, wszystko super. Ja u tego gina byłam raz po porodzie ipotem z zapaleniem piersi (i to wlasnie to miejsce mnie boli!). Pogadaliśmy od serca i wyjaśniliśmy sobie wszystko :-D bo chciał zrozumieć dlaczego do niego chodziłam a potem poszłam do kogoś innego z ciaza i teraz wracam i czymś zawinił bo chce miec jasna sytuacja. Super facet. Zrobił mi usg, pooglądał malutka, nie wyszukał pindola choc sie staral bardzo, ogolnie powiedział, ze powinnam miec termin na tydzien wczesniej czyli jestem w 23 i 4 dniu ale tez powiedział, ze nie moze mi tego zmienic ale jak cos to bedziemy wyjaśniać bo V jest po terminie i tak i szkoda zeby druga była o tydzien kolejny przenoszona...

milia no musze zrobic dla świetego spokoju tego cycka, troche głupio, ze na skierowaniu mam wpisane, ze w 11 tyg byłam hihi troche mi zleciało..

Asiorek, to super, a potem zabieracie koty do siebie, tak?Lei, rzeczywiście fajny gin :) pewnie, że zajmij się tą zmianą w piersi, nie ma co czekać, ja nie jestem najlepszym wzorem :pKarina, spokojnej nocy i miłych snów :)

Jak mnie w.......a rodzina mojego M :-/ matka dzwoni do synka i pyta co slychać:baffled: a siostra się nie odzywa bo wsciekła że braciszek poinformował ją przez tel że bedzie ciocią a przecież powinien przyjechać postawić 0,5l i się pochwalic przecież ona GO tyle razt zapraszała..szkoda ze samego!!! Wrrrrrr...

reklama
Do góry