reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mnie jeszcze ta kosć nie bolała ale domyślam się jak to boli..
Mnie jutro czekają zakupy przedświateczne i popołudniu mała imprezka u znajomych mam nadzieję że przeżyje ten dzień :-) bo jakos weny brak..

Olusia no ja tez z zgaga walczę a to bedzie jeszcze gorzej pozniej :(
I juz znowu spac nie moge aaaaa co to kuzwa jest :(

Lei super ze u gina dobrze było :)

Natasza no rodziny sie nie wybiera, zawsze gdzies sa bałwany :p

A mnie kość ogonowa napi.... :( , przekręcić sie w wyrku to koszmar .., nie myslalam ze bedzie az tak źle tym razem ...

Posiedzę godzinę i sprubuje lulu :)
Jutro sie na 10 z moja kochaną pindą psiapsiólką umówiłam :p

Karina to witam w klubie ja ani 5 min nie spalam dzisiaj, ale juz wiem od czego:tak:Jak mam jakis plan do obmyslenia albo wykonania to pospane. Wymyslilam sobie wczoraj ze bede ozdoby robic dzisiaj i cala noc o tym myslalam, ale mam schizo ja p......e:no:
A moje dziecko to wampirek jak mama, po nocach kopie a w dzien cisza:-D

Hej... Doli tez bym zla byla
Karina podziwiam Cie ja bym nie wytrzymala chodzac do pracy

Polazilam po sklepach w poszukiqaniu foremek do pierniow i tak mnie boli kość łonowa ze ledwo się ruszam. Tak mam ostatnio jak chodze... Potem praysnelam i jestem taka jakaś bleee

Myla mnie kosc tak boli ze czsami isc nie moge z Zuza mialam wrazenie ze mi kosc sie rozlazi :/

hej

za parę godz jedziemy po wózeczek :rofl2: oczywiście całym wypasem z dzieckiem bo moje plany legły w gruzach i nie sprzedaliśmy małego na noc do babci
a teściowie skapnęli się i chcą na mikołaja przyjść do syna mojego w pon-niezły zapłon, jakby nie mogli już tego na święta zostawić, raz że Mały nie jarzy tak co dod at, dwa, że to 2 tyg różnicy a trzy że kto ich tu potrzebuje, zwłaszcza, że nie przychodzą sami z siebie tylko dlatego, że mąż napomknal, że Mały bawi się nowym autem-oooo a skąd ma? - no od mikołaja - aha..

:baffled::baffled::baffled::baffled:

natasza poszłam do niej bo mi o termin chodziło a nie lekarza, no cóż.. :/ a mały raczej nie o zazdrośc chodzi bo czeka na dzidziusia bardzo i cieszy się.. pani w p-kolu uważa, że to jego sposób na zwracanie uwagi na siebie, podejdzie, klepnie przeprosi i zaraz się bawią...hmm.. ale rozmowa była tylko wg mnie nic nie dała :/ współczuje akcji z teściami grrrr

milia na szczeście to było w luxmedzie "za darmo" niby bo i tak abonament płacę co miesiąc.. no ale kurde szkoda, że nie poszłam do babki która robiła mi takie usg w 13 tyg.. :/ tej już życzyłam sraczki na wczoraj :-D

marela wlasnie opinie miaal dobre hhaha sama jej wysmaruje zaraz -dzięki za przypomnienie :-D

Olusia a nie wiem, może źle napisałam hahahaha ;D ważył 260 a teraz ok 410 ;D gr ;D ja humanistka jestem;D

Pat a jak Twój dzidziuś leży ? bo mój skośnie :baffled: a ostatnio poprzecznie i glowe ma prawie w jajnikach moich :baffled::baffled: maż przedpokój teraz maluje-1 cześć bo mam dwie

Karinka Ty odpoczywaj :tak:

Lei no to w którym TY tyg jesteś bo ja już nie wiem? :-Dja liczę tygodnie od OM :-D a co do tego usg z 13 tyg to tam mam 2 dni później termin

Doli mój się wierci...raz na dole, raz na górze...czasem też na ukos leży. Dlatego różnie mój brzuch wygląda i pępek :p ale dzisiaj w nocy dawał czadu i nie spalam w ogóle...-_-

reklama
Dobry.
I u mnie dzis nocka nieprzespana. Wywolalam wilka z lasu bo powiedzialam ze dawno juz nie mial goraczki tylko katar i kaszel czesto ale ja juz sie tym nie przejmuje bo to wszystko z przedszkola. I co?? Na noc goraczka!!!!! Ale pozwolilam zebg organizm walczyl sam bo nie przekraczala 39st. Teraz okolo 38st i obserwuje. Jakies przeziebienie sie przyplatalo. Ale humor i apetyt dopisuja :)

Lei super ze wszystko w porzadku.

Doliores jakas chora lekarka :/

Asiulka jak sie czujesz?

Kuklaki mam czasem tak ze jak cos sobie wkrece to mysle i mysle i spac nie moge :/

Asiorek kiedy planujesz wyjazd? M zadowolony? Mi bardzo dobrze mieszkalo sie w uk :)

Myla a Ty jak dzisiaj??

Natasza...rodzina...mow mi jeszcze :D mam nadzieje ze moja bedzie inna (moja to dla mnie dzieci i maz bo reszta to tez psychiczna :/

Chyba dzis pierniczki z synkiem upieczemy :)

Marela jak Alan??

Feelis witaj. Napisz cos o sobie :)

Karina podziwiam Cie. Pracowalam na nocki dawno temu i to byl dla mnie koszmar.

Echhh tak piszecie o tych zwolnieniach. Ja koncze prace 31 marca. Czas leci jeszcze tylko 3,5 miesiaca. Szok!!

Dzis lyzny dzien. Nareszcie :)

Do góry