reklama
Hej, Amisia, co sie stało?
Karina, gratuluję kopniaczków :-)
Asiulka, dobrze, że się wchłania :-) ja też już od poniedziałku czuję kopniaczki wysoko, nad pępkiem i brzuch mi lekko faluje przy tym :-)
Doli, ja też nie wiedziałam co to weka, ani nawet bułka kielecka, u mnie się to nazywało bułką paryską :-) tutaj za to nie wiedzą, co to gniazdka, w Krakowie pewnie też nie... Myla, Ty wiesz, prawda? i drożdżówek dobrych tu nie ma, w Krakowie lepsze, ale też nie takie jak na północy się robi...:-(
Karina, gratuluję kopniaczków :-)
Asiulka, dobrze, że się wchłania :-) ja też już od poniedziałku czuję kopniaczki wysoko, nad pępkiem i brzuch mi lekko faluje przy tym :-)
Doli, ja też nie wiedziałam co to weka, ani nawet bułka kielecka, u mnie się to nazywało bułką paryską :-) tutaj za to nie wiedzą, co to gniazdka, w Krakowie pewnie też nie... Myla, Ty wiesz, prawda? i drożdżówek dobrych tu nie ma, w Krakowie lepsze, ale też nie takie jak na północy się robi...:-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Myla no to teraz odpoczywaj i ciesz sie ciaza... jest corcia i jest ok ...
Amisia a co sie stalo? mam nadzieje ze juz lepiej !
Amisia a co sie stalo? mam nadzieje ze juz lepiej !
Huhu Doli to się roztyjesz ja kupilam za słodkie jabłka i wyszedł słodki bardzo...tzn dla M w sam raz ale dla mnie był słodki...jednak te jabłka to jedzenia jak najbardziej ale do pieczenia gorzej
Ale temat znalazlyscie z tymi bulkami...ja tam kupuje chleb Jana albo Macieja i jestem szczęśliwa
Ale temat znalazlyscie z tymi bulkami...ja tam kupuje chleb Jana albo Macieja i jestem szczęśliwa
Pat ale że Z Jana? ;D hehehe ja kupuje różne, najcześciej z Lidla ze słonecznikiem albo coś krojonego z piekarni albo sama piekę
wątpie, żebym się roztyła wazyłam się dzis i uhuhuhuh normalnie mam 0.5 kg więcej niz przed ciażą, szał-ciał..
wątpie, żebym się roztyła wazyłam się dzis i uhuhuhuh normalnie mam 0.5 kg więcej niz przed ciażą, szał-ciał..
reklama