reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Moja jak zwykle ostatnio rozbrykana na maxa ... Dobranoc dziewuszki :*
Karina34
Karina przez te pejcze??
W szczególności przez wasze teksty
Amisia Doberek
Od dwóch dni mnie kopie Kubuś : happy:
Ja tez jestem przeciwna bezstresowemu wychowaniu. Tak jak ktos napisał, dziecko musi sie nauczyć radzenia sibie w trudnych sytuacjach. Dzieci sa mądrzejsze niż nam sie wydaje, widzę to po mojej rocznej cwaniaczce, rozumie wszystko, wie czego jej nie wolno a czesto nas sprawdza, udaje no jednym słowem dobrze ściemnia
Myla Novak
Dzień dobry dziewczęta
Amisia co się stalo
Amisia co się stalo
Wracając do suwaczkami to on jest dobrze wyliczony. Mi z om wychodził termin na 6.04 chyba a mam wpisany 13.04 tak samo w książeczce mam tydzien jakby młodsza ciąże wpisana, chyba na podstawie jakiegos tam pierwszego pomiaru. Dlatego taka rozbiezność jest
Myla Novak
reklama
jestem...
ostatnio mamy problem ze spaniem młodego bo zasypia o 21 i ledwo o 8 wstaje :/ wolałam jak kładl sie o 19 i wstawal o 6.. :/
jem sobie weke z bryndzą, o...
co tu sie w nocy wprawia w ogole?
poza tym u nas znowu klótnie , nie wiem skąd się to bierze ale jest ostro i to przy dziecku, co za porażka, ze on musi tego słuchać
Pat to Tobie już bicze nie wystarczają???? co do faceta ginekologa.. ja nie wiem, nie ogarniam, bułeczki to jeszcze ok, bułki dorosłe też ale stare takie zmarszczone śliwobuły? serio ?? a potem "kochanie, nie dziś głowa mnie boli "
Myla kciuki za usg, ale w zasadzie czegos znowu sie obawiasz?
ostatnio mamy problem ze spaniem młodego bo zasypia o 21 i ledwo o 8 wstaje :/ wolałam jak kładl sie o 19 i wstawal o 6.. :/
jem sobie weke z bryndzą, o...
co tu sie w nocy wprawia w ogole?
poza tym u nas znowu klótnie , nie wiem skąd się to bierze ale jest ostro i to przy dziecku, co za porażka, ze on musi tego słuchać
Pat to Tobie już bicze nie wystarczają???? co do faceta ginekologa.. ja nie wiem, nie ogarniam, bułeczki to jeszcze ok, bułki dorosłe też ale stare takie zmarszczone śliwobuły? serio ?? a potem "kochanie, nie dziś głowa mnie boli "
Myla kciuki za usg, ale w zasadzie czegos znowu sie obawiasz?