reklama
Doli, no może Ty jesz zdrowo i chudo, ale kuchnia małopolska jak dla mnie jest właśnie za cieżka i za tłusta... 80% ciast, to ciasta z kremem, zasmażane warzywa albo gotowane, ale z ciężkimi sosami... to nie dla mnie...no niestetyu nas je się precle/obwarzanki jak zwał tak zwał pączki sa niezdrowe i tłuste
milia masz racje
masy w ciastach to norma, zawiesiste sosy itp. ja nie lubię, oduczyłam się bo z czasow kiedy miałam nerwice żołądka umierałam po wszystkim co smazone i dobre..
teraz jem to co chce, ale są rzeczy których nie lubię i tyle.. u mnie na wsi ( świętokrzyskie ) robi się 10 piętrowe placki, wtf z 6 masami no hardkor.. serio
jeszcze 5 minut i wyciągam Piernik grubcio!!! czujesz zapach ??
masy w ciastach to norma, zawiesiste sosy itp. ja nie lubię, oduczyłam się bo z czasow kiedy miałam nerwice żołądka umierałam po wszystkim co smazone i dobre..
teraz jem to co chce, ale są rzeczy których nie lubię i tyle.. u mnie na wsi ( świętokrzyskie ) robi się 10 piętrowe placki, wtf z 6 masami no hardkor.. serio
jeszcze 5 minut i wyciągam Piernik grubcio!!! czujesz zapach ??
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny w takim tempie jak jem teraz to na pewno szybko przybiore na wadze... wiec spokojnie !
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Pat mnie pare dni temu mdlilo wiec nie mialam ochoty nawet jesc, wiec jedynie troszke zjadlam.. ale to byl jeden dzien a potem znow jadlam i to duzo....nie raz podjadlam sobie jeszcze na noc a to tez nie dobrze... ale coz...