reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Lo matko jakie ja mam ostatnio głupie sny...chyba przestane spać bo po nich budze się zmęczona i oczy mnie pieka jakbhm pol nocy płakała :o

reklama
Hej was nadrobic graniczy z cudem... ja wczoraj na usg bylam krwiak sie wchlania teraz to co tydzien mi usg robi hehe maly kopie juz nad pepkiem czasmi mocno ale przez brzuch inna osoba zobaczy jak stoje tez czuje kopniaki...
Cos wspominalyscie o wychowywaniu dzieci moja szturchne czasmi nie powiem ale za to grzecznina jest i raz wystarczy ze gdzies ja upomne w sklepie mi nie marudzi i nie pyszczy do mnie drze sie na psa hehe ale patrzy widzi jak mamusia szaleje hehe ja dre pyska tak ze slysza mnie na dole czasami sasiadka stara rura puka z dolu ale to zazwyczaj jak chlop mecz oglada bo mnie sasiadka widuje wiec moze boi sie mnie upomniec bo zaraz bym jej powiedziala...

Corka juz w przedszkolu mnie bola plecy aaa moja cytologia pokazala lekki stan zapalny no i wyszly erytrocyty czyli slad ze jest krwiak :) bez usg moj poprzedni lekarz tez by sie moze domyslil... dostalam globulki oprocz tego mam luteine dowcipna 2 razy na dzien za tydzien znowu do lekarza we wtorek a w piatek prenatalne

a jaki ja miałam sen..kurde erotico non stopo szkoda, że się skończył :nerd:

Myla weka to taki rodzaj chleba coś jak bułka wrocławska w innych rejonach :rofl2: a bryndza to taki serek do smarowania niby owczy niby krowi mniam, mniam :-D

Byłam na USG i bym się dziś płci nie dowiedziała Haha jak dobrze ze juz wiem :D malutka się tak zakrywala. Pani dr wyrzesla mi brzuch za wszystkie czasy :D. Mówi : jak nie siedzi na tylku to noga na nogę haha ale mówiła ze dziewczynki się częściej zakrywają, chłopaki to "jak pawiany tylkami świeca" :D potem juz gadała per "ona" cały czas wiec swoje widziala tylko pewna pewnie nie była.
Waga idealnie zgodna. Wczoraj 372 dziś u niej 374 :D mówiła ze mała jest drobniutka i ze dobrze,będzie latwiej urodzić ;)

Zdjęcie mam tylko zdecydowanie gorszy sprzęt niz ten wczoraj.

reklama
Do góry