reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Doli to Ty jako ekspert od sportowego stylu życia będziesz mi tu musiała małe korepetycje dać. Bo też zamierzam po porodzie wziąć się za siebie.
To i ja juz poprosze bo 2 msc po porodzie mam weselicho rodzonej sis , nie cche wygladac jak wieloryb ;/
Myla super gratuluje
Siedze w necie i szukam czegos na okno dla chłopców jakiejś firanki czy coś i nic mi się nie podoba masakra a chcemy zrobić ładny pokoik maluchom.
Kurde dopiero ten tydzień mam luz w pracy bo tak to jazda na max i jestem okropnie zmęczona.
Antek ma urodziny w piątek i goście nas zajada chyba. od piątku będzie moja siora z mężem i córcia a w sobotę dziadkowie dojada. Ciekawe kto im żarcie zrobi
Pat mnie kręgosłup napitala tez ale może basen i jakieś masaże w wodzie pomogą ci na mnie działają
Siedze w necie i szukam czegos na okno dla chłopców jakiejś firanki czy coś i nic mi się nie podoba masakra a chcemy zrobić ładny pokoik maluchom.
Kurde dopiero ten tydzień mam luz w pracy bo tak to jazda na max i jestem okropnie zmęczona.
Antek ma urodziny w piątek i goście nas zajada chyba. od piątku będzie moja siora z mężem i córcia a w sobotę dziadkowie dojada. Ciekawe kto im żarcie zrobi
Pat mnie kręgosłup napitala tez ale może basen i jakieś masaże w wodzie pomogą ci na mnie działają
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Myla gratuluje dziewczynki i jaka juz duza, zdjecie super....
Pat 7 kg ciekawe gdzie je masz....;-) mnie juz tez kregoslup boli, przy schylaniu, ubranie skaprpetek to juz problem a co dopiero zawiazanie butow... he he
Dygotka zdrówka.
Lei kciuki za wizyte
Pat 7 kg ciekawe gdzie je masz....;-) mnie juz tez kregoslup boli, przy schylaniu, ubranie skaprpetek to juz problem a co dopiero zawiazanie butow... he he
Dygotka zdrówka.
Lei kciuki za wizyte
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
dygotka nie wyobrazam sobie mojego brzucha w 8 miesiacu he he wtedy to juz nic nie zrobie na pewno sama... w sensie ubrania butow, ogolenia sie itp... juz mam problem a co dopiero pozniej no ale damy rade...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Lei ale twoja corcia juz duza... gratuluje !
reklama