reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Lei spora córcia :-)

Ja pod koniec ciąży ( grudzień) nosiłam wielkie górskie buty które łatwo się zakładały i mąż mi je wiązał. A golenie się to hmm wyczyn niezły był ale lusterko w łapkę i heja do przodu :eek: ogólnie ciężko było z kanapy wstać itp a po porodzie tak nagle jakoś lekko i wydaje się że ma sie talie osy i zero brzuszka :-D

reklama
Myla gratulacje!! no nareszcie masz pewność?? czy znowu najdą Cię myśli że lekarz się pomylił?:p oby nie :-) śliczna dziewczyna i dość spora:-)

Lei gratuluje udanej wizyty i zdrowiutkiej duużej dziewczynki:-)

byłam u lekarza narazie mam dalej stosować domowe sposoby plus Isla plus apap w razie gorączki i w czwartek do kątroli co z gardłem bo jej się średnmio podobało ale nie chciałam jeszcze antybiotyku jeśli nie ma konieczności...jakoś w ciąży zrobiłam się strasznie ostrożna jeśli chodzi o leki...

Ja dzisiaj skrobałam wszystkie szyby w samochodzie...pech tylko taki że nie miałam skrobaczki:rofl2:

Lei ale duża dziewczynka, gratulacje!!

Ja się zastanawiam ile to moje waży.... Dowiem się za trochę ponad tydzień. To będzie 24+5 tc.

poszlam sobie na zakupy, żeby kupic sobie prezent pod choinke ale nic nie było :-D za to kupiłam jarzyne, indyka i rosoł już sie gotuje, ja odgrzewam wczorajszy gulasz w pomidorach z kaszą i domowa sałatką z ogórkami i kawusie zaraz sobie strzele :D

Myla yeah!!! mamy spokoj dziewczyny!! gratki! :D jak sobie pomyślę, jak o tej tabletce PO pisałas z początku omg :p patrz jaka niespodzianka/nagroda :D cudny profil :D

Margo bardzo chętnie ;-) potem utworzymy kółko rożańcowe hehe ;-)

marela 2 mc po ? serio ? :D daj sobie czas kochana, jak lekarz pozwoli nam to ruszamy :p

Pat znowu zaczynasz? :p ciesz się, że nie rodzimy w upały, przerabiałam to 7-9 mc w 30 stopniach a rodziłam w te największe lipcowe upały, myślałam, że umre :p

dygotka ja tez planuje pokój ale nie mam żadnej koncepcji.. :eek:

Lei gratulacje ale dorodna kobitka :-D jak to ograniczyć słodycze? ale, że jak? że zamiast 2 czekolad jedna 200gramowa? :D

natasza no to teraz leż i kuruj się :tak:

Pat, sprawdzam w necie wagę dziecka w 23 tyg. i średnia to 560g, od 446 do nawet 674, więc dziecko Lei nie jest w górnej granicy tylko ok. średniej, wydaje mi się, że ok...

reklama
Do góry