reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Spokojnie dziewczyny jutro mam wizytę i USG połówkowe. Jak 3 lekarz potwierdzi to juz nic się nie zmieni :D a tam serio to był pewien i USG genetyczne więc jestem prze prze prze szzesliwa!!!

Lejek gratki ;) który masz tydzień??? Duuuuuza dziewczynka moja prawie 200g mniejsza. Ale dobrze ze mieści się w normie,nawet lepiej ze malutka jest,jak tak będzie rosła to ja wypluje bez wysiłku :D

reklama
Hejka, nie bede sciemniac ze zapamietałam co której.
Przeczytałam ale nie pamietam bo czytałam wczoraj na tel w łózku już. Jestem sama z dziecieciem 3 dni i nie mam czasu na nic (i nie ze dziecie mnie zajmuje - po prostu poumawiałam sie z milionem kolezanek aby w domu sie nie nudzic i nie rozmawiac tylko z 2,5 latka :))
Byłam dzis kupic jej prezent pod choinkę. I teraz musze ukrywac przez 2 tyg - bedzie to trudne bo pudło wielkie. Ale dzidzia bedzie sie cieszyć :)

Z ta waga to nie ma co szaleć. ja pamiętam że Antos przybierał tak normalnie miarowo aż w jednym miesiącu przybrał 1 kg no i potem wyskoczył 4200 gram chłopisko położne nazwały go prezes bo był taki duży i pyzaty.

Pat juz myslalam ze ci kazali dzwigac:szok:

Dygotkaaa gratulacje, dobrze ze wszystko ok.:-)

Milia gratulacje mam nadzieje ze nie bedzie problemow z tym polipem, uwazaj na siebie.

Myla gratulacje sliczna coreczka, yeah, mam nadzieje ze juz nie beda cie przesladowac te dziwne sny z jajkami i sie uspokoisz.:tak:

Lei gratulacje duzej dziewuszki :-)

Juz teraz maluchy będą różnic się wagą miedzy sobą ;)
Wiadomo że nie jest to aż tak dokładny pomiar bo wystarczy ze dziecko się źle ułoży i juz pomiary utrudnione. Ale teraz mysle lepsze niż te które będą robić przed samym porodem bo później jesCze ciężej dzieci ładnie złapać na USG :D
Mi moja ginka tłumaczyła że jest 10,50 i 90 centyli i na tym się mniej więcej patrzy czy jest malo czy dużo. Z tym że to są chyba wymiary na zakończone tygodnie. Okaże się później :D ja dużo słodyczy nie jem a mój i tak niby duży, najwyraźniej taki ma być :D

reklama
Chwale sie. Zobaczcie co dostalam od Adminki baby booma na Mikołajki. Dziś kurier przywiózł :)
Tych konfitur z cytryny z imbirem żal mi otworzyć w ogóle :D

Załączniki

• 1418137393258.jpg
    1418137393258.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 32
  • 1418137410538.jpg
    1418137410538.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 33
Do góry