reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Haha :p licze na to że w przyszłym tygodniu juz będę mogła pozbyć się starego narożnika i ten ustawić. Nie, pomagalam tylko M wepchnax go do windy bo na scisk się udało wcisnąć...

Milia widziałam Cie na codziennym. Natychmiast melduj

Matko :-D przepraszam, chciałam Wam wczoraj napisać, ale walczyłam z kompem, powiesił się dziad jeden i do 23 z nim walczyłam, udało mi się jedynie kilka wiadomości Waszych przeczytać, a dopiero teraz nadrobiłam.
Krwawienie z polipa, który sobie wyrósł... mam unikac wysiłku i przytulania :-( niestety może on pwoodowoać nawet poważne krwawienia i wystraszyć, jeśli sie tak zdarzy, to trzeba sprawdzać, czy to przez niego, czy coś się dzieje, ale na szczęście ciąży to nie zagraża, łożysko w porządku, a moja malutka waży już 400g :szok: ale jest w normie, nawet się upewniałam dziś w necie :-)

Czekam teraz na wieści o Marcysi!!!

Natasza, zdrówka!

Dygotka, gratuluję :-)

Pat, to jednak udało się wnieść, super :-) trochę Ci przyblokowało kuchnię, uważaj tam na siebie, żeby nic na Ciebie nie spadło... A nie próbowaliście dać ogłoszenia, że oddacie za darmo tą starą kanapę, czy za słodki drobiazg? Ja jak sie wyprowadzałam z Elbląga, to na takie stare graty dałam takie ogłoszenia, że za czekoladę/ptasie mleczko oddam i sporo chętnych było, a jacy zadowoleni :-)

Pat źle nie jest ;D pomyśl, że za jakiś czas w tym miejscu będa zabawki!!! wszędzie zabawki, wszęeeeeeeeeeeedzie

dygotka no ja lampki wczoraj powiesiłam a choinke ubierzemy na dniach :tak:

milia ale co to za dziadostwo Ci się zrobiło :eek: dorodna córa ;D

Pat, no rzeczywiście, pisałaś... tydzień szybko zleci, a potem rzeczywiście wszędzie będą rzeczy dziecka ;-)

Doli, podobno polipy często sie zdarzają w ciąży... to z nadmiernego rozrostu jakichś tam tkanek, a ja niestety chyba mam skłonności do tego, mięśniaki, guzki w piersiach, na szczęście łagodne zmiany, mam nadzieje, że nie predysponuje mnie to w przyszłości do czegoś poważniejszego.

Dzisiaj dostałam jakiegoś takiego skurczu w podbrzuszu jak wstawalam ze aż mnie zgielo... Ale mały teraz szaleje aż brzuch faluje więc może to jelita a nie jego domek...
Wgl dzisiaj waga pokazała mi 67kg...7kg na plusie...z tak tempem będę miała 20 na plus...

Myla, Lei czekamy na informacje !:)

reklama
myla , lei &&&&&&&

milia- najważniejsze ,że z dzidzią wsio ok :-)

dygotka - zdrówka

Ostatnia edycja:
Do góry