reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Lei ale Ty masz dobrze ze swoim mężulkiem :tak:aż zazdroszczę. Mój czasami mi poodkurza, ale to rzadko. Jedynym jego zajęciem jest umycie okna na klatce schodowej w domu, bo ja tam ni choinki nie sięgnę, a on z poręczy schodowej sięga (ma 189 cm wzrostu, a ja 166cm). Od zewnątrz myję sama, bo wychodzę na taras i nie ma problemu.

A dziś znów będę bez dostępu do internetu, bo cały dzień u rodziców... Mały wyciągnął mnie z łóżka o 6.20 bo chciał kakao i trzeba od razu iść na dół i zrobić:-D przy okazji i ja się załapałam ;-);-)

życzę Wam udanej niedzieli. Wypoczywajcie ile tylko się da :tak:

reklama
Widze ze co raz wiecej dziewczyn ma problem ze spaniem... :-(

Karina niezle o 22 mylas okna.. ja ich nawet nie ruszylam. Boje sie nie tyle co mycia bo dalabym rade bez wchodzenia na taboret ale ze sie przeziebie. Jakos w tym tyg sprobuje umyc, najwyzej na dwor wysle mojego niech myje a ja umyje w srodku ;-)

Magdalena to tez Ci sie taki Guliwer trafił, moj ma 194 a ja 164 :-D Moj ze sprzątaniem to nie ma jakos problemu, wszystko mu swietnie idzie tylko czasu i sił brak czesto. Poza tym jest z tych co wola zapłacić np w galerii za umycie auta jak idziemy na zakupy niż poświęcać pol soboty na szorowanie bo szkoda mu wlasnie tego czasu ktory woli z nami spędzić. Lubie to jego podejście bo zawsze słyszę "pewnie, zrób tak zeby było Ci wygodnie i łatwo" a nie "co ty wymyślasz leniwa babo" :-D

Probuje uśpić mała ale fika juz 10 min w łóżeczku. A drugie mnie skopało bo czekoladkę zjadlam no dobra i kawę z pączkiem bo tesciowa przyniosła :-D:-D jeszcze takie mikro bodziaki kupiła bo nie mogła sie powstrzymać :tak::tak:

Dzień dobry. Ja dopiero wstalam.
Wczoraj cały dzień poza domem spedzilam.
Jaki miałam sen zryty!!
Śniło mi się ze urodziłam,mała miała 2800 i 51 cm .przyjechalismy do domu i nie mielisny nawet pieluch. Potem pojechalam do kolezanki nagle przyjechał A a mala zostawił sama w Domu!!!!
Potem i się śniło ze bylam w anglii i Cyprianem i jechalismy tramwajem.robilam kapustę zasmazana i nie zdążyła wysiąść tam gdzie miałam i sie zgubilam... Lazilam i ryczalam...

W ogóle zawsze śnił mi się chłopiec a na USG była dziewucha a jeśli go sen proroczy i pierwszy raz snila mi się dzieczynka żeby jutro na USG się okazało ze to jednak chłopiec? :eek:

Magdaanna przykro mi bardzo :(

Mnie od dwuch dni kluje jakby w podbrzuszu,tak w sumę w środku w dziurce ;) jakby szpilki ki ktoś wbijal, zastanawiam się czy to może być oznka ze szyjka niedomaga

Myla Ty i Twoje sny...wykoncza i Ciebie o nas :p
Mnie tez czasem kluje ale nic mi się z szyjka nie dzieje, gin mówił ze to normalne, tym bardziej że teraz nie dość ze maluch znacznie rośnie to do tego się rusza i rozpycha ;)

Kuźwa od 3 dni mi wywala cukier na czczo 110 po śniadaniu 167 a po obiedzie i kolacji 97 i 117. Help. Co moze być nie tak?????

Poza tym upchnąć musiała m prawie pól świni w zamrażalniku - aby nie bylo - dalej mam lekki miesiwstret

Dobry :)
Wlasnie wstałam lol

Magdalena, no za bardzo mi sie nie chciało, ale co trzeba to trzeba , a ja tak to prawie czasu na to nie mam.

Lei mam dobry patent na mycie okien ze nawet jak w nocy umyje to wiem ze bedzie dobrze :)

Olusia ja zahartowana jestem , często bez kurtki biegam na szybkie zakupy itd. Pozatym u nas jeszcze nie tak zimno jak w Polsce :p

Aylin no ja tez sie z cukrem nie znam ... Sorki

Miłej niedzieli :)

reklama
Do góry