reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli, Natasza ja tez ma te bóle, nie przejmuje sie w ogole! Teraz to juz wszystko nas bedzie bolało coraz bardziej :-D

Margo super, ze usg masz i mężu sie postarał z pakiecikiem. Moj tez mnie namawia u nas do spa ale za drogo mi :-D zreszta musze fotelik kupić małej, jedyne 430€ :szok:

Doli widzę podobna fazę mamy! Ja tez perfekcyjna pani domu haha na dupie nie usiedzę!! Napaslam moja ekipę i dopiero skończyłam zmywać! Viki dzis pierwszy raz jadła czekoladę, takiego mini bałwanka ale miała radochę!! Slinila sie jak mału buldog :-D Boszzz jak ja ja kocham! :tak::tak: W sumie moge miec druga corcie!

Umowilam sie do nowego lekarza, tzn byłam u niego kilka razy po ciazy, jest ok, nie wiem dlaczego do niego nie chodze :confused: a mam go 1min autem od domu miedzy drogeria a polskim sklepem. 3 razy mówiłam babkom zeby na styczeń mnie zapisały i co...mam wizytę na piątek haha. A to szczegółowe 9.12 jeszcze w starej klinice, tylko u innego lekarza takze tamtej pipy juz nie bede musiała oglądać! :-D

Karina tylko mi chodziło przed porodem. Bo tez przeciez przychodzą tylko nie wiem od kiedy. W pon zadzwonię.

Viki dopiero zasnęła bo dostała turbomocy po tej czekoladce haha!

Mmm Myla mi tesciowa ma zrobic szare kluchy z kapustka kiszona, juz sie zapowiedziała. Ta kobieta jest niesamowita, poleciałam do gina a ona z V do sklepu, wracam patrzę i stoi z dwiema paczkami pampkow newborn!! Pytam czy oszalała ale tak sie cieszyła, ze jej juz nic nie mówiłam haha, ona to sie nie moze doczekać tego bejbika!!! I troche liczy na pisiulke kolejna. Zobaczymy...

Margo to mnie rozumiesz. Mi sie wydaje, ze czasu nie mam na naukę jak ja nie mam czadu/siły paznokci zrobic..a wysilać mózg to w ogole ciezko, ja średnio po 5 razy wracam do domu jak wychodzę bo zapominam to czapki, to rękawiczek, to smoczka, to telefonu, w tym 2 razy z samochodu (2 piętra) a jak z dzieckiem jestem to kurwica mnie łapie bo V 11kg wazy...!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde wstalam o 13.30 a od 20 ledwo sie trzymam i glowa mnie tak boli ze masakra wzielam tabletke ale nie pomoglo.Moze uda sie isc wczesnij spac, nie ide jeszcze bo sie boje ze sie obudze w nocy a pozatym czekam az moj przyjdzie z pracy, jeszcze pol godz.

Lei to dziecko mialo radoche.To i tak ci sie udalo dlugo utrzymac bez jedzenia czekolady:tak:

Kuklaki widze ze masz ten sam problem co ja ze spaniem...jakas masakra !

Karina ciesze sie ze Emily nie plakala :tak:

p.s ale mam lenia.... do kwadratu he he.... brakuje mi troche mojej pracy i kolezanek z pracy... :happy2:

Ja dziś w sumie cały dzień leże. Nie licząc wyjsci po dzieci i do sklepu. Potem oni pojechali do taty a ja leże...była u mnie przyjaciółka i lezalam... Nawet obiadu nie zrobiam,dzieci nie ma,Arek miał kumpla który dopiero poszedł a ja cly czas leże u dzieci w pokoju :D

No Olusia przewalone, mam nadzieje ze uda mi sie przestawic, fajnie by bylo wstawac rano i isc wczesnie spac.
Na poczatku ciazy balam taka spiaca ze o 23 juz chodzilam spac

Kuklaki masz rację jestem spokojniejsza i już się doczekać nie mogę tej kolejnej wizyty. Tym bardziej że z usg.

Lei też tak mam że kilka razy wracam zanim się gdzieś wybiorę. Jak jakaś nienormalna :baffled:

Myla dobrze Ci tam. Leż i wypoczywaj póki możesz. Bo wszystko co dobre szybko się kończy.

Dziewczyny a ja dzisiaj jakiś motorek w tyłku miałam. Sprzątać mi się nie chciało ale zajęłam się czymś innym :-)
O to moje dzieła:
Zobacz załącznik 657254

Normalnie jak mam dobry humor to i od razu jakaś efektywniejsza jestem :-)

dzisiaj dzień odpoczynku i lenistwa..ale nie dla wszystkich:-):p
mały dziś był mało aktywny i juz miałam stresa ale teraz troszkę kopie... nie jestem wymagajaca ale chociaż trochę niech daje znać o sobie...Boże jak ja bym chciała go już przytulać, przewijac karmić...oby ten kwiecień był jak najszybciej!!
dziś kupiłam Adasiowi smoczki i butelkę i szczotkę do wlosów:-D
obejrzałam nagranie z wczorajszego USG i utwierdziłam się w tym że to na 100% Syn nawet fotkę lepszą ze "sprzętem" znalazłam może jutro wrzucę

Margo, wow, chyba częściej będziesz dostawała takie prezenty od ukochanego :-)

Myla i dobrze, masz leżeć i się kurować, inaczej połozna się z Tobą rozprawi ;-)

Kuklaki "już o 23"?? ja na początku ciąży ledwo do 21 wytrzymywałam :-D Mam nadzieję, ze ból głowy przejdzie i że dziś będziesz dobrze spała!

Ostatnia edycja:
reklama
Margo wow ale narobilas, mmmmmmmm:szok:

A ja dzisiaj oprucz tago farbowania sasiadce wlosow tez nic nie zrobilam, len totalny, moze jutro bedzie lepiej.
Myla i dobrze robisz bo ja to se moge lezec kiedy chce a jak sie ma dwujke dzieci to ciezko znalezc czas na leniuchowanie wiec korzystaj ile mozesz:tak:

Do góry