reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej dziewczyny, ja dziś leżę, jestem roztrzesiona, bo rano zauważyłam krwawienie przy siusianiu i strasznie się martwię. Na razie boję się iść do toalety, sprawdzam tylko wkładkę i jest czysta. Jak coś się będzie działo, to pojadę na IP,ale wolałabym tego uniknąć i w poniedziałek iść do mojej gin:(

reklama
Vesunna no niestety w reklamach zawsze chudziny.
A w tych sklepach to takie rozmiarowki ze szok:szok: Jak szlam nieraz do bershki i patrzylam na spodnie to mi wygladaly jakby na dzieci one byly wiec nie ma co rozpaczac. Teraz pewnie szyja na te mlodociane mamy 13 letnie te ciazowe spodnie :szok:

Milia spokojnie..odpoczywaj dzis.

Myla Ty w pon a ja we wtorek. Ciekawe co nam wyjdzie! Mi tam juz obojętne!

My dzisiaj znowu same, maz w pracy. Od rana juz sie wzięłam za podłogi i pranie pościeli. Młoda zasnęła to strzelę kawkę z czeko Mikołajem i ide pod prysznic. Potem szorne łazienkę i wsio. Na obiadek tesciowa zaprasza. Maz mnie opitolil, ze zostawił mi specjalnie pieniądze na sprzatanie i miałam na zakupy sobie jechać w tym czasie a sama sie wzięłam za porządki i gnije w domu :wściekła/y:

Szaj, nie boli mnie, choć ostatnio kilka x zaklulo mnie w pochwie, ale nie przy siusianiu. To było jasnoczerwone z kilkoma malutkimi jak kropka skrzepami

Milia jesli to krew taka swieza to lepiej z tym do lekarza zadzwon. Bedzie dobrze

Ja tez dzisiaj sprzatam, wczoraj od 20 padalam poszlam do lozka przed 24 a spac i tak nie moglam ogladalam do 2 na tablecie jak sie dzieci kapie, a potem tez mi nie szlo spanie, rano przed 8 sie obudzilam bo moj kanarek koncert mial (chyba na nim rosol zrobie), za chwile moj wstal do pracy polezalam troche z tabletem i stwierdzilam ze wstane, zjadlam sniadanie pomylam naczynia, umylam lazienke, sasiadka poszla ze mna do marketu zeby mi zakupy przyniesc, teraz mam przerwe a za chwile daje sie do dalszych pozadkow uffff.

Wstawilam wam fotke na brzuszkach:-)

Wzięłam luteine 100 zaraz po tym, teraz byłam w toalecie i na razie nic, ale na wszelki wypadek robię mężowi listę rzeczy do spakowania:( dziękuję zw kciuki

reklama
Do góry