reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

wpadlam w wir sprzatania, serio uzalezniłam się!!!

milia wyniki ok!!! :D

kifsi dam facetowi decydowac to nas czerwiec zastanie hahahahahahahaha :D on sam nie wie niestety bo oni to mają już wszystko, serio pewnie skończy się na pierdołach jakichś.. ja mam zamiar teraz tak chodzić, chodze prywatnie do luxmedu i dodatkowo do prywatnego-za kaskę no i cóż.. mojej babce obecnej chyba nic nie wspomnę, natomiast tamtemu jak zapyta to też, ew. kwestia badań bo w luxmedzie mam za darmo krew, mocz itp. to tam będe robić, natomiast kurcze czeka mnie pewnie podwójne wypicie glukozy hahahahaha a może nie.. ?

Pat Twoja mama to chyba ma cos ze wzrokiem z całym szacunkiem, kobieto masz BMI na granicy normy a Ty się martwisz, jesteś na połmetku ciaży i nic nie przytyłaś... :-) serio, wyluzuj kochana :D

reklama
Witam popoludniowo

Cześć Dziewczyny,

Ja nie mam problemu ze spaniem. Mogę zasnąć wszędzie i o każdej porze... ale to chyba wina mojej tarczycy. Mam teraz zwiększoną dawkę więc powinnam wkrótce poczuć trochę więcej energii. My kupiliśmy parę tygodni temu nowe duże łóżko no i teraz jak śpimy to czasami znaleźć się w nim nie możemy hehe

Wczoraj skończyłam zakupy świąteczne dla mojej rodzinki. Mam już prezenty i cieszę się bardzo. Nienawidzę tych tłumów przed świętami więc cieszę się że już jestem po. Jeszcze tylko rodzice M ale to razem coś wymyślimy i M sam się tym zajmie. :happy:

Dziewczyny M zapisał mnie na wizytę z usg. Więc nie muszę czekać do połowy stycznia. Zobaczę mojej bobo za 12 dni yuhu :rofl2: (to będzie 7 tyg od ostatniej wizyty)
Od razu mi się humor poprawił i nawet święta przedstawiają się w trochę jaśniejszych barwach :-)

Miłego dnia dla wszystkich i kciuki jeśli któraś wizytuje dzisiaj. Idę zjeść śniadanko bo dzieć mi daje znać że brzuch pusty :baffled:

Margo dobrze ze cie zapisal bedziesz spokojniejsza, i podpatrzysz sobie dzidzie taki prezent na swieta:tak:
Zazdroszcze snu tez bym tak chciala.

Doli wspolczuje takiej atmosfery z mezem to przygnebiajace.
No to mialas latania z tymi zakupami:szok:
Dobrze ze wyniki ok:tak:

A zjem :D
Ja też nigdy nie wiem co tesciom kupić -_- chyba tylko rózgi...

Ja ostatnio z moim miałam 2 dni ciche ale juz nie wytrzymywałam :D ja to tak nie mogę...w końcu na szczęście przeprosił :D

Pat ja to tez nie moge, jak sie poklucimy to ja zawsze musze nas godzic bo moj fochy jak baba nie odzywa sie i koniec a mnie az nosi z nerwow. Teraz nie mamy kiedy sie klucic bo moj wychodzi rano i wraca o 23 wykapie sie zje posiedzi chwile i idzie spac, i juz tak od soboty a wolne ostatnio chyba 2 tyg temu mial. Jest ale jakby go nie bylo.
A biodra jak Shakira to komplement wiec nie marudz, zatancz mamie 'hips don't lie':-)

Jestem w szoku. Dostalam smsa przed chwila z prywatnej komórki położnej od NS z przychodni żebym dala znać czy z maluszkem wszystko dobrze i czy byłam w szpitalu. Szok! Oddzwonilam opierdzielila mnie ze stracha narobilam i się nie odzywam i powiedziała ze w środę na wizyte mam przyjść wykurowana bo mnie nie przyjmie bo łaże po dworzu zamiast leżeć i mam motywacje aby się wylezec ;)

Widzisz jak sie polozna troszczy :szok: Teraz sie kuruj.

Ja wstalam o 13.30 :zawstydzona/y: co dzien to lepiej, a spac poszlam po 4.
Zjadlam sniadanie i bylam sasiadce wlosy pofarbowac i juz pol dnia zlecialo.

Karina od którego tyg kasa pokrywa polozna? Bo chce dać mojej zarobić i nie wiem kiedy do niej zadzwonić. Wiesz moze? :confused:

reklama
Karina od którego tyg kasa pokrywa polozna? Bo chce dać mojej zarobić i nie wiem kiedy do niej zadzwonić. Wiesz moze? :confused:

Najlepiej zadzwoń do niej ona bedzie napewno wiedziała , z tego co wyczytałam to :
Pierwsze 10 dni po 1 raz , w ciężkich przypadkach dwa razy dziennie.
W pierwszych 8 tygodniach do 16 razy.
I cztery razy jak bedziesz schodzić z karmienia piersią.

Tyle wyczytałam ...

Do góry