reklama
Pat jeszcze się może wszystko zmienic..mały przystopuje wzrost i bedzie średni a nie duży
Myla najważniejsze że jestes spokojna a z małą wszystko ok... my juz takie jesteśmy że teraz wslu****emy sie w każdy szczegół naszego organizmu i maleństwa i zamiast sobie coś racjonalnie tłumaczyć to sie wkręcamy :-) to pewnie te hormony
Myla najważniejsze że jestes spokojna a z małą wszystko ok... my juz takie jesteśmy że teraz wslu****emy sie w każdy szczegół naszego organizmu i maleństwa i zamiast sobie coś racjonalnie tłumaczyć to sie wkręcamy :-) to pewnie te hormony
Anemonne
Fanka BB :)
Anemone zycze zeby Ci przeszlo. Czytajac Ciebie mam wrazenie ze to ja pisalam. Niestety u mnie trwa ten stan juz 3 tyg. Licze ze minie . Wiem ze to idiotyzm bo inaczej nazwac nie mozna ale to jest silniejsze ode mnie.
Marela serio? A widziałas juz że chłopak ?
Karina34
Mila83 no raczej przy Kubie zostaniemy, Emily miala byc juz Kubusiem
A mi pies sąsiada takie wielkie bydlę skoczył na brzuch , nawrzeszczalam na niego ..., tak sie zdenerwowałam ze szok
Oby sie nic nie stało ..., mały sie troche ruszał po tym ..., nic nie plamie i nic mnie nie boli ... Ale nerwa mam
Co za dzien dzisiaj !!!!
A mi pies sąsiada takie wielkie bydlę skoczył na brzuch , nawrzeszczalam na niego ..., tak sie zdenerwowałam ze szok
Oby sie nic nie stało ..., mały sie troche ruszał po tym ..., nic nie plamie i nic mnie nie boli ... Ale nerwa mam
Co za dzien dzisiaj !!!!
Myla Novak
Idzmy juz może spać bo dzis jest strasznie pechowy dzien....
reklama