reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia, brawo! :-) szybciutko Ci poszło.

Myla, na moją jedzenie chyba nie działa... też zjadłam kilka cukierków, herbata z cytryną i nic, a w dzień ją czułam, zaraz się kładę spać, może da kuksańca na dobranoc :-D

Spokojnej nocy wszystkim :-)

Tabasia i Myla juz pisze pisze do was... !! :tak:po wizycie pojechalam do mamy, zagadalam sie z nia, probowalam wejsc na bb ale mi dlugo sie stronka wgrywala, wiec poprosilam Karine by napisala wam co i jak... dzis caly dzien spedzilam u mamy, bylysmy na zakupach, odwiedzila nas mamy znajoma i tak nam czas zlecial...potem czekalam na mojego, zjadlam kolacje i przyjechalismy do domu.. kapiel, leki itp.. powodzenia na prezentacji !!:tak:

Karina
gratuluje udanej wizyty !! a chlopczyk jaki juz duzy...:tak:

A ja wczoraj bylam na wizycie...wiec maluszki maja sie dobrze... waga powyzej 300 gramow.. maja 10 paluszkow u raczek i nozek, przeplywy tez, wierca sie strasznie, szczegolnie chlopak, rosnie mi akrobata !!
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
, na usg wychodzi dziewczynka i chlopczyk wiec mam parke, tak sie ciesze..!!
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
mam tez dane odnosnie obwodow glowki, brzucha... Moja malutka ulozona po lewej stronie, posladkowo , natomiast moj malutki po prawej glowkowo..lozyska mam na tylnej i przedniej scianie...mam skierowanie na echo serduszek, ginek mowil ze on daje skierowanie na takie badania w ciazy blizniaczej..wg usg przeplywy mam dobre.. szyjka 3,5 cm...moge troszke wiecej chodzic, ale bez przesady...

p.s mam dolka, dowiedzialam sie o czyms i strasznie mnie to gryzie... :-(

Ostatnia edycja:
Olusia super że parka !:) chyba dla ciąży bliźniaczej to super rozwiązanie, i synek i córeczka :)
Hej teraz to powinnas się cieszyć a nie smucic !!!!;*:*

Wole nie pisac o tym tutaj...:-(

Pat ja sie ciesze z parki, do konca ginek ostatnio nie byl przekonany ze drugi maluch to chlopiec, ale wczoraj sie potwierdzilo to.. :tak:

Myla wiesz mam kontakt z Karina, wiec bedziecie na bierzaco gdybym nie miala jak napisac... :tak: he he a ja lubie kolor fioletowy... he he

reklama
Olusia gratulacje udanej wizyty i parki!! Super. Tak Myla to przewidziala ze bedzie parka :-)

Ja też bardzo chcę synka wiec jak sie jutro potwierdzi będe przeszczęsliwa:-)

Milia też mam wrażenie ze na mojego malucha nie działa moje jedzenie

Klaudia ofezwij się do nas..martwimy się o Was

Tabasia gratulację ze juz po prezentacji i ze sie udalo

Do góry