reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dygotka w cyckach zostaną :p

Boli mnie prawa ngga. Tzn w pachwinie. Kurde z czego?

Poza tym zimno mi również.

Kapnęłam sie ze mój gin zakręcony wypisal mi niby badania,ale nie zaznaczył glukozy na karcie mimo ze napisal na dole ze mam po 1 i po 2 h zbadać.
Macie nozd skierowanie? Jak to ma byz zaznaczone????

Tabasia Gratuluje córki :) superrr

Margo zrozumiałe to ze sie martwisz ..., ale trzeba myslec pozytywnie , ja mam podobne odczucia ..., chciałabym zeby było juz po i zeby dzidzia zdrowa była ...

Emily pościli do domu po 16 , jeszcze nie jest całkiem zdrowa ale jest ok. Najgorsze to chyba ze ma znowu mocne ataki epilepsi :-( , bo nagle z dobrego humoru zaczyna płakać i nie moze sie uspokoić z dwie godziny, pozniej jest wykończona :-( . Dzis miala miec badany móżdżek ale nie udało sie mimo dwóch podchodów , mała furji dostawała i wyła :( mimo środków uspakajających ... W srode mamy ponowny termin ... Oby sie udało ✊✊✊✊

Super że Emily już w domku :) mam nadzieję że w środę uda Wam się badanie :) i tak mała jest dzielna więc nic dziwnego że czasem ma gorszy dzień...:)

Pat no gorszy dzien to gorszy dzien ..., ale to nie jest to ..., cos ja boli tylko ze ona nie moze powiedziec co i to jest straszne dla mnie :(
Oby w srode jakies konkretne wyniki były po badaniach .., jesli sie udadzą ..

Ech no to na pewno jest straszne patrzeć jak dziecko cierpi...ale mam nadzieję że wszysyk będzie dobrze :)
Powiem szczerze, że patrząc na Emily nigdy bym nie powiedziała że choruje...udała Wam się śliczna i dzialna còra :)

Karinka dobrze ze juz lepiej z Emily, mam nadzieje ze badanie w srode sie uda. Kciuki dla was... :tak:

Pat to prawda to przykre jest i straszne patrzeć jak dziecko cierpi... :-(

reklama
Myla no na ostatniej wizycie gin mi mówił ze jaja widzi :p
2.12 mam termin i bede potwierdzać :) i wtedy odcstycznia zacznę z zakupami :)

Do góry