reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
U mnie cykle jak w zegarku ale owu byla tydzien wczesniej dlatego test tak szybko wyszedl no i byl czuly. Pozniej sie wkrecilam ze moze blizniaki ale usg pokazalo jedno serduszko ;)

Poszłam do tej ginki. Teraz już miała inny wyraz twarzy.
Właśnie czekam na autobus do szpitala.
Teraz mnie pocieszała, że przynajmniej mam już dwójkę... :(
Ale nie wie czy straciłam dziecko na 100%, więc dała skierowanie.

Jednak ja czuję, że to koniec, bo te skrzepy były zbyt duże :(

Dzień dobry :)
Chciałam dołączyc do was, tak de fakto to czytam od początku grupę. Ale obiecałam sobie ze dołącze po wizycie potwierdzającej u gina. Test 2 kreseczki (mikro blade) pokazał 3 sierpnia. W dniu miesiaczki która nie przyszła :) Wizyta u gina - dzis wieczorem, zobaczymy co powie i czy cokolwiek bedzie widać. W pierwszej ciązy w 7 tyg wg OM serduszka jeszcze nie było. A teraz - zobaczymy.
Jestem mamą 2 letniej blondyneczki o niewyczerpanych zasobach energetycznych - wiec nie obiecuje ze bede sie intensywnie udzielać - aby nie skłamać. A i na forum od 2011 roku - w grupie mam z czerwca 2012 :)

Ja robiłam test 3 dni przed spodziewana miesiączka i był negatywny. Tak mnie tknelo w razie czego bo mnie czekał ostro imprezowy weekend. Tydzień pózniej wyszły dwie krechy i to mocne. Tez myslalam, ze bliźniaki ;)

Doliores podoba mi sie Liam dla chłopca a dla dziewczynki Mia (choc u nas oklepane jak Lena i Sophia) a maz chce Julię a dla mnie juz takie zwyczajne juz, tyle Julek w Pl znam. Choc tu rzadko. Ponoć ja wybrałam Viktorie to on drugiej córce da ;) do nazwiska Julia pasuje!

A maz nosił pralkę z moim bratem bo sie przeprowadza z ukochana do Berlina i rano wstał i sie nie mógł ruszyć :(

Plamienie miałam raz jak byłam w szpitalu potem sprawdzalam co chwile ale nic. Jak cos to by mnie przyjęli od razu i tak tam 8h prawie spędziliśmy! ;)

Rama ona nie ma usg?? Ta lekarka?

Kurde dziewczyny, jak nie macie ochoty to nie czytajcie postow Ramailuji i po klopocie. To jej sprawa czy zrobi dodatkowy test albo czy pojdzie na bete. A niektore wasze posty byly naprawde niemile. Na serio, nie rozumiem i nie lubie takich akcji :/
Rama trzymam kciuki, dawaj znac co u Ciebie!
A mi mdlosci nie przechodza, ale jakos dalam rade zwlec sie dzis z lozka.
Witam nowe dziewczyny!

Co do IP, bylam we wtorek z bolem brzucha, zrobili mi usg i z marszu przyjeli.. Takze nie ma co tak najezdzac na sluzbe zdrowia bo spokojnie mogli mnie olac, a WSZYSCY i lekarze i polozne naprawde byli bardzo mili i im zalezalo, mimo tak wczesnej ciazy i w sumie dosc malo obiektywnego objawu...
No ale juz jestem w domu, wypisalam sie w piatek. I tak wiekszosc lekarzy potwierdzala to, co sama wiedzialam, ze no spa, luteina i lezenie to jedyne co mi zostaje. Ogolnie chyba nie jest zle bo byl pecheyk z cialkiem zoltym, beta 13 000 takze powyzej normy. Ordynator mnie chcial przetrzymac przez weekend zeby mi zrobic usg w poniedzialek, ale sama pojde w srode do lekarza.

Ogolnie bylo 'fajnie', lezalam na sali z 3 dziewczynami po poronieniu, 8, 10 i 14 tydzien...
Takze nawet jak jakims cudem utrzymam te ciaze, to do konca wrzesnia na pewno nie bede spac spokojnie i do wtedy tez nikt sie nie dowie o ciazy...

A tak poza tym witam liczne nowe zaciazone :-) Dbajcie o siebie!!

Ja ciażę ierwszą przechodziłam modelowo - i mam taka nadzieję mała ze i druga upłynie mi bezobjawowo. Zadnych mdłości, spadków energi itp. Generalnie czułam sie jakbym w ciazy nie była. I takiego samopoczucia wszystkim wam i sobie też zyczę :)

reklama
lei w mojej ściadze jest napisane ze na początku plamienia sa normą. U mniej wiecej połowy ciezarnych. I niepokój maja wzbudzac jedynie te z "żywą" krwią

Do góry