Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Ehh widac ze bardzo hce, z tym ze jakby to mi siespoznial 10 dni okres to conajmniej z 10 testow bym kupila i robila codziennie. Duphaston jest od podtrzymania ciazy tak jak ktos napisal gdy tej ciazy nie ma jest okres. Rama a powiedz schodza Ci wielkie skrzepy? Z tym szpitalem to jest tak ze mnie ochrzaniali ze izba jest po 18 do 8 rano i ze od 8 to sa planowane przyjecia :/ ja nawet gdy ronilam dzidwczyny jak pojechalam stalam w kolejce!! Godzine a byly babki ktore np mialy miec usg skierowanie mialy nic im sie nie dzialo a ja stalam i plamilam na to ze plamie pielegniarka kazala czekac na swoja kolej. Lekarz mnie zbadal powiedzial ze jest ok! Uparlam sie na usg przyszla mloda lekarka i chwala jej milutka jako jedyna wiecie jaka mialy mine piguly? Kiedy wyszlo ze serce nie bije udzie ka juz tydzien tydzien wczesniej u nich bylam bo tez pamienie i bylo ok.... z ta sluzba czasamitak jest ale wiem ze nastepnym razsm bede walczyc o swoje i na miejs u Ramy juz bym byla u lekarza nawet z dziecmi bo nie sa malenkie, moja ma 5 lat i jak nie mam o z nia zrobic nikt sie nia nie moze zajac biore ja ze soba!