reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Ehh widac ze bardzo hce, z tym ze jakby to mi siespoznial 10 dni okres to conajmniej z 10 testow bym kupila i robila codziennie. Duphaston jest od podtrzymania ciazy tak jak ktos napisal gdy tej ciazy nie ma jest okres. Rama a powiedz schodza Ci wielkie skrzepy? Z tym szpitalem to jest tak ze mnie ochrzaniali ze izba jest po 18 do 8 rano i ze od 8 to sa planowane przyjecia :/ ja nawet gdy ronilam dzidwczyny jak pojechalam stalam w kolejce!! Godzine a byly babki ktore np mialy miec usg skierowanie mialy nic im sie nie dzialo a ja stalam i plamilam na to ze plamie pielegniarka kazala czekac na swoja kolej. Lekarz mnie zbadal powiedzial ze jest ok! Uparlam sie na usg przyszla mloda lekarka i chwala jej milutka jako jedyna wiecie jaka mialy mine piguly? Kiedy wyszlo ze serce nie bije udzie ka juz tydzien tydzien wczesniej u nich bylam bo tez pamienie i bylo ok.... z ta sluzba czasamitak jest ale wiem ze nastepnym razsm bede walczyc o swoje i na miejs u Ramy juz bym byla u lekarza nawet z dziecmi bo nie sa malenkie, moja ma 5 lat i jak nie mam o z nia zrobic nikt sie nia nie moze zajac biore ja ze soba!

reklama
Karina a co dostałaś na ten pęcherz?

Nie moge juz spać, wszyscy jeszcze śpią a ja leżę i zastanawiam sie nad imieniem :)

Muszę sie pakować bo jadę do Pl na pare dni z młoda do moich rodziców bo sie stesknili ;) także długa droga przed nami!

Ja tez juz sobie nigdy nie pozwolę na takie traktowanie jakie mnie spotkało w Pl...w zaawansowanej ciazy 8h czekania na wykluczenie zapalenia wyrostka!! 5h czekania na badanie krwi i usg, łącznie z tym, ze wysłali mnie na ip na pobranie krwi :/ gdzie jeden pielęgniarz od razu zrobił awanturę jak mnie zobaczył z brzuchem, ze jakim prawem na ten syf ciężarna wysyłają a sie okazało ze na dole w tym pokoju co mnie przyjeli było zaplecze do pobierana krwi! I fotel, usg i wszystko tylko lekarzowi było daleko...:/ nigdy wiecej!

Rama a powiedz schodza Ci wielkie skrzepy?
Od wczoraj wieczór niestety tak :(
Ale co ja będę pisać. Tutaj i tak już jestem uznana za wariatkę, która sobie coś wmawia :(

Rozumiem też, że jak ktoś ma problemy finansowe, to tutaj nie jest mile widziany.

I jak nie może powiedzieć o sytuacji rodzinie, to też.

Bardzo "dziękuję" za "wsparcie" i "zrozumienie".

Jednak zapisanie się na forum, to nie był najlepszy pomysł. Tylko dodatkowe stresy :(

Lei dostałam antybiotyk , jeden do wypicia i działa przez pare dni. Nie pamietam nazwy ... , musiałabym w kiblu grzebać lol :-)

Karina oby szybko zadzial :)

Rama nie chodzi o pieniądze, co Ty wymyslilas ;) ale nie mów mi, ze nie masz 8 zł na zwykły bobo test bo nie uwierzę?! Nie rozumiem tez dlaczego lekarka nie zrobiła usg. Mi tylko chodziło o to, żebyś sama sobie krzywdy nie robiła i nie myślała w kategoriach "poronilam, straciłam dziecko" jeśli nie ma pewności, ze cos tam było. Temperatura mogła byc od infekcji o której mogłas nie wiedzieć, brak okresu od zmiany klimatu, byłaś na wakacjach, to mogło byc cokolwiek, nawet lekkie zatrucie po czymś co zjadlas a organizm to zwalczał. Sama pisalas, ze juz kiedys sie tak pomyliłas..

hej

u nas słoneczna pogoda, więc jak tylko sie obrobie to wybywam z małym, bo ten już dostaje jobla :cool2:
od wczoraj coś ciągnie mnie w podbrzuszu trochę sie tym niepokoję, chociaż wiem, że nie powinnam...

nadzieja ja mam - łyżeczka sody oczyszczonej na szklankę wody i wypić - działa mega super, mam zgagę od 4 lat taką, że pali mnie ramię jedno i drugię oraz oddechu złapać nie mogę, migdały zdaja egzamin ale gorzej, odradzam mleko-przynajmniej u mnie było jeszcze gorzej

Asiulka czok jak czytam - opierdziel?! to jest chore, chociaż ja jak miałam plamienie w 9 tyg c. i pojechałam na izbe to też mnie ochrzanili, że czas im zabieram a ja byłam w totalnej rozsypce.

Lei zdrówka dla męża, co robił?? jak tam plamienia? przeszły? jaki wybór imienia?? ja też mam mętlik, z Pierwszym wiedziałąm od razu pare lat do tyłu, że chlopak będzie a teraz??? nic ;-)

Rama dziewczyny dobrze pisały z ta izbą... trzymam kciuki za wynik &&&&&& wtrące tylko, że mojej koleżance beta nie wykazala ciaży, natomiast po 3 dniach test z sików z rossmana owszem. także błędy moga byc wszędzie. Nie obrażaj się, tylko zmień lekarza to po pierwsze, bo to babsko powinno Ci zrobic usg, nawet żeby potwierdzić pęcherzyk, czy nie ma nic innego, a test na siśki ja kupowałam za 5 zł w aptece

Tabasia taki bladzioch u Ciebie jak i u mnie :-) ja dla pewności kupuję jeszcze trzeci i zrobię za kilka dni ;-) hehe

Karina spokojnie :-)))

Amisia hej :-)

reklama
A ja w pracy :( oby do 17...

Doliores ten bladzioch wyszedl 10 dni PRZED @ :))2 dni pozniej zrobilam kolejny i byl lekko ciemniejszy.

Milego dzionka wszystkim!

Do góry