reklama
Dziekuje za zyczenia zdrowka! Gardlo delikatnie drapie ale nie jest zle :-) pije herbate z miodem, sokiem malinowym i cytryna :-) ostatnio mi pomoglo.
Sluchajcie, bylam w lidlu. Mandarynek praktycznie nie bylo, zostaly takie niedojrzale, za to pomaranczy sporo w tej samej cenie.
Ubranka wszystkie byly :-) ale.
. Przed lidlem zaszlam do pobliskiego lumpka i tam sie niezle obkupilam. Za tyle ubranek zaplacilam 50zl. Bylo tez mnostwo kombinezonow swietnych, ale raczej ze wskazaniem na płeć. Wiec jak za tydzień potwierdza dziewczynke to znowu tam pojade :-) wklejam zdjecie ubranek.
Babydust wlasnie dzis sprawdzalam i wyniki juz 12 listopada mialam na mailu, a robilam 5. U mnie wszystko ok.
Kuklaki zdroooowka i spokojnego wieczoru.
Moj maz wlasnie zasnal z glowa na moich kolanach. Nie moge sie ruszac
Kurde jednak nie moge wstawic zdjecia z komorki :-( a wcześniej moglam
Sluchajcie, bylam w lidlu. Mandarynek praktycznie nie bylo, zostaly takie niedojrzale, za to pomaranczy sporo w tej samej cenie.
Ubranka wszystkie byly :-) ale.
. Przed lidlem zaszlam do pobliskiego lumpka i tam sie niezle obkupilam. Za tyle ubranek zaplacilam 50zl. Bylo tez mnostwo kombinezonow swietnych, ale raczej ze wskazaniem na płeć. Wiec jak za tydzień potwierdza dziewczynke to znowu tam pojade :-) wklejam zdjecie ubranek.
Babydust wlasnie dzis sprawdzalam i wyniki juz 12 listopada mialam na mailu, a robilam 5. U mnie wszystko ok.
Kuklaki zdroooowka i spokojnego wieczoru.
Moj maz wlasnie zasnal z glowa na moich kolanach. Nie moge sie ruszac
Kurde jednak nie moge wstawic zdjecia z komorki :-( a wcześniej moglam
Myla Novak
Fanka BB :)
Pat Ja tez mam cos tam,ogólnie stan zapalny od poczatku a teraz pani dr stwierdziła ze w badaniu mikroskopowym widziala drodze wiec aplikuje sobie tableteczki
A co bierEsz?
A co bierEsz?
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kuklaki zdrowka zycze! ;-)
Pat tez mam szlaban na przytanki ale to od dawna.. kuruj sie.. !! Oby bakteria szybko znikla..
Pat tez mam szlaban na przytanki ale to od dawna.. kuruj sie.. !! Oby bakteria szybko znikla..