reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Wróciłam z biedry właśnie. Bo mój jutro jedzie w delegacje to szybkie zakupy bez dziecia zrealizowalam i jutro będę ciasto na piernik mieszać. Późno juz troche ale jeszcze zdaze. Moze więcej zrobię to na pierniczki wyjdzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Babydust to bylo od prefvnait i temat to wynik. Moze do spamu Ci wpadlo?

A dziewczyny idźcie do dentysty
Ja nie miałam do tej pory problemów ale teraz strasznie polecialy mi zeby. To juz 6 dziura! Dzidzius ciagnie wapn :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez mialam mega uplawy. Ale nie czulam pieczenia i swędzenia jak zazwyczaj (bo przed ciąża miałam problemy ale jak juz dostalam silne leki to okazało się ze jestem w ciąży), i dzisiaj okazało się ze te uplawy stad że jak to powiedziała ginka "nic nie widać w środku":p tak mnie zlapalo...

Ja mam wizytę dopiero 2.12 .., i zastanawiam sie nad wcześniejszym terminem, bo brzuch twardy mam i te boleści jakby pełny pęcherz był ..., myslalam ze bedzie lepiej , a tu podobnie dzis ...
Ostatnio brałam tez na grzybka tabletki z maścią ..., ale u mnie to jest w wewnątrz i nic na zewnątrz nie czuje, tylko te upławy ...
Tyle terminów mam w ciagu następnych dwóch tygodni ze nie wiem kiedy do gina pójść ... Telefony tylko w poniedziałki odbierają ..., tak bym musiała podjechać ...

hej

u mnie leje, wieje, zimno i auto nam nie odpaliło i mąż musi z małym autobsem i tramwajem do p-kola się tłuc masakra w taka pogodę, nic tylko czekam na zaraze kolejną :crazy:

Karina woda przegotowana z miodem działa , tylko wypij na czczo, to może idź wcześniej jak się martwisz albo zadzwoń chociaż??? może to jakaś jelitówka jak u nas? :/ teraz taka pora roku sprzyjająca niestety

Myla pozytywne zmiany? :D fajnie :-D

ja też witam w klubie wrażliwych żolądków, kiedyś nic a teraz po prawie wszystkim jakis ból :/

Pat zdrówka

Aylin masz jakiś dobry przepis na piernik ?

vesunna mam ten sam problem ja idę za tydzień znowu i potem znowu i znowu :p teraz szybciej znajde czas na to niż potem

Dzień Dobry,
Dziś wstalam wcześniej, bo musze wysprzątać całe mieszkanie. Odwiedza mnie dziadek :) Wstawiłam już rosołek i biorę się za odkurzanie.
Wklejam Wam zdjecia tych ubranek co kupiłam w lumpeksie

DSC_0498.jpg

Miłego dnia

Załączniki

• DSC_0498.jpg
    DSC_0498.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Witam się porannie, deszczowo i pochmurnie ;-).

Zamartwiam się, czy z dzieckiem jest wszystko w porządku...Brzuch mam mały, kopniakow nie czuję jako takich, generalnie jestem klebkiem nerwów. Przy zatruciu pokarmowym miałam ból podbrzusza, podobnie jak na okres, ale jakoś inaczej jednak...już miałam z pracy biec do gina, ale po nospie przeszło. Wizytę mam dopiero za tydzień, do tego czasu chyba osiwieje...

Pocieszam się, że czuje delikatne mrowienia brzucha, takie jakby kilkusekundowe twardnienie - możliwe, że to już te skurcze Braxtona? Na razie mam schize, że mały nie rozwija się prawidłowo, nie rośnie albo coś jeszcze innego :-(. Zwariuje z ta ciążą...

Do góry