reklama
Anulka90
Fanka BB :)
Dygotka mam nadzieje
hej
moje male bryka jak szalone
najczęściej na wieczór, w nocy i nad ranem w dzień śpi cholera mała hahahaha
sataGA i jak lepiej ?
Kuklaki dzięki..jakos przezyłam
Asiulka gratki!!!
babydust ale super, mi sie te wozki podobają mega ale ich cena już nie ;D a używki to najlepiej od kogoś masz rację, bo takie od obcego to nigdy nic nie wiadomo .. dawaj zdjęcia!!
Olusia mam tak samo, wiecznie w domu ( inne powody oczywiscie ) ale najlepie iść, zmacać..wybrać..eh .. może chociaż cześć zamówimy przez neta.. a pomysły na prezenty na święta masz jakieś?
Lei gratki dla małej!! Ty to masz dwa maluchy w sumie ;D ojjj dużo siły ;D
Szaj czyzbys się zaraziła ode mnie? bidulo Ty! pij dużo i jedz probiotyki!
Pat chyba zacznę też kupować ale cały czas się boje... że to za wcześnie
własnie zrobiłam ciasteczka owsiane mniam mniam :-)
moje male bryka jak szalone
najczęściej na wieczór, w nocy i nad ranem w dzień śpi cholera mała hahahaha
sataGA i jak lepiej ?
Kuklaki dzięki..jakos przezyłam
Asiulka gratki!!!
babydust ale super, mi sie te wozki podobają mega ale ich cena już nie ;D a używki to najlepiej od kogoś masz rację, bo takie od obcego to nigdy nic nie wiadomo .. dawaj zdjęcia!!
Olusia mam tak samo, wiecznie w domu ( inne powody oczywiscie ) ale najlepie iść, zmacać..wybrać..eh .. może chociaż cześć zamówimy przez neta.. a pomysły na prezenty na święta masz jakieś?
Lei gratki dla małej!! Ty to masz dwa maluchy w sumie ;D ojjj dużo siły ;D
Szaj czyzbys się zaraziła ode mnie? bidulo Ty! pij dużo i jedz probiotyki!
Pat chyba zacznę też kupować ale cały czas się boje... że to za wcześnie
własnie zrobiłam ciasteczka owsiane mniam mniam :-)
Ja sie tez staram myślec pozytywnie, juz sie cieszę na kwiecien i kolejne lato spędzone w czwórkę, z maluszkiem przy cycku. Troche sie nie moge doczekać karmienia choc w pewnym momencie miałam juz dosyć ale wczoraj w filmie akurat babka karmiła i tak mi sie zatesknilo ;-)
Lei tez mam taki zamiar, będe debiutująca, bo małego karmiłam cycko-butlą bo tak nam było lepiej, teraz chciałabym sprobować sił całkiem cyckowo ale butelkę i tak kupię planuje już wakacje i pewnie we wrzesniu gdzies pojedziemy :-)
Pat no masz rację.. :-) to ja się jeszcze wstrzymam 1.5 tygodnia na potwierdzenie płci!!!!! :-)
Pat no masz rację.. :-) to ja się jeszcze wstrzymam 1.5 tygodnia na potwierdzenie płci!!!!! :-)
Karina34
Fanka BB :)
Ja tez czekalam na potwierdzenie płci i teraz jestem mega szczęśliwa
Paka 45 sztuk ubranek dla chłopczyka rozmiar 62 (4780401104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Te ciuszki wylicytowalismy będzie miał mały na start, a były na tyle słodkie że musialam
Paka 45 sztuk ubranek dla chłopczyka rozmiar 62 (4780401104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Te ciuszki wylicytowalismy będzie miał mały na start, a były na tyle słodkie że musialam
Ostatnia edycja:
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Karina fajne łóżeczko/kolyska śłiczne sa takie małe . Ja to zastanawiam sie czy łóżeczko bedziemy przywozic , bo starszy wcale nie skorzystal tylko przewijak fajnie na nim lezałł no i fajnie wygladało z baldachimem, ale naczytałąm sie ze tam sie duzo kuzu zbiera i nie zakladałam czesto. Mlody spal ze mna od poczatku, nie dalam rady wstawac w nocy a tak to wyciagnelam cyca i spalm a on sam ssał. M i tak uciekl do drugiego pokoju bo go budzilo mlaskanie .
ZAzdroszcze Wam zakupow ja nie bede szalec bo 90 % mam . Aby gondole jakąś lekką i fotelik bo nasz taki stary był.
Karmienie - tez to lubialam , tylko moj nie chcial butli i to byla meczarnia na maxa ;/ do tego barzo dlugo ssał(2,5) , do tej pory pamieta i nieraz przychodzi i mama daj mleczka . Juz boje sie co to bedzie w kwietniu;/ .
A co sadzicie o wakacjach nasze beda miec 3- 4 msc ? Szkoda mi starszego i mysle czy mozna jechac gdzies dalej czy nie ? Z tym nie dało sie jezdzic bo po godzinie byl wrzask niemiłosierny.
ZAzdroszcze Wam zakupow ja nie bede szalec bo 90 % mam . Aby gondole jakąś lekką i fotelik bo nasz taki stary był.
Karmienie - tez to lubialam , tylko moj nie chcial butli i to byla meczarnia na maxa ;/ do tego barzo dlugo ssał(2,5) , do tej pory pamieta i nieraz przychodzi i mama daj mleczka . Juz boje sie co to bedzie w kwietniu;/ .
A co sadzicie o wakacjach nasze beda miec 3- 4 msc ? Szkoda mi starszego i mysle czy mozna jechac gdzies dalej czy nie ? Z tym nie dało sie jezdzic bo po godzinie byl wrzask niemiłosierny.