reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Moja przyjaciolka tez poczuła w 21 i do tego takie delikatne, a ja w 18 mocne kopy...to sprawa bardzo indywidualna widać wiec się nie martwcie :)
Później wstawie link do moich ciuszkow :)

hej
moje male bryka jak szalone
najczęściej na wieczór, w nocy i nad ranem :D w dzień śpi cholera mała hahahaha

sataGA i jak lepiej ?

Kuklaki dzięki..jakos przezyłam :-D

Asiulka gratki!!! :D

babydust ale super, mi sie te wozki podobają mega ale ich cena już nie ;D a używki to najlepiej od kogoś masz rację, bo takie od obcego to nigdy nic nie wiadomo .. dawaj zdjęcia!!

Olusia mam tak samo, wiecznie w domu ( inne powody oczywiscie ) ale najlepie iść, zmacać..wybrać..eh .. może chociaż cześć zamówimy przez neta.. a pomysły na prezenty na święta masz jakieś?

Lei gratki dla małej!! Ty to masz dwa maluchy w sumie ;D ojjj dużo siły ;D

Szaj czyzbys się zaraziła ode mnie? bidulo Ty! pij dużo i jedz probiotyki!

Pat chyba zacznę też kupować ale cały czas się boje... że to za wcześnie :eek:

własnie zrobiłam ciasteczka owsiane mniam mniam :-)

Doli ja już nie chce myśleć że coś się stanie...tak naprawdę stać się cos może i na koniec ciazy ale ja juz nie chce panikowac i chce się cieszyć. Czuje małego codziennie i to mocno wiec daje znać że jest ok :)
Tez tak myśl !:*

Ja sie tez staram myślec pozytywnie, juz sie cieszę na kwiecien i kolejne lato spędzone w czwórkę, z maluszkiem przy cycku. Troche sie nie moge doczekać karmienia choc w pewnym momencie miałam juz dosyć :-D ale wczoraj w filmie akurat babka karmiła i tak mi sie zatesknilo ;-)

Lei tez mam taki zamiar, będe debiutująca, bo małego karmiłam cycko-butlą bo tak nam było lepiej, teraz chciałabym sprobować sił całkiem cyckowo ale butelkę i tak kupię :tak: planuje już wakacje i pewnie we wrzesniu gdzies pojedziemy :-):tak:

Pat no masz rację.. :-) to ja się jeszcze wstrzymam 1.5 tygodnia na potwierdzenie płci!!!!! :-)

Anulka nie martw sie napewno niedługo da o sobie znać bobas :)
❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Mój pierwszy zakup dla dzidzi :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1416136371.612847.jpg

Mam nadzieje ze nie za wcześnie ... Troche obawy mialam ....

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416136371.612847.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416136371.612847.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Karina fajne łóżeczko/kolyska ;) śłiczne sa takie małe . Ja to zastanawiam sie czy łóżeczko bedziemy przywozic , bo starszy wcale nie skorzystal tylko przewijak fajnie na nim lezałł ;) no i fajnie wygladało z baldachimem, ale naczytałąm sie ze tam sie duzo kuzu zbiera i nie zakladałam czesto. Mlody spal ze mna od poczatku, nie dalam rady wstawac w nocy a tak to wyciagnelam cyca i spalm a on sam ssał. M i tak uciekl do drugiego pokoju bo go budzilo mlaskanie ;).
ZAzdroszcze Wam zakupow ja nie bede szalec bo 90 % mam . Aby gondole jakąś lekką i fotelik bo nasz taki stary był.

Karmienie - tez to lubialam , tylko moj nie chcial butli i to byla meczarnia na maxa ;/ do tego barzo dlugo ssał(2,5) , do tej pory pamieta i nieraz przychodzi i mama daj mleczka . Juz boje sie co to bedzie w kwietniu;/ .

A co sadzicie o wakacjach nasze beda miec 3- 4 msc ? Szkoda mi starszego i mysle czy mozna jechac gdzies dalej czy nie ? Z tym nie dało sie jezdzic bo po godzinie byl wrzask niemiłosierny.

Do góry