reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Sataga zdrowka zycze!! uwazajcie na siebie.... odpoczywaj wiecej !!:tak:
asiatipl przykro mi ... mam nadzieje ze dojdziecie do jakiegos porozumienia i ze sobie wyjasnicie sobie wszystko...:tak:

kuklaki poki co mam byc w domu, wstawac do wc i troszke po domu i do lekarza, mam nadzieje ze za 2 tyg dostane zielone swiatelko ze bede mogla wiecej chodzic i wychodzic.....;-)chce pochodzic po sklepach, kupic maluszkom cos i na swieta prezenty....

Asiulka87Sosnowiec gratuluje pierwszych ruchow....:happy:

Karina :*

Kajka a gdzie sie podziewalas ze ciebie tyle nie bylo?;-)

A ja mialam dzis zaczac szukac cos dla moich maluszkow ale jakos nie mam weny... ech.... musze sie jakos zmobilizowac....
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
zabieram sie za wyprawe.. musze przyspieszyc tempa, nigdy nic nie wiadomo co sie stanie.. a chce juz cos miec kupione i przyszykowane, zeby nie zostac w czarnej dupie... chcialabym pojsc do sklepu, poogladac, podotykac, wybrac, zobaczyc inne rzeczy, kolory itp.. a nie wszystko przez neta..no ale poki mam byc w domu to cos juz bede zamawiac...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Chcialabym tez jakies prezenty pokupowac na swieta, tylko nie wszystko przez neta.. ech...

reklama
Asia super

Olusia to tak jak ja masz, tylko ja pomalu sobie cos tam robie tyle ze jestem juz miesiac w domu. Tez bym chciala po sklepach pochodzic i poogladac:wściekła/y:

No ja nic specjalnego nie widziałam, jedyne maxi cosi siodełko , ale 60€ i stan był taki sobie ..
Co do ubranek to tez nic specjalnego ..., niczego nie szukałam moze dlatego ...

Jeszcze raz sprubuje ..., teraz to było w hali i pełno ludu było ze nawet nie było jak obejrzeć ...

Ja nie czuję nic od wczoraj, złapała mnie w nocy taka biegunka i bóle brzucha, że co 2h mnie goniło do toalety :'(. Zaczął mnie też kluczowe brzuch, zdążyłam nosie i od 5 rano udało mi się trochę pospać...

Mam nadzieję, że dziec się obudzi i zacznie pływać niedługo...stresuje się na maksa :-(

Olusia na allegro są bardzo fajne paki dla bliźniaków :) można za małe pieniądze kupić maluszkom podwójna wyprawke:) jak szukalam dla mojego to mi się rzuciło kilka takich zestawów dla bliźniaków.
Ja wczoraj wylicytowalam pake slicznych ciuchow dla mojego malucha :D
Mój od wczoraj strasznie szaleje...jak ja już go tak czuje to boje się co będzie później...niektóre kopy są tak silne że aż boli...i M w końcu poczuł kopniaki :)

reklama
Anulka ja czuję malucha bardzo rzadko i tylko takie ruchy jak rybka a z antkiem to szybko czułam kopniaki
Nie ma co się stresować jeszcze będziemy wspominać jak fajnie było jak maluchy nie kopał w zebra albo pęcherz

Do góry