Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Sataga zdrowka zycze!! uwazajcie na siebie.... odpoczywaj wiecej !!
asiatipl przykro mi ... mam nadzieje ze dojdziecie do jakiegos porozumienia i ze sobie wyjasnicie sobie wszystko...
kuklaki poki co mam byc w domu, wstawac do wc i troszke po domu i do lekarza, mam nadzieje ze za 2 tyg dostane zielone swiatelko ze bede mogla wiecej chodzic i wychodzic.....;-)chce pochodzic po sklepach, kupic maluszkom cos i na swieta prezenty....
Asiulka87Sosnowiec gratuluje pierwszych ruchow....
Karina :*
Kajka a gdzie sie podziewalas ze ciebie tyle nie bylo?;-)
A ja mialam dzis zaczac szukac cos dla moich maluszkow ale jakos nie mam weny... ech.... musze sie jakos zmobilizowac....
zabieram sie za wyprawe.. musze przyspieszyc tempa, nigdy nic nie wiadomo co sie stanie.. a chce juz cos miec kupione i przyszykowane, zeby nie zostac w czarnej dupie... chcialabym pojsc do sklepu, poogladac, podotykac, wybrac, zobaczyc inne rzeczy, kolory itp.. a nie wszystko przez neta..no ale poki mam byc w domu to cos juz bede zamawiac...
Chcialabym tez jakies prezenty pokupowac na swieta, tylko nie wszystko przez neta.. ech...
asiatipl przykro mi ... mam nadzieje ze dojdziecie do jakiegos porozumienia i ze sobie wyjasnicie sobie wszystko...
kuklaki poki co mam byc w domu, wstawac do wc i troszke po domu i do lekarza, mam nadzieje ze za 2 tyg dostane zielone swiatelko ze bede mogla wiecej chodzic i wychodzic.....;-)chce pochodzic po sklepach, kupic maluszkom cos i na swieta prezenty....
Asiulka87Sosnowiec gratuluje pierwszych ruchow....
Karina :*
Kajka a gdzie sie podziewalas ze ciebie tyle nie bylo?;-)
A ja mialam dzis zaczac szukac cos dla moich maluszkow ale jakos nie mam weny... ech.... musze sie jakos zmobilizowac....
Chcialabym tez jakies prezenty pokupowac na swieta, tylko nie wszystko przez neta.. ech...