reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

hej

natasza no to musisz się zabarykadować jak coś hahahaha :D ja też mam 3.12 wizytę ale u gina z tym kiepskim sprzętem:baffled:

Anulka wszystko ok ??? jakie te bóle miałaś skurcze???? trzymam kciuki , to jakas masakra z taką opieką?! przecież co Ty masz sobie myśleć? może dadzą ci pare leków i do domu wyślą?

Karina o wspołczuje :/ co to znaczy zwrot do adidasa? chyba bym ich zatłukła hahaha ;D

Lei fajny efekt, bardzo subtelny :-)

asiatipl polecam mycie twarzy szarym mydłem-białym jeleniem, ja tak robię i jest duża poprawa, oczywiście potem jakiś płyn micelarny czy tonik i krem

Tabasia..120 ? :D wow!! mnie też kłuje czasem albo tak drętwieje, mam nadzieje że to ok ? może brzuch teraz rośnie bardziej? nie wiem... a przeciez u lekarza byłam 3 dni temu i wszystko ok :/

Olusia?? gdzie jesteś? martwie się, śniło mi sie, że napisałaś, że ok że masz chłopczyka i dziewczynkę i ze to jakieś naczynko pękło :sorry2:

reklama
Anulka to jakis dramat :( jak tak mozna traktowac kobiete w ciazy? Dlaczego nie powiedza co jest?? Ale z tym lezeniem do konca ciazy to straszne. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Musi byc!!!!!!!!!!

Doliores chcesz troche? ;) ja wlasnie wciagnelam podsmazone na sniadanko. Pyyycha :)

Aaa zapomnialam Wam napisac ze chyba dzidzius mnie w nocy 4 razy kopnal :) raczej to nie byly wzdecia :))

Cześć Anulka, ten szpital to jakaś masakra. Jak mogą tak olewac pacjentki?! Będziesz tam rodzic?

Tabasiu, ale zazdraszczam, tez chce być juz skopana :-D (chociaż pod koniec pewnie będę żałować tych słów :p).

U mnie ciśnienie wciąż pod górna granicą, nie przerwałam dopegytu, ale też nie miałam wczoraj takich sensacji jak w czwartek. Musiałam mieć chyba zly dzień ;-).

Mój mąż upiekł ciasto...Jest przepyszne, ale boję się go jeść. Do masy dodał spirytus, co prawda pół małpki na 2 ciasta, ale wciąż czuć dość mocno. Zjadłam mały kawałek bo lasuch ze mnie straszny i teraz cierpię, bo chce jeszcze, a boje się :-(. Najwyżej dostane slinotoku jak malz będzie jadł, albo wygrzebie cała ta masę ze swojego kawałka...

Ostatnia edycja:
Szaj przeciez spirytus wyparował, jedz spokojnie :-) ja płukam gardło propolisem na spirytusie i jest ok.. co to za ciasto ?:-)

Tabasia moje wczoraj kopało po mandarynkach!!! :shocked2::-D:-D:-D:-D

Doliores - moje tezx po mandarynkach kopie , tlyko potem mam zgage ;/
Tabasia - a co to za maszyna robi pierogi ? przydala by mi sie taka . Mam ta do robienia chleba i ciacho na pizze robi boskie :tak:.
Anulka- jakas tragedia z tym szpitalem , ja to bym nie dala im spokoju, no jak to tak mozna !!!!!!!!!!!! i bądz dobrej mysli ze jednak szybciej Cie puszcza .

Lei świetne łoski, ja ide za miesiac, tez mam dlugie i sama niewiem co chce na nich zrobic;/ . Kurtka super tylko tak jak piszesz cena :szok: , i to na ile posluzy - 4 msc ? albo i nie .

marela o kurde :/ może jesz za dużo? :D ja ma zgagę jak się przejem albo jem na leżąco :p , ogólnie bardzo rzadko jak do tej pory

Tabasia mniami!! ale bym zjadła!!! :D :D chyba coś dziś upiekę tylko co:confused: może karpatka? :confused: nie..nie mam margaryny na ciasto :nerd:

Doliores nie - ogolnie sie pilnuje zjem cos tam co jakies 2 h ale nie jem duzo, a mandarynek to 1 a jak zjem dwie to juz max . No ale zgage mialam od poczatku , teraz juz tylko po niektorych produktach. A najsmieszniejsze ze do tej ciazy to ja nie wiedzialam co to jest zgaga.

A co do ciacha to polecam bolg - Moje wypieki ja dzis bede robic Moje Wypieki | Kruche ciasto z malinami i lekką budyniową pianką do tego musze cos na 11 wykombinowac bo M ma imieniny i juz jutro tesciowa przyjezdza na kilka dni .

Jak lekarz ktory mial wczoraj dyzur mial chyba 65-70 lat a dzisiaj jest jeszcze statszy. Czekam do poniedzialku bo rano ma byc moj lekarz ktory mnie prowadzi. Albo mi zrobia usg albo wypisuje sie do domu.

reklama
Doli zwrot by był gdybym cos tam zamówiła i niechciala , ale ja nigdy nic z adidasa nie mialam i nie zamawiałam , a zeby było jeszcze śmieszniej to karton był od mikroweli lol

Anulka tez bym tak zrobiła ..., nie czekałabym tyle ..., gdzie indziej bym szła .., przykro mi bardzo ze tak Cie traktują :(

Do góry