reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Chyba mi sie udało! :-D Tak lubię nosic najbardziej, lekko podkręcone choc z wygody spinam w wysoki kok jak nie mam czasu na zabawy z prostownica. Moze któraś poleci jakaś porządna lokówkę? :happy2:

Chcialam Wam jeszcze pokazać różnice w wielkości miedzy Hartanem a Babyzen...kolosalna!!

Nie moge spać od 5 ale w sumie sie cieszę, ze i tak dospalam do takiej godziny.

Natasza wiem, pisałam juz kiedys, ze jestem z Wrocławia :tak:

Zobaczcie jaka piękny płaszczyk Puchowa kurtka ciążowa Duvet - odzież ciążowa Piękna Mama tylko cena brzydka...

Ostatnia edycja:
reklama
Tabasia nic nie powiedzieli :/ zero zainteresowania. Teraz sie lekarz zmienil to moze cos lepszy bedzie. Tamtemu na wieczornej wizycie zglosilam ze cos mnoe kluje bardzo w pochwie, to powiedzial ze tamnie ma prawa nic kluc. I tyle.

Lei, piekne wlosy, fryzura i kolor! Musialam sprawdzic co to sombre :-) ja sama mam ombre hehe

Jade wlasnie do cioci na wies na 4 dni i bardzo sie ciesze! Swieze powietrze, cisza, spokój :-)

Dobry :)

Milia żurawina pomogła :) :tak: teraz pije druga butle ( kupie jeszcze dwie). Dzieki

Natasza dzieki :)
Z detektorem, to zależy kiedy ta osoba wysłała, chodź poczcie niemieckiej mogłabym kopniaka dać, dzis moj tata ma urodziny, miał sie dowiedzieć ze dziadkiem zostanie i ogólnie pokupywalam pare prezentów a oni wysłali paczkę jako zwrot do Adidasa :szok: do tej pory nie wiem nic na ten temat ... Musze czekac ..

Lei śliczne włoski :) naprawdę bardzo ładnie - jesli to Twoje :p

Anulka współczuje takiej opieki lekarskiej, trzymam mocno kciuki za Ciebie .., musi byc dobrze : przytul:

Vesunna to miłego odpoczynku :)

Ja dzis mam termin na zmianę opon i zimowa inspekcje, ale chce szybko jeszcze na zakupy pojechać ...

Miłego dnia :)

Olusia słonko ✊❤️✊❤️✊❤️
Mam nadzieje ze wszystko ok u was i trzymam kciukasy i przesyłam buziasyyy :)*

Dobry :)
Pobudka o 8. Niezle.
M w pracy wiec z Mlodym sobie siedzimy. Jak wroci to ja do ksiazek :/

Anulka to jakas parodia!! A boli Cie jeszcze? Mnie w nocy klulo w pochwie,tak jakby szyjka bardziej,trudno powiedziec,bardzo dziwne i nieprzyjemne uczucie. Ale przeszlo. Daj znac jak czegos sie dowiesz.

Marela to sie wyspalas ;)

Karina znowu pecherz?? Biedna :(

Lei piekne masz wloski :)
A powiedz mi ten hartman to dobra firma? U nas malo popularna a payrzylam na ich wozki ostatnio...

Amisia Ty tez bezsenna? Ja uwielbiam spac ;)

Vesunna udanego wypadu :)

Byla rano wizyta to zapytal sie tylko czy boli powiedzialam ze tak. I tyle rzadnej reakcji. Dostaje kroplowki i tabletki zeby utrzymac dzidziusia. Ale nokt mi nie powie co mi jest. Ale z tego co mi powiedzieli moge wnioskowac ze bede lezala do koncaciazy.

reklama
Anulka do końca ciazy???
:( :( :(
I ze nie robią badań żadnych ???
Jak mozna powiedzieć to bez badań?? Nie rozumie :(
Trzymaj sie ... Przykro mi ze masz taka dupną opiekę zdrowotną :(

Do góry