reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Tak to moje :-D

Kurcze chciałam Was doczytać a juz młoda wstała ;-)

Anulka no przecież skurcze mogą kłuć co on nienormalny? :baffled:

Marela ja tez niewyspana, mała cos sie budziła co chwile..i rano o 6 juz na nogach!

Vesunna ombre to jeszcze wiedziałam ale sombre to juz mnie rozbawiło ;-)

Karina dobrze, ze pomogła, współczuje bólu pecherza....

reklama
Anulka moze z nimi trzeba ostro? Bo inaczej nic nie wskorasz. Przeciez masz prawo wiedziec jaka jest diagnoza?!

Marela to wlasnie maszyna do pieczenia chleba i ona ciasta tez wyrabia. Na pierogi wyszlo idealne :)

Szaj mmmmmniam. Nie jadlam ale pewnie pyszne :)

Co do kopniaczkow to mam nadzieje ze to bylo to :D

Dziewczyny Olusia ma problemy z netem , prosiła żebym wam przekazała ze jest w szpitalu , okazało sie ze ma krwiaka :( , z tąd te plamienia i bol brzucha. Jest pod kroplowkami ... Do tego pękła jej żyłka w oku i ma czerwone oczko :(
Napewno niedługo sie sama zamelduje jak tylko bedzie mogła i jej necik na to powoli ..

Dzieki Tabasia ale nie pomyslalam zeby ta maszyna zrobic pierogi ;)
Oj dobrze ze sie odezzwala Olusia , i b. dobrze ze pojechala przynajmniej jest pod opieka .TRzymam kciuki aby wszystko było ok. A oczko sie zagoi - ja po porodzie z Alanem mialam wszystki naczynka w oku popekane i ogolnie na calej twarzy - wygladalam jak po najgorszym pobiciu . tydzien - dwa i nie bedzie nic widac.

Ojej oby wszystko było dobrze z naszymi dziewczynami w szpitalach :-) trzymam za Was kciuki.
Wklejam zdjecie z domku cioci :-)

Załączniki

• 1415453691294.jpg
    1415453691294.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 33
Tabasia, jest uznawana za porządna i powiem, ze jest. My kupiliśmy używany w bardzo dobrym stanie i po roku intensywnego użytkowania wyglada tak samo, nic sie nie zepsuło, amortyzatory sa świetne, hamulec z tylu tarczowy, dodatkowy ręczny, buda sie zamyka do końca takze jak cos to mozna dziecko całe zakryć, jest mądrze pomyślany i gładziutko jeździ mimo, ze koła nie sa dmuchane. Wkurza mnie tylko, ze do koszyka sypie sie piasek z kółek...

Chyba mi sie udało! :-D Tak lubię nosic najbardziej, lekko podkręcone choc z wygody spinam w wysoki kok jak nie mam czasu na zabawy z prostownica. Moze któraś poleci jakaś porządna lokówkę? :happy2:

Chcialam Wam jeszcze pokazać różnice w wielkości miedzy Hartanem a Babyzen...kolosalna!!

Nie moge spać od 5 ale w sumie sie cieszę, ze i tak dospalam do takiej godziny.

Lei super fryzurka:tak:

Byla rano wizyta to zapytal sie tylko czy boli powiedzialam ze tak. I tyle rzadnej reakcji. Dostaje kroplowki i tabletki zeby utrzymac dzidziusia. Ale nokt mi nie powie co mi jest. Ale z tego co mi powiedzieli moge wnioskowac ze bede lezala do koncaciazy.

Anulka dziwne to wszystko! Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala lezec do konca, i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze

Cześć Anulka, ten szpital to jakaś masakra. Jak mogą tak olewac pacjentki?! Będziesz tam rodzic?

Tabasiu, ale zazdraszczam, tez chce być juz skopana :-D (chociaż pod koniec pewnie będę żałować tych słów :p).

U mnie ciśnienie wciąż pod górna granicą, nie przerwałam dopegytu, ale też nie miałam wczoraj takich sensacji jak w czwartek. Musiałam mieć chyba zly dzień ;-).

Mój mąż upiekł ciasto...Jest przepyszne, ale boję się go jeść. Do masy dodał spirytus, co prawda pół małpki na 2 ciasta, ale wciąż czuć dość mocno. Zjadłam mały kawałek bo lasuch ze mnie straszny i teraz cierpię, bo chce jeszcze, a boje się :-(. Najwyżej dostane slinotoku jak malz będzie jadł, albo wygrzebie cała ta masę ze swojego kawałka...

Szaj mam nadzieje ze ci sie unormuje cisnienie, i nie przejedz sie ciastem:-)

Lei no to śliczne włoski masz :)

Dzis juz troche lepiej po żurawinie ...

Karinka dobrze ze przechodzi

Dziewczyny Olusia ma problemy z netem , prosiła żebym wam przekazała ze jest w szpitalu , okazało sie ze ma krwiaka :( , z tąd te plamienia i bol brzucha. Jest pod kroplowkami ... Do tego pękła jej żyłka w oku i ma czerwone oczko :(
Napewno niedługo sie sama zamelduje jak tylko bedzie mogła i jej necik na to powoli ..

Dzieki ze przekazalas, powiedz Olusi ze tulimy i mamy nadzieje ze wszystko bedzie ok

Lei dzieki :) no wlasnie gosciu mial do sprzedania ale nic nie wiedzialam nt tej marki.

Marela - ciasto, pierogow nue robi :D

Vesunna zazdroszcze :) do nas juz tydzien jedzie gosciu zeby nam kominek zamontowac. Dzus mial byc juz na 100% i co? Auto mu sie zapsulo :/ bedzie w pn.

My dzis znow na plazy. Tym razem zaopatrzeni w kalosze. No coz dziecku nie pomogly :))

Ide robic pizze. Jeszcze od rana do ksiazek nie usiadlam :/

reklama
Do góry