reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Tez chciałam tatuaż ale nie zdążyłam :-D miał byc odnośnie córci.

Karina dla mnie super ten orzełek! :tak:

W ogole faceci z tatoo sa sexy :-D

Z mężem tez bym cos zrobiła, tzn jakis taki sam tatuaż ale nie doszliśmy jeszcze do porozumienia ;-)

Ogolnie nią mam czasu na neta bo urlopujemy sie dalej. Dzis fryzjer, zrobiłam sombre, ktos słyszał o tym? Dowiedziałam sie po fakcie, kumpela mnie uświadomiła, ze to najnowszy trend haha :-D

Ogolnie wyrwaliśmy sie do miasta na cały dzien a mała z moimi rodzicami została. Uwielbiam takie dni!!!

Trzymam kciuki za Was!!

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka bidulko, mam nadzieje ze sie toba dobrze zaopiekuja i wszystko bedzie dobrze. Przytulam.

Olusia a co u ciebie?

Kurczę nie narzekałam na swoją cerę. Nawet w pierwszej ciąży mimo wieloletniej walki z trądzikiem zaobserwwałam poprawę stanu cery. Na początku tej ciąży też było lepiej nawet z tłustej cery zrobiła mi się sucha co wpłynęło na polepszenie cery, ale ostatnio coś się zmieniło i zaczęło wyskakiwać mi coraz więcej bolących krostek i kurcze martwi mnie to, bo nie wiem co kompletnie robić. Mam na tym punkcie hopla, bo przed pierwszą ciążą moja cera była fatalna. Potem było dużo lepiej aż do momentu dopóki nie przestałam karmić. Później udało mi się utrzymywać cerę w jako takim stanie za pomocą kremów, kwasów itp. A tu znowu gorzej i najgorsze, że kremy które wiem, że by mi pomogły odpadają, ach:wściekła/y:

Anulka, naważniejsze, że serduszko bije, bierz leki, leż i odpoczywaj :tak:

Olusia, myslami cały czas jestem z Tobą, odezwi się...

Karina, powinna pomóc żurawina, a jak nie, to np. nasz uroset, urinal tylko nie wie, czy u Ciebie to dostępne, ale możesz zobaczyć w necie kdniki aktywne i poposić w aptece o odpowiedniki.

Anulka wszystko bedzie dobrze.lez spokojnie i zaufaj lekarzom. Serduszko bije to najważniejsze:-)

Olusia kurcze odezwij się już do nas...

Karina zdrówka, duzo zurawiny pij i może jedz suszoną

Renatka pewnie zajeta jest przeprowadzką miejmy nadzieje ze u niej wszystko wporzadku i niedlugo sie odezwie:-)

Lei odwiedziłaś moje miasto :-)

Karina chyba nie jest Ci dany ten detektor, ale najwazniejsze ze czujesz ruchy :-)

Ojej Anulka mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!! Ale nic kompletnie nie powiedzieli skad te bole??

Olusia???

Margo wysle Ci troche ;) ulepikam ok.120 pierozkow. To sobie zrobilam przerwe od nauki :)) padam na p... jedyny plus ze maszyna cale ciasto wyrobila :)

reklama
Natasza ja po prostu uwielbiam ruskie :D
No i szukam wymowek zeby sie nue uczyc... no ale co sie odwlecze to nie uciecze i jutro bede musiala nadrobic :/ echhh.

Dobranoc :)

Do góry