reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Witam się wieczornie,

Wróciłam z pracy i jestem padnięta... Całe szczęście mogę również pracować z domu ale dzisiaj musiałam być w biurze.

Dygotka u mnie to samo - jednego dnia maluch szaleje a drugiego cisza. Mam nadzieję że nie oszaleję do kwietnia:baffled:

Doliores my na ubiegłe święta bratankowi mojego M kupiliśmy duży wóz strażacki a od dziadków dostał strażacki hełm więc cały zadowolony chodził :-) Bratanek ma 3 latka więc może to ten wiek i fascynacja strażą pożarną. A co do moherów to takie sytuacje miałam w pierwszej ciąży (teraz jeżdżę samochodem lub chodzę na piechotę) Ale wtedy żaden tyłka nie ruszył - pociąg zapchany, ja ledwo żywa. Musiałam do pracy 30 min wcześniej wychodzić bo na co drugim przystanku wysiadałam bo słabo mi było. Ale wg większości ciąża to nie choroba (szkoda że niektórzy nie uświadamiają sobie że czasami to gorzej jak choroba...) ech szkoda gadać.

Pat ja w pierwszej ciąży brałam zwolnienia również od rodzinnego (jak np. nie mogłam szybko dostać się do gina) więc chyba nie powinno być problemu i tak jak pisze Neta - na 100% było.

Kuklaki połówkowe już miałam - w 18 tyg (tu połówkowe robią m-dzy 18-20 tyg) a następna wizyta z usg 28-30 tydz więc wychodzi jakoś na połowę stycznia.

Karina jak po wizycie?
Szaj gratuluję chłopczyka :happy2:

Vesunna kciuki zaciśnięte!!

reklama
ja na połówkowe mam zamiar umowić się na 5.12 wtedy to będzie 20tydz i 6 dzień ;D a usg 4 d chyba zrobię tydz później albo wcześniej

milia chyba poszukam przez neta...jeszcze tylko w Smyku zobaczę

Karina a czemu tak??? samo z siebie czy masz jakieś skłonności ?? ;/

Olusia na Mikołaja dopiero :sorry2:

Pata aha, myślałam, że na wizytę idziesz...ja na takie usg dodatkowe zapisuje się z tej karty ciaży co dostałam

natasza no to prawie razem wchodzimy ;D

Kuklaki ja mam na każdej wizycie grzebanie w nadwoziu, nie powiem, że mnie to cieszy i lubię ale niech sprawdzają lepiej

Witam po wizycie :)
Nie wiedziałam ze u nas od 1.06.13 weszło nowe prawo co do platnosci przez ubezpieczalnie ... Oni płaca tylko 3 usg teraz ..., z Emily mialam 17 sztuk i każde za darmo.

No wiec powiedziałam lekarzowi ze ja z tamtąd nie wyjdę az sie nie dowiem i nie zobaczę kto tam siedzi lol
Koszt tej imprezy : 125€ :(

I sie opłaciło :

Jaja mam Hahaha wiedziałam lol trzeba było zobaczyć minę mojego Hahaha
Wiec jednak chłopczyk - sama w to jeszcze nie wierze ....

Zdrowy i wszystko jest ok :)

Szczęśliwa jestem jak nie wiem co :)

Teraz musze wszystko od nowa kupywać :szok:

Emily rzeczy na sprzedaż :)

Natasza jutro powinien byc :)

Vesunna ✊❤️✊❤️✊❤️ trzymam !!!

Doli mam chyba skłonności , pewnie związane z nadwaga :(

Pat dzieki :)

Doli no przeczucie nie zawiodło :)
Jakos damy rade :) bede chodzić na pchli targ lol
A z usg warto było ...

reklama
Vesunna dzieki :)
No dziewczynkę chciałaś przecież hehe to myśl o bułce :)

Doli no do jutra szybko czas zleci :)

Pat bedzie jajcol hehe

Do góry