reklama
Szaj gratuluje:-) też marze o chlopaku i najgorsze że już kupuje rzeczy na chłopaka :-)
Pat super ze seruszko bije :-) lekarz dupek ale z tymi na nfz tak niestety jest :-/
KKarina szybko zdawaj relacje jak było :-) kiedy ma Ci przyjść ten detektor? Zobaczysz jaka będziesz spokojniejsza:-)
Doli ja mam na 9.20 zawsze umawiam się na tano zeby długo nie czekać :-)
Pat super ze seruszko bije :-) lekarz dupek ale z tymi na nfz tak niestety jest :-/
KKarina szybko zdawaj relacje jak było :-) kiedy ma Ci przyjść ten detektor? Zobaczysz jaka będziesz spokojniejsza:-)
Doli ja mam na 9.20 zawsze umawiam się na tano zeby długo nie czekać :-)
Kuklaki
Fanka BB :)
Witam się i ja ;-) wczoraj miałam wizytę i wszystko ok z malutkim rośnie jak na drożdżach połówkowe mam 14.11 juz się nie umiem doczekać. Malutki coraz bardziej się rusza i kręci aktywny chłopak ;-)
Amisia super ze wszystko dobrze
Kuklaki, jak sie pytałam to o a mowila, ze tylko kwas foliowy. A wczoraj sie pyta dlaczego nie biore vigantoletten jak mi moe przepisała (poszłam do pielęgniarek o wypis wszystkich recept) i nic nie mowila, no ja czekam na te wizyty 3 tyg niecierpliwie to skupienie na wizytach mam na 101%...grr w ogole wczoraj tacy mili wszyscy tam byli jak nigdy...!
Lei moj tez taki zakrecony nie ma co gadac, moj to nawet karty mi nie prowadzi, zato na kazdej wizycie USG ale do srodka mi nie zaglada wogole, to normalne? Od pierwszego USG o potwierdzeniu ciazy do srodka nie zagladal
Cześć Dziewczyny,
Czytam was i czytam i już nie pamiętam co której miałam napisać. Ciąża rzuca mi się na mózg
Moje małe kopie wtedy kiedy ma ochotę a nie wtedy kiedy matka denerwuje się że nic w środku nie bulgocze. Zauważyłam że preferuje wieczorne figle bo czasami to mnie tak skopie że spać nie mogę.. a w dzień cisza.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tym co już po.
U mnie kolejne Usg dopiero w połowie stycznia (teraz mam tylko wizyty u położnej) Ale moja histeryczna natura nie pozwoli mi tyle czekać więc pewnie pójdę na jakieś dodatkowe na początku grudnia.
Margo nie przejmoj sie ja to dopiero mam skleroze, przez to daje te cytaty bo tak to bym nie pamietala co komu napisac. W polowie stycznia USG to daleko, a to polowkowe? Gratuluje kopniaczkow:-)
Ja juz po, chyba chłopak! Strasznie się cieszę, marzył mi się synek <3. Więcej napiszę wieczorem, teraz siedzę juz w pracy ;-)
Szaj super! Gratuluje po cichu chlopaka
Piszcie co tam na wizytach bo trzymam kciuki?!
Ja to wczoraj chyba na dwa dni sie wyspalam bo dzisiaj ni cholery nie moglam spac,poszlam do lozka o 4.30 a i tak nie spalam tyle co mi tam jakies sny sie snily ale to nie byl dobry wypoczynek, snil mi sie moj dzidzius, ale ze mnie taka beznadziejna mama, tu polozylam dzidzie na fotelu i na ziemie upadla tu znowu cos innego masakra
Wczoraj dostalam kopniaczka jestem pewna, ogladalam sobie film, lezalam na plecach i rece mialam na brzuchu polozone i poczulam kopniaczka
Kuklaki
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie. USG nie było ale serduszko slyszalam tylko lekarz stwierdził ze mi l4 nie da...i muszę jechać po zwolnienie do prywatnej lekarki bo nie dość że u mnie praca typowo fizyczna to do tego na moje miejsce juz dawno ktoś został przyjęty...
Kochana dobrze ze wszysko ok:-)
Spakowalam 10 kartonów i padam ! Posiedzę chwilkę i po młodego do przedszkola lecę.
Pat ja miałam od internisty jak byłam przeziębiona no i płatne 100% z oznaczeniem B
Neta nie przeginaj z tym pakowaniem zeby cie pozniej brzuch nie bolal,pomalutku
Olusia kochanie widze ze ty tez nocke zarwalas
Pat, może być zwolnienie od rodzinnego.
Kuklaki, ja na razie też miałam tylko usg robione, moja ginka powiedziała, że na następnej wizycie (17.11), sprawdzi co tam z szyjką, czyli będzie badanie ginekologiczne też.
Karina, jak tam?
Neta, współczuję tego pakowania, ja też musiałam sama spakować wszystko albo wyrzucić na śmietnik rzeczy przy przeprowadzce 4 lata temu, mieszkanie było 3 pokojowe, po rodzicach sporo rzeczy, musiałam to wszystko poogarniać... Chyba 2 miesiące się pakowałam a w tym roku kolejna przeprowadzka, ale przynajmniej w tym samym mieście i już mąż mi pomagał :-)
Tylko jak Ty to robisz, żeby nie dźwigać tych kartonów...?
Kuklaki, ja na razie też miałam tylko usg robione, moja ginka powiedziała, że na następnej wizycie (17.11), sprawdzi co tam z szyjką, czyli będzie badanie ginekologiczne też.
Karina, jak tam?
Neta, współczuję tego pakowania, ja też musiałam sama spakować wszystko albo wyrzucić na śmietnik rzeczy przy przeprowadzce 4 lata temu, mieszkanie było 3 pokojowe, po rodzicach sporo rzeczy, musiałam to wszystko poogarniać... Chyba 2 miesiące się pakowałam a w tym roku kolejna przeprowadzka, ale przynajmniej w tym samym mieście i już mąż mi pomagał :-)
Tylko jak Ty to robisz, żeby nie dźwigać tych kartonów...?
Szaj - gratki za synalka!
Karinka, zdawaj relacje, zdawaj
Byłam w luxmedzie, żeby wyjaśnić te sprawę z brakiem osadu w analizie. Powiedzieli, że w tej części wszystko jest dobrze i w takich sytuacjach nie robią analiz na osadzie.
Prawdopodobnie bakterie przeszły z pochwy w pierwszym badaniu. Bo lekarz kazał mi przy tym drugim badaniu w trakcie sikania założyć tampon i wyszło ok wszystko
Dziewczyny za trochę ponad godzine mam wizyte. Trzymajcie kciuki
Karinka, zdawaj relacje, zdawaj
Byłam w luxmedzie, żeby wyjaśnić te sprawę z brakiem osadu w analizie. Powiedzieli, że w tej części wszystko jest dobrze i w takich sytuacjach nie robią analiz na osadzie.
Prawdopodobnie bakterie przeszły z pochwy w pierwszym badaniu. Bo lekarz kazał mi przy tym drugim badaniu w trakcie sikania założyć tampon i wyszło ok wszystko
Dziewczyny za trochę ponad godzine mam wizyte. Trzymajcie kciuki
reklama