reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Dygotka - zasuwaj gdzies do lekarza , nospa nie pomaga;/
Tabasia - zazdroszcze tez bym chcial mies takiego powera - przed pierwsza ciaza bylam podobna , potem troche zastopowalam ale chetnie bym sie jeszcze pouczyla, a teraz to juz ogolnie nie alabym rady;/ chetnie bym do pracy wrocila.
Im wiecej siedze w domu tym gorzej z organizacja wszystkiego. Wiem ze tera musze uwazac . W planach mialam pouczyc sie jezyka niemieckiego ale nawet nie zaczelam;/
Olusia - jestesmy podobne co do klimatu JA bym mogla miec caly czas 25-30 stopni. Ja troszke facsynowalam sie wschodem i kiedys na wakacjach w Krymie M stwierdzil ze nie wracamy.Zarazilam go pogoda. Ciepelko non stop
Tabasia - zazdroszcze tez bym chcial mies takiego powera - przed pierwsza ciaza bylam podobna , potem troche zastopowalam ale chetnie bym sie jeszcze pouczyla, a teraz to juz ogolnie nie alabym rady;/ chetnie bym do pracy wrocila.
Im wiecej siedze w domu tym gorzej z organizacja wszystkiego. Wiem ze tera musze uwazac . W planach mialam pouczyc sie jezyka niemieckiego ale nawet nie zaczelam;/
Olusia - jestesmy podobne co do klimatu JA bym mogla miec caly czas 25-30 stopni. Ja troszke facsynowalam sie wschodem i kiedys na wakacjach w Krymie M stwierdzil ze nie wracamy.Zarazilam go pogoda. Ciepelko non stop
Myla gratulacje!!! super wiadomość
Tabasia, podziwiam z tymi studiami. ja jak byłam z Laurą w ciąży to robiłam podyplomówkę tu w Barcelonie i myślałam że umrę :/
vesunna a dlaczego nastawiasz się na chłopaka? takie przeczucie czy już na poprzednim usg coś było widać?
Mila, przeczucie takie I mi i mężowi wydaje się, że będzie chłopiec hehe A pierwsze kopniecie poczułam w czasie meczu piłki nożnej Polska - Szkocja
Dygotka, współczuje tych bóli
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dygotka, współczuje tych bóli :-( '
Morela ja tez bym chciala mieszkac gdzies za granica gdzie jest cieplo i praktycznie co dzien 30 stopni...;-) dlatego zazdroszcze komus kto ma na co dzien takie ciepelko... wiadomo ze nie tylko to sie liczy a przede wszystkim dom, praca.. ale mimo tego pojechalabym jutro gdyby to bylo mozliwe.... hi hi
Morela ja tez bym chciala mieszkac gdzies za granica gdzie jest cieplo i praktycznie co dzien 30 stopni...;-) dlatego zazdroszcze komus kto ma na co dzien takie ciepelko... wiadomo ze nie tylko to sie liczy a przede wszystkim dom, praca.. ale mimo tego pojechalabym jutro gdyby to bylo mozliwe.... hi hi
marela
Podwójna marcóweczka ;)
A i zapomalam sie pochwanilic od 2 dni czuje maluszka :-), w pierwszej wczeesniej poczulam. Mysle ze duze znaczenie ma to ze zastopowalam , leze siedze i dlatego czuje . Narazie wszystko takie delikatne .
Kubiaczka
Fanka BB :)
Dzięki za przywitanie :-). Ja tez juz czuje od paru dni. Delikatne ruchy. W wczoraj sobie uzmyslowilam ze za miesiąc juz połówka. Jak to szybko zleciało. :-)
reklama