reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dygotka - zasuwaj gdzies do lekarza , nospa nie pomaga;/
Tabasia - zazdroszcze tez bym chcial mies takiego powera - przed pierwsza ciaza bylam podobna , potem troche zastopowalam ale chetnie bym sie jeszcze pouczyla, a teraz to juz ogolnie nie alabym rady;/ chetnie bym do pracy wrocila.
Im wiecej siedze w domu tym gorzej z organizacja wszystkiego. Wiem ze tera musze uwazac . W planach mialam pouczyc sie jezyka niemieckiego ale nawet nie zaczelam;/

Olusia - jestesmy podobne co do klimatu ;) JA bym mogla miec caly czas 25-30 stopni. Ja troszke facsynowalam sie wschodem i kiedys na wakacjach w Krymie M stwierdzil ze nie wracamy.Zarazilam go pogoda. Ciepelko non stop;)

Myla gratulacje!!! super wiadomość :)

Tabasia, podziwiam z tymi studiami. ja jak byłam z Laurą w ciąży to robiłam podyplomówkę tu w Barcelonie i myślałam że umrę :/

vesunna a dlaczego nastawiasz się na chłopaka? takie przeczucie czy już na poprzednim usg coś było widać?

Mila, przeczucie takie :) I mi i mężowi wydaje się, że będzie chłopiec hehe A pierwsze kopniecie poczułam w czasie meczu piłki nożnej Polska - Szkocja :p

Dygotka, współczuje tych bóli :(

Dygotka, współczuje tych bóli :-( '

Morela ja tez bym chciala mieszkac gdzies za granica gdzie jest cieplo i praktycznie co dzien 30 stopni...;-) dlatego zazdroszcze komus kto ma na co dzien takie ciepelko... wiadomo ze nie tylko to sie liczy a przede wszystkim dom, praca.. :tak: ale mimo tego pojechalabym jutro gdyby to bylo mozliwe.... hi hi

A i zapomalam sie pochwanilic od 2 dni czuje maluszka :-), w pierwszej wczeesniej poczulam. Mysle ze duze znaczenie ma to ze zastopowalam , leze siedze i dlatego czuje . Narazie wszystko takie delikatne .

Hejka.
Pamięta mnie ktos tu jeszcze?
Wróciłam właśnie ze szkolenia z pierwszej pomocy przed medycznej. 3 dniowe - juz 6 rok z rzędu jeżdżę:) wiec mogę was ratować hehe:)

reklama
Do góry