reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

milia80 ja mam ten syrop bo bralam go jak mialam ok 2 tyg temu zapalenie oskrzeli.. wiec bralam antybiotyk , *spam*, vit c i herbata z miodem, cytryna i malinowa... tak zrobie jak mi nie przejdzie....

jak nie urok to.... :-(

reklama
Dzięki dziewczynki :) a moja radość to Wam Asia może opisać i jak się denerwowalam przed USG podczas gdy Asia oczyściła szpitalne kafelki podłogowe :D

Żeby tylko Marcysi nic nie wyrosło ;)

A ogólnie mamy 4 chłopaków i 3 dziewuchy...nie za malo???ktoś jeszcze chyba był ujawniony...

Zagladam zobaczyc jak Myla po wizycie :D noooo super!!

Wczoraj dostalam takiego ataku rwy ze myslalam ze sie z bolu zesram!!!!!! Do dzis mnie lupie. Masakra :/

Moj mlody tez sie nie przestawil i pobudka rano :(

Doliores probuje kwasnego ;) moze sie obudzi hihi. Swoja droga jestem w 18tc (kiedy to zlecialo!!!!) I nadal nie czuje. A podobno w drugiej szybciej. W pierwszej poczulam juz w 16tc. Echhhh kazda ciaza inna ;)

Olusia mam tyle nauki ze nie wiem juz jak sie nazywam :(
Biore urlop w przyszlym tyg. Mlody do przedszkola a ja do ksiazek... nie wiem jak ze wszystkim zdaze...

Kuklaki ok 19-19.30 śpi już ;-P także źle nie jest hehe

Renatka ja też muszę pokupowac coś, tylko niech ta płeć będzie na 100% :D

Olusia to Ty możesz mieć dwa różne tak? wspaniale :-) ja jem kanapki z czosnkiem i działa!!!

Tabasia no dokładnie, nie ma się co stresować ;-) ja poczułam ruchy w 1 ciąży w 18 tyg ale to było od razu dużo i codziennie a teraz to nie jestem pewna tak do końca, współczuje nauki teraz :/ nie dość, ze zmęczenie, ciąża, ciemno za oknem brrrr...

reklama
Myla, u mnie też dziewczynka, ale w ogóle siebie na liście nie widzę, gdzieś się mój priv do Ciebie chyba zagubił... termin na 22.04, imienia jeszcze nie mamy.

Do góry