reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jejku dziewczyny współczuje wam tego nocnego buszowania. ja zasypiam ok 22 i spie jak niemowlak. Nie wyobrażam sobie takim nocnym markiem być. Może to też dlatego ze o 6 do pracy wstaje.

reklama
marela, Renatka mój teraz przez te 2 tyg zapomniał chyba jak sie je, bo ciągle jest pokarm mnie, o ile było to sporadycznie to teraz codziennie -_-

marela o kurde ciekawe co to :/ zdrowia dla małego, mojemu przeszło dopiero jak dałam mu bactrim przedtem nic nie pomagało

Renatka powodzenia z mieszkaniem, to decyzja taka na 100%?

Dygotkaa no pewnie ze dlatego jakbym wstawala o 6 to tez bym juz spala o 22, a jak sie wstaje o 12 ,13 to sie pozniej nie chce spac,

Marela biedny maly, zycze zdrowka

Dygotkaa to tez co innego jak wstajesz co dzien rano i dlatego sie kladziesz spac.. tez co innego jak ktos rano nie wstaje wiec nie musi sie klasc szybko... ja mam to jeszcze z pracy, poprzestawiany rytm.. :-) ale sa dni ze klade sie popoludniu i na wieczor szybbko a sa dni ze 12 w nocy i spac nie moge...

Marela zycze zdrowka :tak:

Jejku dziewczyny współczuje wam tego nocnego buszowania. ja zasypiam ok 22 i spie jak niemowlak. Nie wyobrażam sobie takim nocnym markiem być. Może to też dlatego ze o 6 do pracy wstaje.

Dygotka mam to samo, już było lepiej i ładnie wytrzymywałam a wczoraj 22:00 i mata na łóżko:) A dziś niestety nie lepiej najchętniej to teraz w pracy bym sobie drzemeczke zrobiła:)

ja tez syna juz czulam a teraz cisza ale od poczatku ta ciaza jest inna wiec moze i z ruchami byc inaczej.
Dalam mu ibum , przespal sie pol godziny i mowi ze lepiej, zjadl troche suchej bulki , bol glowki i brzuszka przeszedl. Po 14 jedziemy do lekarza.

Ja już po USG :)

Opis i zdjęcia w odpowiednim dziale :D

Renatka powodzenia z mieszkaniem, to decyzja taka na 100%?

Tak, na 100%.
Jeszcze dziś Markowi powiem, jaka płeć, jak się nie rozczuli i nie przyjdzie brzuszka pocałować to niech spier......la !!!
To znaczy ja się pierwsza wyprowadzę.

Marela, trzymam kciuki, by małemu szybko przeszło !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry :)

Doli dzwoniłam ...

I oni dzis rano do mnie oddzwonili :
Ze w samochodzie było który mi wypożyczyli , pod opakowaniem od kanapy ... Frajerzy myślą ze 3 osoby ślepe sa??? Tego wczoraj tam nie było, ale zamiast przyznać sie do błędu .., na mnie zganiają ...
Najwazniejsze ze jest i nie musze czekac 2 tygodnie ...
ImageUploadedByForum BabyBoom1414150634.104348.jpg

Jak mozna było to przeoczyć? Tym bardziej ze to mniejsze jest dość ciężkie ...

Szkoda słów ..

Marlea dokładnie :) nie lubie czekac lol

Aylin odebrałam lol , ale nie wiedziałam ze braki ma lol

Milia no planuje jeszcze cos dokupić ..., ale chce cos z ikei lol
No to tez mialas jazdę z kuchnia lol

Olusia źle nie jest ..., ale i tak wole nocki lol

Neta haha , juz nogi sa lol

Renatka super ze juz po wizycie :) ide kuknac co i jak :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414150634.104348.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414150634.104348.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 42
Do góry