reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Jejku dziewczyny współczuje wam tego nocnego buszowania. ja zasypiam ok 22 i spie jak niemowlak. Nie wyobrażam sobie takim nocnym markiem być. Może to też dlatego ze o 6 do pracy wstaje.

reklama
marela, Renatka mój teraz przez te 2 tyg zapomniał chyba jak sie je, bo ciągle jest pokarm mnie, o ile było to sporadycznie to teraz codziennie -_-

marela o kurde ciekawe co to :/ zdrowia dla małego, mojemu przeszło dopiero jak dałam mu bactrim przedtem nic nie pomagało

Renatka powodzenia z mieszkaniem, to decyzja taka na 100%?

Dygotkaa no pewnie ze dlatego jakbym wstawala o 6 to tez bym juz spala o 22, a jak sie wstaje o 12 ,13 to sie pozniej nie chce spac,

Marela biedny maly, zycze zdrowka

Dygotkaa to tez co innego jak wstajesz co dzien rano i dlatego sie kladziesz spac.. tez co innego jak ktos rano nie wstaje wiec nie musi sie klasc szybko... ja mam to jeszcze z pracy, poprzestawiany rytm.. :-) ale sa dni ze klade sie popoludniu i na wieczor szybbko a sa dni ze 12 w nocy i spac nie moge...

Marela zycze zdrowka :tak:

Jejku dziewczyny współczuje wam tego nocnego buszowania. ja zasypiam ok 22 i spie jak niemowlak. Nie wyobrażam sobie takim nocnym markiem być. Może to też dlatego ze o 6 do pracy wstaje.

Dygotka mam to samo, już było lepiej i ładnie wytrzymywałam a wczoraj 22:00 i mata na łóżko:) A dziś niestety nie lepiej najchętniej to teraz w pracy bym sobie drzemeczke zrobiła:)

ja tez syna juz czulam a teraz cisza ale od poczatku ta ciaza jest inna wiec moze i z ruchami byc inaczej.
Dalam mu ibum , przespal sie pol godziny i mowi ze lepiej, zjadl troche suchej bulki , bol glowki i brzuszka przeszedl. Po 14 jedziemy do lekarza.

Ja już po USG :)

Opis i zdjęcia w odpowiednim dziale :D

Renatka powodzenia z mieszkaniem, to decyzja taka na 100%?

Tak, na 100%.
Jeszcze dziś Markowi powiem, jaka płeć, jak się nie rozczuli i nie przyjdzie brzuszka pocałować to niech spier......la !!!
To znaczy ja się pierwsza wyprowadzę.

Marela, trzymam kciuki, by małemu szybko przeszło !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry :)

Doli dzwoniłam ...

I oni dzis rano do mnie oddzwonili :
Ze w samochodzie było który mi wypożyczyli , pod opakowaniem od kanapy ... Frajerzy myślą ze 3 osoby ślepe sa??? Tego wczoraj tam nie było, ale zamiast przyznać sie do błędu .., na mnie zganiają ...
Najwazniejsze ze jest i nie musze czekac 2 tygodnie ...
ImageUploadedByForum BabyBoom1414150634.104348.jpg

Jak mozna było to przeoczyć? Tym bardziej ze to mniejsze jest dość ciężkie ...

Szkoda słów ..

Marlea dokładnie :) nie lubie czekac lol

Aylin odebrałam lol , ale nie wiedziałam ze braki ma lol

Milia no planuje jeszcze cos dokupić ..., ale chce cos z ikei lol
No to tez mialas jazdę z kuchnia lol

Olusia źle nie jest ..., ale i tak wole nocki lol

Neta haha , juz nogi sa lol

Renatka super ze juz po wizycie :) ide kuknac co i jak :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414150634.104348.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414150634.104348.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 38
Do góry