reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Milia my jesteśmy po wstępnych testach alergologicznych i mamy alergie na wszystko co pyli (trawy zboża, brzozy lipy topole, siano itp) natomiast na grzyby , pleśnie wilgoć itp nie ma żadnej reakcji alergicznej. Wziewnie bierze pulmicort i berodual bo słychać świszczenie w oskrzelach astmatyczne. To ma brać przez 3 dni ( nie wiem dlaczego akurat tylko tyle) i w środe na wizyte mamy iść. Jeśli potwierdzi się astma to dalej zrobimy testy z krwi i do pulmonologa pójdziemy

reklama
Ja zdycham na kanapie na migrene.

Jestem nieprzytomna, cały dzien w drodze, pobudka o 6...marzy mi sie sen ślę mała juz spała 2 razy i watpię czy mi da die kimnac. Aż mi sid płakać chce ze zmęczenia.

Moj maz juz po operacji, wyglada strasznie...boli go mocno a wytrzymały jest. Ja pamietam bol po migdałach, to był hardcore..

Viki ns szczęście bawi sie sama, ona jest wszystkożerna. Jest karmiona łyżeczka i widelcem i je tez sama kawałki, ogolnie lubi jesc i chce próbować wszystkiego.

Lei a jaka twoj maz mial operacje? ja mialam pare lat temu wyciete migdaly, bolalo i jesc nie moglam.. jesli mi przeszlo bo srodek zadzialal to jadlam i pilam zimne lub letnie... a ja wyladowalam przez migdaly w szpitalu cala opuchnieta.. a zaczelo sie od bolu gardla i poszlo na stawy... poszlam do przychodni, ekg i po wynikach szybko do szpitala....:-(

p.s posmaruj sobie amolem skron...

Przegrodę i jakieś dwie inne rzeczy przy okazji w nosie..

Nie mam amolu :-( nawet nie wiem czy tu maja w aptece..

Mi sie tez na stawy rzuciło, po wycięciu przeszło! :szok:

Dzis juz sie nie ruszam z domu, nataszczylam sie młodej, wkładanie wyciąganie z auta, ona jeszcze nie chodzi takze ja trzeba na kolanach albo rękach trzymać kuzwa i ten wozek mnie juz wkurwia!! No ciężkie cholerstwo przecież plecy mi pękną w końcu!! I tak mnie boli lędźwiowy odcinek, w poprzedniej miałam to samo...

Ostatnia edycja:
Lei no masakra... a bylam opuchnieta jak nie wiem... glownie rece i nogi... do tego bol stawow i kosci, nie moglam sie obrocic z boku na bok.. nic nie moglam trzymac w rece bo nie dalam rady. chodzic nie dalam rady nawet do wc..:-(

p.s moze zadzwon do tej apteki czy maja amol...

Lei, a ile malutka ma miesięcy ?

Emily wróciła z przedszkola zmarznięta :(
Ma juz podwyższoną temperaturę :(
Pewnie mi sie na weekend rozłoży :(
Bidula moja ...

moja z katarem wróciła :(

Aylin, pozostaje mi mieć ostatni cień nadziei :/
nic mi więcej nie zostało... :( jak można być tak zimnym jak on ? :(
jak można miec na wszystko wy-je-ba-ne ??
:(

Odnośnie mojej wizyty u gina wszystko jest ok. Maleństwo wymiarowo na 14 tydzień, nie mam zdjęć ale to się już przyzwyczaiłam, wymiarów też nie znam. Kość nosowa jest a fałdu skórnego nie stwierdzono bo ten glut uparty nie chciał się przekręcić.

Mały kaszle jeszcze gorzej w nocy spać nie moze a kaszel ma aż świszczący. Nie śpie praktycznie od 17 pażdziernika. Jak uda mi się usnąć to młody ma napad kaszlu więc ja już na nogach jestem. Koszmar.
Ja z marca jestem, ale końcówka, więc Baran ;)
Mój glut też uparty :) Lekarz tak powiedział.Poruszał sondą od USG w zasadzie nią szybko gilgał malucha, a on niewiele się ruszył . Zasłaniał buzię rączkami... i zawinął sobie korale na szyi :/
Aaaa, czyli kość nosowa jak jest to piszą : " /+/ " czyli ze jest a nie ile ma milimetrów ?

Strasznie współczuję choroby synka :(

reklama
Lei ciesze sie ze po operacji juz :)
Teraz musi byc tylko lepiej :)

Renatka to chorowitki mamy w domu :(
Zdrówka zycze :)

Kuklaki, Olusia dzieki :)
Jak wrócę do domu to zobaczę jak moj boberek wyglada :)

Do góry