reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia trzymam kciuki, Ty jesteś niesamowita :-D

Myla no lekkostrawna dieta a co ;-)

Chinszczyzny ciezko uniknąć choc takiej ewidentnej toksycznej taniochy staram sie unikać..a gryzak no cóż naiwnie wierze, ze to co o nim piszą to prawda Baby Banana - Pierwsza szczoteczka do zębów dla dzieci

Oczywiscie nie moge juz spać. Zawożę rano meza do szpitala. Buczalam mu cały wieczor i teraz głowa mnie boli..najgorzej, ze zostaje sama na weekend. Ja nie wiem jak dzis dam radę psychicznie...pewnie bede sprzątać albo pójdziemy ns shoping z młoda zeby nie myślec..

Dzień dobry..
Ja wstalam o 6 żeby Arka wyprawić do pracy.Po ciemku mu kanapki robilam żeby się nie rozbudzić czasem i co? Nie mogę spać choć jeszcze mam czas do 8.30!!! A tu sto myśli na sekundę a tu zglodnialam to parowke wcinam ...ehhh
A dziś szkoła obchodzi 60-cio lecie i Cypriana klasa ma w kinoteatrze przestawienie a Cypriana od wczoraj trzęsie. W głowie mu się kręci,teraz tez wstał i dalej to samo,wziął na noc paracetamol i teraz tez. Jak mu nie przejdzie to będzie kicha :crazy:

hej

zkicham się przez tą pogode, piździ, wieje, leje w nocy minusowa temp :wściekła/y:

Lei nieee..nie w tubce w kartoniku (w puszkach też są ) :-D spokojnie, wszystko będzie Ok!!! nerwy i tak nic nie zdziałają!!!

Myla tak myślałam, że musiałaś oswobodzic chcicę i tarcie po betonie to to co lubisz :-D:-D:-D mam Ci mówić BUŁA? :D

Karina ale bym sie wkurzyła!!!!! zadzwoniłaś z awantura????? co za patałachy :wściekła/y:

Aurelka wspaniale! ja wczoraj poczułam ze 3 kopniaki:sorry: ale nie piszę nic wiecej, bo nie wiem czy to to-chociaż jestem niemal pewna, że to dzidziol.. poczekam jeszcze

Tabasia ojjj nie zazdroszczę.... ale jeszcze chwilka

I ja się witam a rana ;-)

U mnie tez dalej masakra z pogoda , wiatr ze nie da sie wytrzymac . Ja ktora w czapce w zimie nie chodzi dzis bym zalożyla bez zadnego oporu :szok:
Karina - niezle z tą kanapą :crazy: ja czekalam na meble do kuchni 2 msc po czym zamontowali mi i kilka szafek nie mialo frontów -nastepny miesiac czekania . Ale jak sie cos upatrzy i chce to miec to czlowiek jest w stanie czekac :-p

Tabasia - jak TY to wszystko ogarniasz ? podziwiam :tak:, a masz jeszcze mdłości ?

Ja jak lepiej sie czuje to juz moglabym wrocić do pracy bo tych ostatnich 2 msc nie życzę nawet najgorszemu wrogowi , no ale na 2 czy 3 msc nie widze sensu. Troche nudno w domu. A czas jakos ucieka , ciagle tylko sprzatanie, gotowanie. Podziwiam te ktore nie pracują , chyba bym zgłupiała.

Dostalam dzis opiernicz w przedszklu bo moj mlody 4,5 roku i jak go nie nakarmimy to nic nie zje. Musze sie wziasc za niego. Bo tam tez czeka zeby mu podac. Chodzi o zupke i drugie danie. Zdaza sie ze zje sam ale tylko rosolek bo innych nie lubi i jak mu nie wcisne to nie ruszy;/ Juz probowalam to potrafil caly dzien nic do buzi nie wziasc- bo on glodny nie jest:no:- moja porazka wychowawcza. No ale tesciowa z nim siedziala 3,5 roku prawie cale dni i tak go nauczyla ;/ Do tego zeby jadl babcia dawala jedzonko na zmiane tzn zupka np z ciasteczkiem, do tej pory jak je drugie danie to zamiast warzywek surówek itp tylko truskawki, jabłka, maliny. A trudno mu cos przetłumaczyc bo jest okropnie uparty -po mamusi :-(

Drugie sama bede chowac do ok 2 lat i juz w wieku 6 msc dostanie lyche i niech wcina.

Do tego dzis czeka nas lekarz bo mial katar 2 tyg a teraz tydzien kaszel z rana az na wymioty go szarpie. Bylam z nim we wtorek dostal jakies syropki ale nie pomaga. Niby tylko z kataru kaszel . Ale rano brzuszek boli do tego.

Ostatnia edycja:
Witam z rana

A ja zwarjuje dzis ...
Czekałam 3 miesiące na kanapę i co ..., dali mi ja bez stopek ..., na czym ja mam to kuzwa postawić??? Na pipie chyba :(

i odebrałas???
co to w ogóel za firma która kanape w częściach sprzedaje???

Lei znam te zamówienia z Chin lol i te czekanie .... Na eBayu tak często mialam ..., za to cenna jest super.
hehe tam na dole pisze ze czas oczekiwania 17-31 dni. Poczta chińska jest jeszcze lepsza od polskiej....

A dziś szkoła obchodzi 60-cio lecie i Cypriana klasa ma w kinoteatrze przestawienie a Cypriana od wczoraj trzęsie. W głowie mu się kręci,teraz tez wstał i dalej to samo,wziął na noc paracetamol i teraz tez. Jak mu nie przejdzie to będzie kicha :crazy:

a na co paracetamol?

reklama
Karina, no jakiś upust powinni Ci dać, ale teraz, a nie przy następnych zakupach, bo jak tacy nieterminowi, to może lepiej potem gdzieś indziej coś kupić, poza tym planujesz w najbliższym czasie jeszcze coś kupować z mebli?

My też czekaliśmy na blat do kuchni, meble zamówione w grudniu, miały być na koniec stycznia, a montaż zaczęli dopiero w lutym od szafek i dopiero po ich zamontowaniu gość się przyznał, że nie ma blatu, bo wcześniej nie zamówił, a teraz nie ma w fabryce i trzeba poczekać ze 2 m-ce na produkcję... albo możemy wziąć inny... Myślałam, że białej gorączki dostanę, kazaliśmy na rzęsach stanąć i gdzieś od kogoś odkupił, po tygodniu mielismy...

Marela, współczuję, skąd teściowa takie metody wzięła, co ona nie wiedziała, co robi? :szok: niech teraz oducza dziecko...

Fajnie, że już ruchy czujecie :-)

Do góry