Myla Novak
Fanka BB :)
Lei gryzak z chin??? Kurde popatrzeć wszyscy unikają chinszczyzny a Lei zamawia i czeka tygodniami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no, no, lody na kolację ;P...to zjem loda
Aurelka, cóż za smaki !!!ja mam dziś znów chęć na ogorki, ale jednoczesnie na czekolade..
a co to za gryzak ??? hmmm ???Haha ja czekałam dwa miesiące na gryzak z Chin...moja corka go uwielbia ale był moment, ze zwątpiłam, ze dojdzie. Stał na cle dość długo haha. W Pl mozna go normalnie zamówić ale wtedy nie wiedziałam czy nie było ;-)
Hej mamuski
U mnie ok. Czasu brak
W pracy sajgon oczywiscie,ciagle jakies szkokenia,prezentacje,projekty... ale dobrze bo czuje sie potrzebna
W domu masakra. Na uczelni tez
Moja promotorka dzwoni do mnie co tydzien i musze jej zdawac relacje co zrobilam...
Ruchow jeszcze nie czuje. W pierwszej ciazy poczulam w 16tyg. A teraz cisza...
Za miesiac mam dopiero usg a wizyte w styczniu...
Nie wiem dokladnie co u Was,probuje podczytywac ale nie zawsze sie udaje. A teraz to musze przeczytac 3 ksiazki w 10 dni wiec bedzie hardcorowo... echhh...
mam nadzieję, że rabat za to dadzą albo jakiś gratis.Olusia no bez kanapy ... Leży sobie , ale nie do użytku
a mój nadal nie ruszył tych naczyń.... trudno. Jutro szukam mieszkania dla siebie i dzieci.zyń to zagonilam meza bo tez wczoraj usłyszałam, ze jutro no to ma teraz, po nocy zmywa zamiast sie pakować albo tulic ciężarna zestresowana...
no ja pierniczę !!!Czekałam 3 miesiące na kanapę i co ..., dali mi ja bez stopek ..., na czym ja mam to kuzwa postawić??? Na pipie chyba
I jeszcze każą czekac do 2 tygodni na dostawę części ....
Poduszek tez nie było , ale z nimi to nie problem ..., bo teraz nie ma jak siedzieć normalnie ....
No myslalam ze sie pobucze tam
no tak, a później dziwią się, że poroniły... gorąca kąpiel to pierwszy krok do poronienia !!!Myla moze tez jakaś gorąca kąpiel i bardzo dużo pij bo przez siusianie szybciej bakterii z pęcherza sie pozbędziesz