reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

marela super, a czemu nie basen?? zawsze zalecają , a co to za ciasto ??? niezły musiałbyc ubaw z tym dołem hehehe tylko butów szkoda :p
Trudno mi odpowiedzieć - to kiedyś sie robiło takie cos niby słodkie niby nie dziewny posmak - buraczak sie nazywa. Ja tego ponad 20 lat nie jadlam.

Niewiem czemu basen ale chyba miala na mysli higiene. Bo i tak mam jakies bakterie.

Myla moze te grzybki w mieszance zaszkodzily ? ja kiedys zjadlam taka mieszanke lekko nie dosmazona bo bylam baaardzo glodna i chyba ze 3 dni mega zle sie czulam , nawet jakies zwidy mialam od tycgh niedogotowanych grzybkow :( od tamtej pory nie jadlam mieszanki ani razu :(
ja kupuje te mieszanki w biedronce - warzywa na patelnie i tam nie ma grzybkow. Raz kupilam inne to cala wyrzucilam przez te grzyby.

babydust- rany ile lekow.

Ja dzis mam dzien lenia;/ nic mi sie nie chce. Niby dobrze sie czuje ale nawet tu przy kompie siedze tak bezplciowo;/ A tu obiad czeka , jakies porzadki:crazy:. Znowu 3 h w nocy bezsenne a jak usnelam to pora byla wstawac do tego ciemno ze szok , a jak zimno , leje , wieje - brrryyyyy ;/ Poszlam syna do przedszkol odprowadzic to tak zmarzlam ze szok , a mam to przedszkole obok max minute idziemy.

reklama
Jeju Babydust... to u Ciebie jak w aptece..:szok: No ale jak trzeba to trzeba. Wszystko dla maluszka.
Ja jak na razie nie biorę nic... i mam nadzieję że tak zostanie. Okaże się po następnych badaniach krwi.

Asioirek grrrrr jak mnie wkurzają takie teksty :p :p wczesniej to też chłop był chłopem a teraz to różnie bywa :p

babydust no to nie zazdroszcze tych tabletek :(

marela mnie baseny brzydzą, w ciąży bym nie poszła, bleee, a przepisu spróbuje sama poszukac tylko skąd ja buraka takiego wezme :confused:

ja nie umiem plywac dobrze wiec do mojego nie chodze ale jak jestesmy u tesciow to jest taki z łóżkami, tymi bąbelkami, masażerami i do tego jacuzzi "i to jest to co tygryski lubią najbardziej " , a do nas chodze z synem bo chodzi na nauke pływania i raz na jakis czas musze wejsc do tego brodziku a jak tylko moge to sie wymiguje.

co do buraka to u mnie taki teren ze tego ogrom w tym okresie, ale po tym jak M przyniósł pyta " no zesz kurna czemu tego nie da sie kupic w sklepie? " To moze jak nie znajdziesz zainspiruje Cię innym przepisem lubelskim a bardziej Roztoczańskim- piróg biłgorajski- ziemniaki + kasza gryczana w roli głownej . To akurat ze stron mojego M i dosc czesto u teściów gości.

Marela ja uwielbiam piróg biłgorajski.
Ja właśnie z tamtych terenów :-)
A cebularze lubisz? Moja babcia piecze najlepsze. Musze od niej przepis wziąć.

Mój facetem jest, tylko mamusia jego, jako, że jedyne dziecko, rozpuściła go za bardzo i czasm wychdzi z niego ten jedynak.
Nie ma ideałów. Naszczęście nałożyć sobie potrafi :-)
Jak ten pieróg z ziemniakami to mój tez oszaleje :-) :-)

Marela ja uwielbiam piróg biłgorajski.
Ja właśnie z tamtych terenów :-)
A cebularze lubisz? Moja babcia piecze najlepsze. Musze od niej przepis wziąć.

Kiedys bardzo lubialam cebularze , ostatnio cos mnie odrzucilo z rok temu , ale moj M mogłby jesć kilogramami ;) nawet wynalazłam kiedyś przepis na necie i robilismy w domu ale nie wyszedl do konca dobry . Jak zalatwisz przepis chetnie wypróbuje ;)
Hej :)
dawać przepisy :) pirób biłgorajski szczególnie poproszę. Jadłam raz, i mi średnio ale mojemu T bardzo podpasował
wrzuce dzis na kulinarny w wolnej chwili ;)

marela oooooo chętnie!!! kasze sobie daruje :p ale reszta brzmi ciekawie :-)
oj to moze byc cieszko bo kasza to podstawa ;-)

reklama
hej dziewczyny!
niestety nie nadrobie Was narazie bo ciezko mi siedziec przed kompem ;/ wczoraj wieczorem dopadła mnie migrena i trzyma nadal :( noc nie przespana .... Macie jakies metody na walke z nia? wzielam w nocy 2apapy ale wiecej nie biore - nie bede ryzykowała
wczoraj miły wieczor z siostra na warsztatach " bezpieczny maluch" a potem ta migrena :( tak dawno jej nie miałam :(
nic wracam do łozka - może zasne...
spokojnego dzionka
aaa umówilam się na połówkowe na 18listopada :)

Do góry