marela
Podwójna marcóweczka ;)
Trudno mi odpowiedzieć - to kiedyś sie robiło takie cos niby słodkie niby nie dziewny posmak - buraczak sie nazywa. Ja tego ponad 20 lat nie jadlam.marela super, a czemu nie basen?? zawsze zalecają , a co to za ciasto ??? niezły musiałbyc ubaw z tym dołem hehehe tylko butów szkoda
Niewiem czemu basen ale chyba miala na mysli higiene. Bo i tak mam jakies bakterie.
ja kupuje te mieszanki w biedronce - warzywa na patelnie i tam nie ma grzybkow. Raz kupilam inne to cala wyrzucilam przez te grzyby.Myla moze te grzybki w mieszance zaszkodzily ? ja kiedys zjadlam taka mieszanke lekko nie dosmazona bo bylam baaardzo glodna i chyba ze 3 dni mega zle sie czulam , nawet jakies zwidy mialam od tycgh niedogotowanych grzybkow od tamtej pory nie jadlam mieszanki ani razu
babydust- rany ile lekow.
Ja dzis mam dzien lenia;/ nic mi sie nie chce. Niby dobrze sie czuje ale nawet tu przy kompie siedze tak bezplciowo;/ A tu obiad czeka , jakies porzadki. Znowu 3 h w nocy bezsenne a jak usnelam to pora byla wstawac do tego ciemno ze szok , a jak zimno , leje , wieje - brrryyyyy ;/ Poszlam syna do przedszkol odprowadzic to tak zmarzlam ze szok , a mam to przedszkole obok max minute idziemy.