reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla, jakiś gotowy sos ze słoika/z torebki? ja czasem tak miałam po takim jedzeniu, strasznie mnie bolał brzuch, coś jakby kolka albo wzdęcie...
Tam może być sporo chemii i glutaminian sodu i to może tak wpływać niestety.
Cieszę się, że już dobrze :-)

Karina, to odpocznij sobie teraz, nowa kanapa, wow, super! :-)

reklama
hej

więcej na :ninja2:

vesunna brzuchol super :-) mam podobny :-)

Karina nie zazdroszczę takiego dnia, dobrze że się skończył

Joanna gratki wizyty jeszcze raz :-)

Myla myślimy podobnie hahahahahahaha :D a ponoć mówią, że dziewczynki prościej :p a jednak widzisz, reguły nie ma, to od faceta zależy, wypytaj lubego może wie co Ci tam wepchał :-D jak ten brzuch ??

kifsi jakbym tylko mogła wziąć persen to byłabym szczęśliwa :-D

natasza dzięki, oby ;-) gratuluje wizyty!!! :-)

marela super, a czemu nie basen?? zawsze zalecają , a co to za ciasto ??? niezły musiałbyc ubaw z tym dołem hehehe tylko butów szkoda :p

Lei fajnie, że ruchy czujesz no i spokoju przed operacją!!!!!

Amisia ja chyba będę teraz robić tsh, bo przed ciąża miałam w normie, lekarka mówiła, że po 12tyg tsh spada a ja byłam u niej właśnie w 11

Amisia221 ja ostatnio mialam THS 2,02... teraz bede znow robic za tydzien badania... bo mam wizyte u gina...:tak: ja tez mam aplikacje na tel.. i przychodzi mi znaczek i dzwiek jak ktos napisze...:tak: ale zdjecia nie wysylalam nigdy z tel na forum

Kuklaki to mozemy sobie rece podac - bo nie umiemy spac w nocy...:tak: nocne marki jestesmy....

Lei dobre he he :-)

milia80 ile tego Euthyroxu bierzesz? ja biore 25;-) i nie wiem czy nie za malo ciut...

Karina ja nie wysylalam zdjecia z komorki... wole jednak z kompa...;-)

Myla ciesze sie ze lepiej sie czujesz...;-) odpoczywaj duzo....

A ja po ciezkiej nocy, a juz bylo w miare fajnie a tu znow... masakra !!
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Olusia ja przez pierwsze 2 tyg. brałam 25, a teraz cały czas 50, dziś odbieram kolejne wyniki i jak zdążę, to jeszcze dziś zadzwonię do mojej endokrynolog, a jak nie, to w poniedziałek i zobaczymy, czy będziemy zmieniać dawkę, czy nie.

Renatka kurna pierwsza corka rzeczywiście moze miała szsnse byc pod wpływem robiona ale druga juz nie :)

u mnie tak wyszło, że oba dzidziole po alko robione, z pierwszym się sprawdziło, a z drugim jeszcze nie wiem :)

Ja poszłam spać o 1.00, wierciłam się strasznie, może o 2 zasnęłam, potem o 3 mała na picie wstała, a ja do 4:30 nie mogłam zasnąć, potem ok. 5:30 zasnęłam, to o 6:00 obudził mnie Marek (a raczej jego budzik) i już nie zasnęłam... leżę na rzęsach :/

Amisia,
ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
ja przez tą stronkę dodaję zdjęcia,
dodajesz i klikasz kod URL (forum)
i wklejasz tu cały link i działa :)

Miałam dziś koszmarny sen... śniło mi się, że urodziłam chyba w 17 tygodniu, albo wcześniej dziecko miało 10 cm, urodziłam je w domu, sama, trzymałam w jakimś pudełeczku, trochę większym niż na zapałki, miało kołderkę itd... :/
Raz nakarmiłam a potem zapomniałam i za dwa dni przyszłam i dalej spało...
ehhh, kurde, kiedy mi przejdą te sny...

kiedyś mi się śniło, że urodziłam dziewczynkę, normalnie, donoszoną, potem wzięłam ją do domu, zostawiłam w wózku i poszłam gdzieś.
Nie było mnie tydzień. Wracam, bo sobie o niej przypomniałam, a ona cała sucha i pomarszczona !!!
:( ususzona !!!

Myla moze te grzybki w mieszance zaszkodzily ? ja kiedys zjadlam taka mieszanke lekko nie dosmazona bo bylam baaardzo glodna i chyba ze 3 dni mega zle sie czulam , nawet jakies zwidy mialam od tycgh niedogotowanych grzybkow :( od tamtej pory nie jadlam mieszanki ani razu :(

ja od wczoraj czuje juz takie calkiem wyrazne kkopniaczki :) nawet pod rejka czuje ze brzusio sie wybrzusza od kopniaczka
i tez macice mam tuz pod pepkiem - zwlaszcza sjest widoczna gdzie sie konczy gdy skurcze mi sie robia,
no i wczoraj sie dowiedzialam ze moja kumpela ma dokladnie ten sam termin porodu co ja :) czad

Ostatnia edycja:
No ryż mi raczej nie zaszkodził,sporo warzyw na patelnie (mieszanka Chinska)sos sojowy i faktycznie paczka tego fixu ale myślisz ze to to?

Na śniadanie bułeczka z serkiem i mietowa herbatka

Myla, ja już kilka lat temu odstawiłam torebkowe żarcie, jak mieszkałam sama, to w pracy gorący kubek, w domu jakieś fixy i cały czas miałam wzdęty i bolący brzuch, jak miałam przerwę, to się poprawiało, a potem wystarczył jeden gorący kubek i to samo, więc dałam sobie spokój i lepiej się czuję bez tej chemii :-) tym bardziej, że i tak jej sporo w innych rzeczach.

Dzień dobry wszystkim,

Jak u mnie wieje. Jakaś masakra. I leje od wczoraj. Z domu się nie chce wychodzić a jeszcze tyle mam do zrobienia w ogrodzie...

Myla cieszę się że u Ciebie już lepiej.

Lei gratuluje że już czujesz maluszka. U mnie już powoli zaczynają się kopniaki. Motylki czułam tak od 15 tyg. U mnie tez macica już do pępka podchodzi

Amisia moje wyniki z przed 3 tyg to TSH 0,5. W mojej sytuacji idealne. Tak jak już wcześniej pisałam wyniki tych hormonów trudno porównywać bo to zależy od wieku, jak jest się w ciąży to i tygodnia ciąży, wagi i wielu innych czynników. Tak więc dla mnie mój wynik jest idealny a dla kogoś innego dużo za niski. Więc ja nie porównuje. Poza tym mam Hashimoto więc to też ma wpływ. Jeśli jesteś pod kontrolą endokrynologa to nie masz się czym martwić :-) |JA biorę na przemian 75 i 62,5 a kłopoty z tarczyca mam od 4 lat.

reklama
Do góry