reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Myla, jakiś gotowy sos ze słoika/z torebki? ja czasem tak miałam po takim jedzeniu, strasznie mnie bolał brzuch, coś jakby kolka albo wzdęcie...
Tam może być sporo chemii i glutaminian sodu i to może tak wpływać niestety.
Cieszę się, że już dobrze :-)

Karina, to odpocznij sobie teraz, nowa kanapa, wow, super! :-)

reklama
hej

więcej na :ninja2:

vesunna brzuchol super :-) mam podobny :-)

Karina nie zazdroszczę takiego dnia, dobrze że się skończył

Joanna gratki wizyty jeszcze raz :-)

Myla myślimy podobnie hahahahahahaha :D a ponoć mówią, że dziewczynki prościej :p a jednak widzisz, reguły nie ma, to od faceta zależy, wypytaj lubego może wie co Ci tam wepchał :-D jak ten brzuch ??

kifsi jakbym tylko mogła wziąć persen to byłabym szczęśliwa :-D

natasza dzięki, oby ;-) gratuluje wizyty!!! :-)

marela super, a czemu nie basen?? zawsze zalecają , a co to za ciasto ??? niezły musiałbyc ubaw z tym dołem hehehe tylko butów szkoda :p

Lei fajnie, że ruchy czujesz no i spokoju przed operacją!!!!!

Amisia ja chyba będę teraz robić tsh, bo przed ciąża miałam w normie, lekarka mówiła, że po 12tyg tsh spada a ja byłam u niej właśnie w 11

Amisia221 ja ostatnio mialam THS 2,02... teraz bede znow robic za tydzien badania... bo mam wizyte u gina...:tak: ja tez mam aplikacje na tel.. i przychodzi mi znaczek i dzwiek jak ktos napisze...:tak: ale zdjecia nie wysylalam nigdy z tel na forum

Kuklaki to mozemy sobie rece podac - bo nie umiemy spac w nocy...:tak: nocne marki jestesmy....

Lei dobre he he :-)

milia80 ile tego Euthyroxu bierzesz? ja biore 25;-) i nie wiem czy nie za malo ciut...

Karina ja nie wysylalam zdjecia z komorki... wole jednak z kompa...;-)

Myla ciesze sie ze lepiej sie czujesz...;-) odpoczywaj duzo....

A ja po ciezkiej nocy, a juz bylo w miare fajnie a tu znow... masakra !!
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Olusia ja przez pierwsze 2 tyg. brałam 25, a teraz cały czas 50, dziś odbieram kolejne wyniki i jak zdążę, to jeszcze dziś zadzwonię do mojej endokrynolog, a jak nie, to w poniedziałek i zobaczymy, czy będziemy zmieniać dawkę, czy nie.

Renatka kurna pierwsza corka rzeczywiście moze miała szsnse byc pod wpływem robiona ale druga juz nie :)

u mnie tak wyszło, że oba dzidziole po alko robione, z pierwszym się sprawdziło, a z drugim jeszcze nie wiem :)

Ja poszłam spać o 1.00, wierciłam się strasznie, może o 2 zasnęłam, potem o 3 mała na picie wstała, a ja do 4:30 nie mogłam zasnąć, potem ok. 5:30 zasnęłam, to o 6:00 obudził mnie Marek (a raczej jego budzik) i już nie zasnęłam... leżę na rzęsach :/

Amisia,
ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
ja przez tą stronkę dodaję zdjęcia,
dodajesz i klikasz kod URL (forum)
i wklejasz tu cały link i działa :)

Miałam dziś koszmarny sen... śniło mi się, że urodziłam chyba w 17 tygodniu, albo wcześniej dziecko miało 10 cm, urodziłam je w domu, sama, trzymałam w jakimś pudełeczku, trochę większym niż na zapałki, miało kołderkę itd... :/
Raz nakarmiłam a potem zapomniałam i za dwa dni przyszłam i dalej spało...
ehhh, kurde, kiedy mi przejdą te sny...

kiedyś mi się śniło, że urodziłam dziewczynkę, normalnie, donoszoną, potem wzięłam ją do domu, zostawiłam w wózku i poszłam gdzieś.
Nie było mnie tydzień. Wracam, bo sobie o niej przypomniałam, a ona cała sucha i pomarszczona !!!
:( ususzona !!!

Myla moze te grzybki w mieszance zaszkodzily ? ja kiedys zjadlam taka mieszanke lekko nie dosmazona bo bylam baaardzo glodna i chyba ze 3 dni mega zle sie czulam , nawet jakies zwidy mialam od tycgh niedogotowanych grzybkow :( od tamtej pory nie jadlam mieszanki ani razu :(

ja od wczoraj czuje juz takie calkiem wyrazne kkopniaczki :) nawet pod rejka czuje ze brzusio sie wybrzusza od kopniaczka
i tez macice mam tuz pod pepkiem - zwlaszcza sjest widoczna gdzie sie konczy gdy skurcze mi sie robia,
no i wczoraj sie dowiedzialam ze moja kumpela ma dokladnie ten sam termin porodu co ja :) czad

Ostatnia edycja:
No ryż mi raczej nie zaszkodził,sporo warzyw na patelnie (mieszanka Chinska)sos sojowy i faktycznie paczka tego fixu ale myślisz ze to to?

Na śniadanie bułeczka z serkiem i mietowa herbatka

Myla, ja już kilka lat temu odstawiłam torebkowe żarcie, jak mieszkałam sama, to w pracy gorący kubek, w domu jakieś fixy i cały czas miałam wzdęty i bolący brzuch, jak miałam przerwę, to się poprawiało, a potem wystarczył jeden gorący kubek i to samo, więc dałam sobie spokój i lepiej się czuję bez tej chemii :-) tym bardziej, że i tak jej sporo w innych rzeczach.

Dzień dobry wszystkim,

Jak u mnie wieje. Jakaś masakra. I leje od wczoraj. Z domu się nie chce wychodzić a jeszcze tyle mam do zrobienia w ogrodzie...

Myla cieszę się że u Ciebie już lepiej.

Lei gratuluje że już czujesz maluszka. U mnie już powoli zaczynają się kopniaki. Motylki czułam tak od 15 tyg. U mnie tez macica już do pępka podchodzi

Amisia moje wyniki z przed 3 tyg to TSH 0,5. W mojej sytuacji idealne. Tak jak już wcześniej pisałam wyniki tych hormonów trudno porównywać bo to zależy od wieku, jak jest się w ciąży to i tygodnia ciąży, wagi i wielu innych czynników. Tak więc dla mnie mój wynik jest idealny a dla kogoś innego dużo za niski. Więc ja nie porównuje. Poza tym mam Hashimoto więc to też ma wpływ. Jeśli jesteś pod kontrolą endokrynologa to nie masz się czym martwić :-) |JA biorę na przemian 75 i 62,5 a kłopoty z tarczyca mam od 4 lat.

reklama
Do góry