reklama
Hmm jak to czuje, taki nacisk na pęcherz jakby. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Wcześniej tez miałam takie bulgotanie, wydawało mi sie, ze stukanie ale nie byłam pewna a to czuje wyraźnie. Poza tym juz mam macice pod pępkiem widac i czuć górkę, tez macie juz tak wysoko?
My corcie plodzilismy po pijaku w dni płodne a teraz tez na imprezie ale nie piliśmy tak jak wtedy i tez w dni płodne wypadło..
Snila mi die znow babcia i to, ze nosiłam blizniaki i w dodatku dwóch chłopaków. Ryczałam jak bóbr..wczoraj sie Waszych brzuszków naoglądałam i siusiaków to dlatego ;-)
My corcie plodzilismy po pijaku w dni płodne a teraz tez na imprezie ale nie piliśmy tak jak wtedy i tez w dni płodne wypadło..
Snila mi die znow babcia i to, ze nosiłam blizniaki i w dodatku dwóch chłopaków. Ryczałam jak bóbr..wczoraj sie Waszych brzuszków naoglądałam i siusiaków to dlatego ;-)
Myla jak się czujesz, przeszło Ci? jadłaś wczoraj coś, co mogło wywołać ból żołądka? Mam nadzieję, że to właśnie to i wszystko jest ok.
Karina, jak nocka? pewnie padasz z nóg...
Amisia, ja mam teraz niskie TSH, bo poniżej 1, ale biorę euthyrox, bo mam niedoczynność. Wydaje mi się, że Twoje jest ok, bo w ciąży początkowo powinno być poniżej 2,3 a potem do 2,5 chyba, ale już nie pamiętam, potwierdź to u lekarza, ale się nie martw :-)
Dobrego dnia wszystkim :-)
Karina, jak nocka? pewnie padasz z nóg...
Amisia, ja mam teraz niskie TSH, bo poniżej 1, ale biorę euthyrox, bo mam niedoczynność. Wydaje mi się, że Twoje jest ok, bo w ciąży początkowo powinno być poniżej 2,3 a potem do 2,5 chyba, ale już nie pamiętam, potwierdź to u lekarza, ale się nie martw :-)
Dobrego dnia wszystkim :-)
Ostatnia edycja:
Karina34
Fanka BB :)
Amisia nie wiem czy to jeszcze od telefonu zależy ...
U mnie jak pisze ta wiadomość to nad klawiatura mam 3 obrazki i ... ( kropki) , pierwsze to aparat gdzie robisz aktualnie zdjęcie , drugie to obrazek ( i ja z tąd wybieram zdjęcia z telefonu) pozniej naciskasz wyślij i masz fotke
Milia no w miarę mi nocka zeszła
Ide spac , bo o 15 musze wstac ..., jedziemy odebrać nowa kanapę ...
Miłego dnia
U mnie jak pisze ta wiadomość to nad klawiatura mam 3 obrazki i ... ( kropki) , pierwsze to aparat gdzie robisz aktualnie zdjęcie , drugie to obrazek ( i ja z tąd wybieram zdjęcia z telefonu) pozniej naciskasz wyślij i masz fotke
Milia no w miarę mi nocka zeszła
Ide spac , bo o 15 musze wstac ..., jedziemy odebrać nowa kanapę ...
Miłego dnia
Myla Novak
Fanka BB :)
jestem jestem.
Zasnelam po wzieciu jeszcze jednej no spy
Jeny myslalam ze wykituje wczoraj... Cały brzuch mnie bolał, wczesniej zjadlam ryz z chinskim. Co prawda caly talerz a zadko jadam takie ilosci. Na szczescie zadnego plamienia, krawienia nie bylo to raczej tez zoladek. Dzis scisla dieta!!!
Zasnelam po wzieciu jeszcze jednej no spy
Jeny myslalam ze wykituje wczoraj... Cały brzuch mnie bolał, wczesniej zjadlam ryz z chinskim. Co prawda caly talerz a zadko jadam takie ilosci. Na szczescie zadnego plamienia, krawienia nie bylo to raczej tez zoladek. Dzis scisla dieta!!!
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Amisia221 ja ostatnio mialam THS 2,02... teraz bede znow robic za tydzien badania... bo mam wizyte u gina... ja tez mam aplikacje na tel.. i przychodzi mi znaczek i dzwiek jak ktos napisze... ale zdjecia nie wysylalam nigdy z tel na forum
Kuklaki to mozemy sobie rece podac - bo nie umiemy spac w nocy... nocne marki jestesmy....
Lei dobre he he :-)
milia80 ile tego Euthyroxu bierzesz? ja biore 25;-) i nie wiem czy nie za malo ciut...
Karina ja nie wysylalam zdjecia z komorki... wole jednak z kompa...;-)
Myla ciesze sie ze lepiej sie czujesz...;-) odpoczywaj duzo....
A ja po ciezkiej nocy, a juz bylo w miare fajnie a tu znow... masakra !!
Kuklaki to mozemy sobie rece podac - bo nie umiemy spac w nocy... nocne marki jestesmy....
Lei dobre he he :-)
milia80 ile tego Euthyroxu bierzesz? ja biore 25;-) i nie wiem czy nie za malo ciut...
Karina ja nie wysylalam zdjecia z komorki... wole jednak z kompa...;-)
Myla ciesze sie ze lepiej sie czujesz...;-) odpoczywaj duzo....
A ja po ciezkiej nocy, a juz bylo w miare fajnie a tu znow... masakra !!