reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
masakra ja mam dzisiaj jakiegos mega głodomora a WY o bigosach, tostach tu piszecie....
a ja do 20 w pracy ...
a obiecałam sobie ze po 19stej nie bede jadla - nio ale dzis nie dam rady musze zjesc jakas pyszna kolacyjke :)

Jaga, wspolczuje! Zdrowka dla synka!
Wracam z pracy, musialam zostac 2 h dluzej, ale...
Mimo to sie ciesze, bo to jeden z ostatnich razy ze musze jechac do biura. Od jutra zaczynam prace w domu :-)
Ale zeby nie bylo tak super kolorowo to wynika to z tego ze przyplatalo mi sie zapalenir rozsciegna podeszwowego w stopie. Zaczelo sie pare dni przed slubem, nie moglam chodzic, dowiedzialam sie o ciazy wiec nie moglam leczyc. W trakcie podróży poslubnej sie uspokoilo. Ale teraz powrocilo, ledwo chodze i jedyna recepta to jak najmniej chodzic. Trzymajcie kciuki zeby to sie cofnelo, bo moze byc nieciekawie jak bede ciezsza.

Vesunna współczuje :no:

Ja mam w obu rękach od lutego zapalenie ścięgien. Zaczęło sie od lewej ręki. Tzw kciuk matki, fachowo zespół De Quervaina, pieszczotliwie przeze mnie zwany dekurwianem :-D:-D zaczęłam nosic ortezy, jedna, druga i jeszcze inna. Jak przestałam karmić to dostałam zastrzyk z kortyzonu, cud miód. W międzyczasie od przeciążenia drugiej ręki zrobiło mi sie to samo ze ścięgnem od małego palca w prawej ręce. I co znow orteza (w dwóch wyglądam jak niedoszły samobójca...) zastrzyk z kortyzonu, ktory nie pomógł, masaże ktore nie pomogły, prądy, zero poprawy. I tak żyje z tym i czekam na dzien kiedy przestanie bolec. Najgorsze jak kciuk sie zablokuje (włókna sztywnieją i nie ślizgają sie po kości) ból niesamowity i nic nie mozna zrobic póki nie kliknie spowrotem :no: Aha bo kciuk sie odezwał z momentem zajścia w ciąże i zastrzyku mi nie wolno !!

Ostatnia edycja:
reklama
masakra ja mam dzisiaj jakiegos mega głodomora a WY o bigosach, tostach tu piszecie....
a ja do 20 w pracy ...
a obiecałam sobie ze po 19stej nie bede jadla - nio ale dzis nie dam rady musze zjesc jakas pyszna kolacyjke :)

wpadaj po drodze do mnie :) mam rosół :) tosty też ci zrobie. a i martyna dzis sobie parówki zazyczyła wiec rózniez dysponuje.

A ja zeżarlam własnie pół buły ze sliwką i zagryzlam mango.....

dziękuje za miłe przyjecie :tak:

aylin :-)

jak widać po suwaczkach nie jest to moja pierwsza ciąża , mam już w domu jednego łobuza - Wiktora z czerwca 2012 , mam również na koncie jedna stratę :-( dlatego też ta ciąża jest dużo bardziej stresująca :-( puki co wszystko idzie w dobrym kierunku :tak: tym razem również dużo gorzej z samopoczuciem , ale mam nadzieje ,że niedługo się poprawi :tak: w związku z powyższym obecnie już na l4 :tak:

aha, no i jestem z okolic grodu Kraka i w słusznym wieku tzw. chrystusowym :-)

tak czekałam czy tu dołączysz czy nie :)

Jaga to bardzo słabo z tymi zastrzykami, antybiotykami itp. Wiecie ja naprawde nie lubię tych chemicznych wspomagaczy choć wiem, że czasem bez nich sie nie obejdzie.
Przeczytajcie proszę ten art: Raport Klennera czyli czego nikt nie wie o witaminie C | Akademia Witalności
Nie jestem w stanie sprawdzić czy to wszystko prawda, ale od zeszłego roku cała rodzinka zakupiła mega puszkę witaminy c w proszku i codziennie dawkujemy, a w okresie takim jak ten szczególnie.

Hej Kifsi Ty też czytaj :)
czytałam. juz kiedyś. I zastanawiam sie gdzie mozna zakupic witamine c lewoskrętną

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry