reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Kifsi witaj, to mamy termin na ten sam dzien:-)
Karina tak to fajnie, tez bym chciala takie sny z orgazmami:-D

Bigosu zazdroszcze tez bym zjadla mniam, ja zato pieke sobie znowu ta pyszna tarte.

Ktorej jeszcze w ciazy wywalilo pryszcze bo zapomnialam. Zeszly juz? Bo mi nie zchodza tylko nonstop nowe, cale czolo i skronie w pryszczach, a w dodatku swedza czasami.,

reklama
Jaga wspolczuje malemu tych zaszczykow, tez dostawalam bolesne jak bylam mala wiec wiem jak to jest, zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Olusia mam nadzieje ze to nic takiego, i przejdzie, zobaczymy co gin ci powie.

Myla dobrze ze tylko zapomnial a nie ukradli:tak:

dziękuje za miłe przyjecie :tak:

aylin :-)

jak widać po suwaczkach nie jest to moja pierwsza ciąża , mam już w domu jednego łobuza - Wiktora z czerwca 2012 , mam również na koncie jedna stratę :-( dlatego też ta ciąża jest dużo bardziej stresująca :-( puki co wszystko idzie w dobrym kierunku :tak: tym razem również dużo gorzej z samopoczuciem , ale mam nadzieje ,że niedługo się poprawi :tak: w związku z powyższym obecnie już na l4 :tak:

aha, no i jestem z okolic grodu Kraka i w słusznym wieku tzw. chrystusowym :-)

Nadrobie Was, ale za cholerę wszystkim nie odpiszę :p.

Doli, daj znać jaki Franczak jest na normalnych wizytach :-).

Kuklaki, mnie obsypalo konkretnie, czułam się jak gimnazjalistka...Juz na szczęście wszystko ładnie schodzi :-).

Zjadłabym bigosu...ale dla siebie jednej nie ma co gara budzić. Idę zrobić tosty z serem, szynka i pesto :p.

Kifsi, witamy, kolejnamamuśka z Krakowa, super! Współczuję straty :-(.

Słucham RMF Święta. Ciąża mi się na mózg rzuciła chyba :p.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry