aneczka1984
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny! jestem u mamy, jutro mamy gości i cały dzień w kuchni. Trochę już mam dość, na dzisiaj stopuję. Podczytałam Was - co do witamin, to gin mi na razie powiedziała, żeby nie brać witamin, a jeść dużo warzyw i owoców, witaminy od ok 20 tyg. mam brac kwas, magnez z wit b6, witaminę d3 (podobno bardzo duże niedobory w społeczeństwie i teraz w ciąży zalecają). no i ze względu na pierwsza ciążę mam łykać acard.
a brzuch wg mnie i męża już trochę urósł. w drugiej ciąży podobno szybciej widać. W pierwszej przytyłam 15kg, ale od razu zrzuciłam, bo Mała non stop na cycu wisiała i wszystko wessała ;-)
Dobra, uciekam z psem na spacer i odpoczywam. Nie wiem, czy dam radę jutro zajrzeć. jak nie, to do soboty
a brzuch wg mnie i męża już trochę urósł. w drugiej ciąży podobno szybciej widać. W pierwszej przytyłam 15kg, ale od razu zrzuciłam, bo Mała non stop na cycu wisiała i wszystko wessała ;-)
Dobra, uciekam z psem na spacer i odpoczywam. Nie wiem, czy dam radę jutro zajrzeć. jak nie, to do soboty