reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dowiemy się po mnie czy działa ta metoda. W mym przypadku wręcz niemozliwy jest chłopak ( w zasadzie ciąża niemożliwa ;)) także zobaczymy czy działa czy nie.
A ja Wam powiem szczerze ze ja coraz częściej myślę ze to jednak chłopak...jak myślę o warunkach zapłodnienia to stawiam na córkę ale w duszy jakoś cos mi mówi ze jajca dyndaja

reklama
W ogóle to chciałam wam się wyzalic otuz zespsul mi się samochód. Jeśli to blachostka typu filtr czy cos tam co jeszcze obstawiaja to będzie ok ale jeśli osiadła pompa paliwa to nie opłaca mi się go robic !!!! I byłoby pol biedy gdyby nie to ze muszę jechać do Szubina do lekarza juz 30.10!!!! AEK ze mną nie pojedzie bo akurat pracuje i jak na złość mój tata tez w pracy!!!! Niewiem co zrobię!!!

Poza tym miałam pytac...
Asiorek gdzie Chodzież na ten aqua i ile placisz? Masz karnet czy osobno?

dziewczyn, ale mam ciagoty na ostre, kwaszone juz nie wiem sama co jesc, najlepiej jakies ogorki chilii chyba. Wciagnelam troche salatki kwaszonej kapusta z marchewka, na kolacje jako z pasta z ostrej papryki i jeszcze jest chcica :)
no i jak z tymi sledziami, bo tylko jedna odpowiedz znalazlam, moze wiecej ososb ma odpowiedz czy mozna w ciazy czy raczej nie?

Matko jak Wy skrobiecie! Co Wy sprzątaczki i kucharki macie? :-D

Ja cały dzien sprzątałam..

Myla moja kumpela w grudniu rodzi corcie po tabletce ;-)

Ja tam karmiłam wszędzie, tylko by ktos spróbował cos powiedzieć to by zjebke dostał. Ludzie plują na ulicach, palą na przystankach, klną, ich psy sraja gdzie popadnie a komuś przeszkadza dziecko przy cycku...ja wyciągałam tylko sutek prosto do buźki i nic nie było widac. A jak cały cycek to pieluchę miałam ale nie na dziecku, zeby jej sie oddychało dobrze.

Karina, w Niemczech. Muszę sie wybrać w końcu bo tak na pale jeżdzę ciagle ;-) tzn na akt urodzenia.

A w Pl dalej sie krocze tak wietrzy? Bo tu tak nie ma. W toalecie sa podkłady różnej wielkości , majtki z siatki i dzbanki z nazwiskiem, zeby sie polewać przy sikaniu.

Po porodzie nie mogłam sie doczekać odwiedzin!! Maz cały dzien z nami był i teściowa mnie odwiedzić. Jak poszłam sie wykapać, umylam włosy, wyprostowalam, ubrałam swoją koszule to płakałam z radości haha ;) no i wszyscy mi jedzenie przynosili, dziecko sie w nocy nie budziło na jedzenie a ja tak!!

Ostatnia edycja:
Lei paszport od ręki dostaniesz , tylko fotke trzeba przynieść ... Koło 25-30€. Emily bede musiała nowy wyrobić, bo powiedzą ze to nie to samo dziecko lol.

Dzięki za info :-D

Myla ja w owulacje przyjechałam do meza i zaszłam po jednym stosunku ;-) no i jest Vikusia. Teraz tez akurat w owulacje trafiliśmy, dzien zapomnienia haha ale cos czuje, ze u mnie beda jajeczka :-D

Jejku jaka głodna jestem!! :szok:

Sera białego bym zjadła, jutro do Pl sklepu sie muszę wybrać. Na szczęście mam blisko.

Karina a Ty chodzisz na flohmarkty? Bo ja jestem uzależniona...;-)

Marela, świetny kawał :) Muszę mojemu M opowiedzieć :D ha ha !!!

Witam.się i ja :( rano niestety też miałam lekkie plamienie i pojechałam do szpitala najCzęściej z dzidzia wszystko w porządku.: ) ale ja musiała zostać na obserwacji nasZCzescie już nie planie

Amisia, trzymaj się ! Biedna, pojechałaś odpocząć i masz babo placek :(
Trzymam kciuki, byś już nie plamiła.

Mam nadzieję, że się tu zaklimatyzujemy. :-)
Witajcie :)

Do tego Marceli nie zdążył deski podnieść w kiblu i całą łażienke zasikał. Bo gnojek czekał do ostatniej chwili aż mu zacznie p nogach cieknąć i dopiero pójdzie , bo w TV akurat coś fajnego leci. A potem śmierdzi mi moczem w tej łazience bo w zakamary się nawlewa za tym sedesem Ehhh mówie Wam gdybym tak tego mojego męża nie kochała to bym zapakowała manatki i pojechała do mamy. Tam przynajmiej wszystko działa sprawnie.

I się wygadałam bo nie miałąm dzisiaj komu.
a kto to jest Marceli ?
:) mąż czy syn ?
:)

Myla w lipcu mialam punkcje i mialam pobierane komorki jajowe... jednym slowem mialam In vitro....:tak:
przepraszam za pytanie, ale Twoje bliźniaki są z in vitro ?

p.s jutro wizyta u lekarza gina.... na 15 - trzymajcie kciuki !

Myla i mialam podane 2 zarodki ktore sie przyjely.. i wyszlo ze mam blizniaki dwujajowe...:tak:

trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aaaa, czyli jednak :) super !!! :)
dobrze, że nie podali 5-ciu jajeczek ;) hi hi

ja już po. Na szczęście wszystko ok. Młode ma od pupy do głowy 73 mm. NT 1,3!

Sataga, piękny wynik !!! GRATULACJE !!!
:)

hmm tak mniej więcej 14 tyg temu na pewno :)

no tak, tak, później ze dwa razy chyba, może 3, i na tym koniec... nie chce mi się po prostu... 6 lat jesteśmy ze sobą dzień w dzień i jakoś tak nie wiem.... :/ z przyzwyczajenia chyba jesteśmy razem... i tyle. :(

Trzymam kciuki za wszelkie wizyty !!!

Ja dziś rano byłam z wynikami krwi i moczu - wyniki świetne, jak to lekarz powiedział.
Dostałam skierowanie na USG, idę 24.10 :) państwowo.
Czyli za tydzień w piątek.

OLUSIA, JAK WIZYTA ??????????!!!!!!!!!!!!!!

Jutro 18-tka mojej chrześnicy !!!
Dobrze, że dziś prezent kupiłam.
I sobie sukienkę.

W niedzielę urodziny Mai, tym razem u teściów - będzie druga połowa rodziny, tort zamówiony :)
Ajjj, nie wiem, czy Was nadrobię w poniedziałek...
miłego weekendu laseczki :*

reklama
Lei no bo takie zajebiste są te tabletki :) w końcu nie na darmo koszt jednej tabletki to 80 zl no i plus wizyta u giną 100zl bo przecież takiej super dobrej tabletki nikt inny ci nie przepisze :tak:

Ja Cypriana nie karmilam długo. Wkręciła mi cholerna położna ze mam za malo pokarmu...drugi raz powiedziała ze chocbym miała dziecko przeglodzic to karmić będę :tak: i choć flaki miałam jak cholera,żadnych na wałów, nic mi nie uciekło,zwykle miękkie cyce i juz w szpitalu mówili ze z tego nic nie będzie a ja się uparlam i dziecko karmilam choć jak położna przychodziła pierwsze dni i dusila to nawet nie było tego trysniecia a ja karmilam, on nie płakał no i jak przez pol roku na cycku z głodu nie umarł TP chyba cos tam lecialo . ogółem karmilam go 18 miesięcy i przeżył :-D
Takze dziewczeta,nie ma co słuchać mądrych rad.
I karmilam tez wszędzie tylko ze się zakrywalam becikiem,poduszka,pieluszke i miałam w dupie szczerze powiem czy komuś się to nie podoba

Do góry