Marela, świetny kawał
Muszę mojemu M opowiedzieć
ha ha !!!
Witam.się i ja
rano niestety też miałam lekkie plamienie i pojechałam do szpitala najCzęściej z dzidzia wszystko w porządku.: ) ale ja musiała zostać na obserwacji nasZCzescie już nie planie
Amisia, trzymaj się ! Biedna, pojechałaś odpocząć i masz babo placek
Trzymam kciuki, byś już nie plamiła.
Mam nadzieję, że się tu zaklimatyzujemy. :-)
Witajcie
Do tego Marceli nie zdążył deski podnieść w kiblu i całą łażienke zasikał. Bo gnojek czekał do ostatniej chwili aż mu zacznie p nogach cieknąć i dopiero pójdzie , bo w TV akurat coś fajnego leci. A potem śmierdzi mi moczem w tej łazience bo w zakamary się nawlewa za tym sedesem Ehhh mówie Wam gdybym tak tego mojego męża nie kochała to bym zapakowała manatki i pojechała do mamy. Tam przynajmiej wszystko działa sprawnie.
I się wygadałam bo nie miałąm dzisiaj komu.
a kto to jest Marceli ?
mąż czy syn ?
Myla w lipcu mialam punkcje i mialam pobierane komorki jajowe... jednym slowem mialam In vitro....
przepraszam za pytanie, ale Twoje bliźniaki są z in vitro ?
p.s jutro wizyta u lekarza gina.... na 15 - trzymajcie kciuki !
Myla i mialam podane 2 zarodki ktore sie przyjely.. i wyszlo ze mam blizniaki dwujajowe...
trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aaaa, czyli jednak
super !!!
dobrze, że nie podali 5-ciu jajeczek
hi hi
ja już po. Na szczęście wszystko ok. Młode ma od pupy do głowy 73 mm. NT 1,3!
Sataga, piękny wynik !!! GRATULACJE !!!
hmm tak mniej więcej 14 tyg temu na pewno
no tak, tak, później ze dwa razy chyba, może 3, i na tym koniec... nie chce mi się po prostu... 6 lat jesteśmy ze sobą dzień w dzień i jakoś tak nie wiem.... :/ z przyzwyczajenia chyba jesteśmy razem... i tyle.
Trzymam kciuki za wszelkie wizyty !!!
Ja dziś rano byłam z wynikami krwi i moczu - wyniki świetne, jak to lekarz powiedział.
Dostałam skierowanie na USG, idę 24.10
państwowo.
Czyli za tydzień w piątek.
OLUSIA, JAK WIZYTA ??????????!!!!!!!!!!!!!!
Jutro 18-tka mojej chrześnicy !!!
Dobrze, że dziś prezent kupiłam.
I sobie sukienkę.
W niedzielę urodziny Mai, tym razem u teściów - będzie druga połowa rodziny, tort zamówiony
Ajjj, nie wiem, czy Was nadrobię w poniedziałek...
miłego weekendu laseczki :*