reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina ja nie chodzę w ogole. Jakaś klaustrofobia mi sie włącza ;-) Ty chyba powinnaś uważać ze względu na wysokie ciśnienie, zeby sie nie przegrzewać, choc teraz to juz chyba tak nie nagrzewają te lampy...

Tak w ogole to tez blada jestem i źle wyglądam...

Czekam na fotkę "po"! Ciemne masz swoje włosy czy taki kontrast z blondem sie robi? Ja próbuje troche rozjaśnić moj ciemny brąz ale juz widzę, ze źle siwe złapało...takze chyba wrócę do ciemnych..a tak mi sie podobała brązowa poświata..

Ostatnia edycja:
Hej z rana.
Lei jakarmilam Tyske do roku. Ale bez jaj. Roczne dziecko nie żywi się tylko mlekiem. Karmilam 2 x dziennie. Ostatni miesiąc juz tylko raz. A mloda i tak noce zaczela przesypiać 3 msc temu.

Karina pięknie będzie:)

A solarium i ciaza się wykluczają. Zreszta ostre opalanie tez. Hormony szaleją i mogą ci wyjść plamy. Które juz zostaną

Karina ale masz kite u boku :-D solarium w ciąży??? Bron Boże...takie promieniowanie sztuczne to szkodliwe przecież.

Ja jak wspomnialam karmilam 18 MCG ale nie było problemów żadnych.tak jak Aylin pisze przecież te dzieci jedzą juz wszystko wiec nie siedzi non stop na cycku

Lei mam naturalny ciemny blond ..., ale z jasnym blondem wyglada na ciemniejszy ...

U nas w Niemczech solaria nie sa mocne, w Polsce czułam sie jak kurczak na rożnie jak szlam na solarium ...

A teraz mam taka chęć isc :-(
Ale jak nie mozna to nie mozna :-(

Faza druga : lol

Kosmos lol

ImageUploadedByForum BabyBoom1413614620.038059.jpg

Aylin bedzie bedzie :-) inaczej nie wyjdę lol

Myla no myślałam ze jakas z was juz testowała solarium w ciazy lol

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413614620.038059.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413614620.038059.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
hej

witam się znowu zdołowana...
od tygodnia kibluje w domu :( raczyłam się pożalić meżowi a ten do mnie - to przeciez mozesz iśc teraz.
dodam, że była 8 rano :no::no::no::wściekła/y:

wizyte mam za 1.5 tyg i to u nie swojego lekarza - u chłopa ukraińca :szok: ja nie wiem jak to będzie, nigdy u chłopa "grzebacza" nie byłam :szok:a tu jeszcze z za wschodniej granicy! :szok:ch da mi L4, popatrzymy na dzidzie i uciekam :szok:

dygotka ja nie wiem, bo u nas to było zarowno w 1 i drugim wypadku dwa tygodnie dzień w dzień po kilka razy :-D

Myla hahaha to powodzenia!!!! serio :p ja mam tez przeczucie na chłopaka u siebie, wszyscy życzą córki wiec będzie pewnie na opak

nadzieja ja bym zjadła , jeden, dwa .. :p

Renatka udanej zabawy :tak:

vesunna o kurcze.. odpoczywaj dużo

Karina niezłe kuce hahahahahaha :D co do solarium to jestem przeciwniczką, nie chodzę , nie polecam i nie mam zamiaru :p

Doli ja tez wieczny dół , wiem co czujesz... Moj dzien to wstanie rani, wyszykowanie dzieci, sprzatanie, sklep, obiad, sprzatanie, sprzatanie, tv w tle caly dzien, odebranie dzieci, jemy, sprzatam,sprzatam, przychodzi arek, zamieniamy 2 slowa, ide sie umyc cos przegryze i spac....rano wstaje...i tak w kolko:baffled:

No i chyba w2lasnie przez to ze kazdy gada ze bedzie dziewczynka, ze musi teraz byc itd to mysle ze jednak chlopak wszystkim na opak

Witam
Nie nadążam za Wami;-)
Karina czekam na fotke z efektu końcowego;-)Ja nie chodzę na solarium a u fryzjera to już nie pamiętam kiedy byłam:-(Nigdy w życiu nie farbowałam włosów ani nawet pasemek nie robiłam Ostatnio nawet myślałam nad tym żeby zaszaleć i w końcu coś zmienić:-)
Cieszę się że wszystkie wizyty udane
Chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Ja się kuruję. Jest już znacznie lepiej tylko tego kaszlu nie mogę się pozbyć.
Dziewczyny ile już macie na +?
Ja w 3 tyg prawie 4kg przytyłam:baffled: Wszystko dlatego bo non stop jem Musze troche przystopować:sorry:

reklama
Do góry