reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Co tu taka cisza?? Wszystkie na imprezę pojechały???

Tabasia zanim kupiec sodę to się dowiemy z usg- już w poniedziałek mam nadzieje

A w ogóle IDE sobie kilka dni temu i spotykam kumpele z pracy i mówi mi ze bardzo ładnie wyglądam.wczoraj wchodze do pracy a tam znajoma ze musi mi powiedzieć ze slicznie wyglądam... IDE dziś rano,idzie nasza fakturzystka, pyta czy rosne,czy ok i mówi: muszę ci powiedzieć ze chyba nici z córki bo wygladasz naprawdę ładnie!!! No porypalo ich... Poszlam z arkiem na spacer i mu to opowiadam, wracając on poszedł do domu ja weszlam do sklepu po pepsi i spotkałam znajomych wiec się zatrzymałam i gadamy...pytają jak się czuje,mowie ze juz coraz lepiej a oni mi na to ze tak w ogóle TO LADNIE WYGLADAM... Jeśli wierzyć w sny i wróżby o kradzieży urody to dupa...jest syn :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana toż to ja nic innego nie robie jak tylko jem:baffled: właśnie wcinam jogurta i zagryzam biszkoptami. 2tyg temu miałam 5kg na plusie
Też juz pare razy słyszłam że pięknie wyglądam. Nawet mój M to zauważył

U mnie odwrotnie z wygladem. Wczoraj spotkalam ciotke a ta ze strasznie schudlam czy oby napewno wszystko ok czy zdrowa jestem itp. Nie wie o ciazy. Jak widzicie dlugo bez Was nie wytrzymalam ;) i na tel jednak da rade pisac. Alan mnie obudzil i juz nie mam szans zasnac a w nocy tez 1,5 h bez spania.

Dziewczyny byłam wczoraj u lekarza i z tego co on mi powiedział to powinnam sie przenieść na forum dla marcówek :) Przesunął mi termin na 30 marca :) Ale jak dziecko będzie dalej tak szybko rosło to urodze gdzies w połowie marca :))

Anulka zostań z nami ..., bedziesz poprostu pierwsza :-) która urodzi :p

Dziewczyny ja nie wierze w to ze jak dziewczynka ma byc ze kobieta nie wyglada ładnie w ciazy .., wiec trzeba myślec pozytywnie ...

Co do zębów to ja problemu nie mam ( jeszcze, bo nigdy nie wiadomo ) bo 2 razy w roku chodzę na profilakse ( profesjonalnie czyszczenie ) i ogólnie mam dobry stan od kiedy nie chodzę do szkolnego dentysty ( bo tam to wiecej psuli niz pomagali).

Ostatnia edycja:
Hejka :)
Musze iść na kontrolę do dentysty. Ale zbieram sie juz 3 miesiąc.

Co do tego ktora kiedy urodzi - polowa z nas pewnie jeszcze w marcu:) od 36 tyg ciaze uznaje sie za donoszoną więc nic strasznego.
Na czerwcówkach pierwsze dzieci miałyśmy z kwietnia wlasnie

reklama
Hi! Wczoraj, dentyste też zaliczyłam.

To jak w ciąży się wyglada to moim zdaniem, nie zależy od płci dziecka.
Obie babcie by chciały wnusie i się nakręcilam na dziewczynke, usg dopiero pod koniec listada :'(

Śnił mi sie mój kierownik, że niby mnie potrzebują w pracy, ehh. Nie trzeba było mnie zwalniać :p

Do góry