reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Witam weekendowo:-)
też nie wierzę w to że dziewczynka odbiera urodę.
Jakie macie plany weekendowe? Ja wybieram się na grzyby, uwielbiam łazić po lesie.
Wszystkie chore niech szybko wracają do zdrowia

reklama
Ja bardzo lubiałam chodzić na grzyby :-)
A jajecznica z takich grzybków :-) mniammmmm :-)

Ja musze z młoda jechać na przymiarkę butów .. ( ortopedyczne) a tak zakupy i sprzątanie ...

hej
my dziś do zoo jedziemy
jest tak ciepło, tylko mgła opadnie i ruszamy :-)

Tabasia o matko ale terminy, kosmos dla mnie!

Szaj i jak?? dałaś radę??

Aylin udanej zabawy :-)

Myla obyśmy się w pon. dowiedziały!!!! :D

neta chyba nie ma reguły jak się wygląda, ja z synem pierwsze tyg wyglądałam Ok a potem jeden spuchnięty syf. :p ponoć ja początek wyglądałam źle a teraz dobrze..hmm..

Anulka wow! na marzec??? :D a jaki miałas termin z OM?

pozdrawiam :-)

HEHEHEH super z tym marcem nie będę sama: ) . A nA dziś na urodzonki fo znajomych się wybieram właśnie dla znajomej robię barszczyk i mini paszteciki do tego barszczyku a dla meza Na obiad grochowke. Pogoda u mnie jak w lato aż szkoda w domu siedzieć. Życie miłego wypadku w zoo i udanych zbiorów grzybów

Witam się przy sobocie,

Anulka nie jesteś jedyna. Ja początkowo termin miałam na 06/04 teraz przesunęło się na 03/04 ale lekarz powiedział żebym się nie zdziwiła jak urodzę w marcu. Ale ja tam trzymam się kwietniówek :-)

Karina ja też profilaktycznie co 6 miesięcy do dentysty chodzę i praktycznie od 14 roku życia nie mam problemów z zębami. Czasami trzeba plombę wymienić bo stara ponad 20 letnia ale żadnych nowych dziur nie mam. I oby tak dalej.

Myla ja ciągle dostępu do zamkniętego nie mam, ale poczekam do poniedziałku bo to weekend i wszystko wolniej działa. A jak w poniedziałek nic to zacznę Cię molestować he he he :wściekła/y:

reklama
Witam ;-)

Tabasia niezly termin tobie wyznaczyli.. styczen to jakas paranoja! Ech..

Kajka ja tez nie bede rodzic w kwietniu tylko wczesniej..

Ja ostatnia OM mialam 7 lipca.. ;-)

A ja dzis nie mam planow i leze caly dzien w lozku :-(

Do góry