reklama
hej
my dziś do zoo jedziemy
jest tak ciepło, tylko mgła opadnie i ruszamy :-)
Tabasia o matko ale terminy, kosmos dla mnie!
Szaj i jak?? dałaś radę??
Aylin udanej zabawy :-)
Myla obyśmy się w pon. dowiedziały!!!!
neta chyba nie ma reguły jak się wygląda, ja z synem pierwsze tyg wyglądałam Ok a potem jeden spuchnięty syf. ponoć ja początek wyglądałam źle a teraz dobrze..hmm..
Anulka wow! na marzec??? a jaki miałas termin z OM?
pozdrawiam :-)
my dziś do zoo jedziemy
jest tak ciepło, tylko mgła opadnie i ruszamy :-)
Tabasia o matko ale terminy, kosmos dla mnie!
Szaj i jak?? dałaś radę??
Aylin udanej zabawy :-)
Myla obyśmy się w pon. dowiedziały!!!!
neta chyba nie ma reguły jak się wygląda, ja z synem pierwsze tyg wyglądałam Ok a potem jeden spuchnięty syf. ponoć ja początek wyglądałam źle a teraz dobrze..hmm..
Anulka wow! na marzec??? a jaki miałas termin z OM?
pozdrawiam :-)
HEHEHEH super z tym marcem nie będę sama: ) . A nA dziś na urodzonki fo znajomych się wybieram właśnie dla znajomej robię barszczyk i mini paszteciki do tego barszczyku a dla meza Na obiad grochowke. Pogoda u mnie jak w lato aż szkoda w domu siedzieć. Życie miłego wypadku w zoo i udanych zbiorów grzybów
Anulka90
Fanka BB :)
Doliores z OM miałam 6-7 kwietnia. Ale jak to gin powiedział: "Anka bardzo marne szanse że dotrzymasz choćby do prima aprilis" D
Margomari
Fanka BB :)
Witam się przy sobocie,
Anulka nie jesteś jedyna. Ja początkowo termin miałam na 06/04 teraz przesunęło się na 03/04 ale lekarz powiedział żebym się nie zdziwiła jak urodzę w marcu. Ale ja tam trzymam się kwietniówek :-)
Karina ja też profilaktycznie co 6 miesięcy do dentysty chodzę i praktycznie od 14 roku życia nie mam problemów z zębami. Czasami trzeba plombę wymienić bo stara ponad 20 letnia ale żadnych nowych dziur nie mam. I oby tak dalej.
Myla ja ciągle dostępu do zamkniętego nie mam, ale poczekam do poniedziałku bo to weekend i wszystko wolniej działa. A jak w poniedziałek nic to zacznę Cię molestować he he he
Anulka nie jesteś jedyna. Ja początkowo termin miałam na 06/04 teraz przesunęło się na 03/04 ale lekarz powiedział żebym się nie zdziwiła jak urodzę w marcu. Ale ja tam trzymam się kwietniówek :-)
Karina ja też profilaktycznie co 6 miesięcy do dentysty chodzę i praktycznie od 14 roku życia nie mam problemów z zębami. Czasami trzeba plombę wymienić bo stara ponad 20 letnia ale żadnych nowych dziur nie mam. I oby tak dalej.
Myla ja ciągle dostępu do zamkniętego nie mam, ale poczekam do poniedziałku bo to weekend i wszystko wolniej działa. A jak w poniedziałek nic to zacznę Cię molestować he he he
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam ;-)
Tabasia niezly termin tobie wyznaczyli.. styczen to jakas paranoja! Ech..
Kajka ja tez nie bede rodzic w kwietniu tylko wczesniej..
Ja ostatnia OM mialam 7 lipca.. ;-)
A ja dzis nie mam planow i leze caly dzien w lozku :-(
Tabasia niezly termin tobie wyznaczyli.. styczen to jakas paranoja! Ech..
Kajka ja tez nie bede rodzic w kwietniu tylko wczesniej..
Ja ostatnia OM mialam 7 lipca.. ;-)
A ja dzis nie mam planow i leze caly dzien w lozku :-(