reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej, wróciłam od koleżanki kosmetyczki. Manicure i pedicure sobie strzeliłam:) a co. To tak w temacie nierobienia :) a i regulacja brwi. Oraz 3 b plot :) poza tym ślubny byl w Ikei i meble do tysiowego pokoiku przywiózł.
W przyszłym tygodniu pewnie skręcimy i może uda sie pozbyć lokatorki z sypialni :)

A ja schab robię jeszcze ok inaczej (tj oprócz podobnych sposobów do waszych). Kupuje schab i tej samej długości polędwiczkę. Polędwiczkę nacinam wewnątrz i upycham śliwki suszone lub wędzone. Tak nadziana polędwiczkę do zamrażalnika aby zamarzła. Potem nacinamy schab w środku i upycham zamrożoną polędwicę. Z zewnątrz maceruje mieszankaprzypraw sol, pieprz czosnek papryka. Zależy na co mam ochotę. Piekę ok 1,5 - 2 h. Podaje z sosem śliwkowym.

reklama
Dziewczyny nie bylo mnie dzis caly dzien na forum i tyle stron do nadrobienia..
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

mozecie sie zemnie smiac ale ja tej listy nie widze... chyba musze isc do okulisty...

Karina oraz babydust na pewno wszystko bedzie dobrze !!:tak: trzymam kciuki !

Lei gratuluje udanej wizyty !!;-)

AgiJagi hej
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Dziewczyny a co mozna brac na bol gardla... zaczelo mnie bolec popoludniu i mam problem z przelykaniem.... !!

Pat współczuje :-(

Milia dzieki :-)
Nie moge kliknac lubie bo na aplikacji mi ta funkcja zniknęła.

Doli ja tez jakaś beksa sie zrobiłam, wkulko jakies rzeczy czy wiadomości mnie smucą

Doli , Agiagi, neta , margo kuklaki , Natasza , olusia dzieki , wszystko dobrze :-)

Lei gratuluje udanej wizyty :-)

Babydust - bardzo sie ciesze ze poszłaś do gina i ze dzidzie widziałaś :-)

Ja tez na aplikacji w tel nie mam "lubie" ani "dziekuje" jeszcze do nie dawna byla... ciekawe czemu to zlikwidowali... hmmmm:confused:

Olusia podbiał z tymiankiem też chyba można (mi lekarz kazał kupić) i faringosept
A ja się Wam pochwale że kuracja błotna na moją łuszczycę przynosi efekty:-) Strasznie się z tego cieszę

Ostatnia edycja:
Myla ja dalej nie mam dostępu...

Mówię wszystkim dobranoc... wykończona dzisiaj jestem. Poczytam was jutro. Dobrej nocy :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry