reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ale fajnie masz z tymi sloiczkami ja jakbym miala wieksza kuchnie tez bym zapewne zrobila cos . Moja mama zrobila mi do sloikow przecier pomidorowy wzielam dwa sloiki tylko.. wiecie co? Teraz sobie uswiadomilam za na zupe to ja tylko rosol albo pomidorowa mom strasznie rosol uwielbia i pomidorowa z makaronem ja na rosol i na makaron patrzec nie moge musze osobno sobie ryz ugotowac.. pozatym teraz robie dopiero pierogi ruskie cebulke zesmazylam ser czeka ziemniaki sie gotuja.. zauwazylam ze malo jem w sumie mi tomoj facecik powtarza ale ja zjem kanapki rano potem albo troszke obiadu podziubie potem cos troszke zjem i na tym koniec mdli mnie nie mam ochoty nie jestescie sama z pawiem ;) mam straszna chec na kapuste kiszona ugotowalabym jakas inna zupke ale niestety nie mam weny najlepiej zjadlabym taka po krolewsku zupe z miesem mielonym mniammmm

reklama
U mnie dzis tez makaron carbonara.ale w ogólnie niewiem czemu mam wstręt do gotowanie dosłownie sie zmuszam ,zeby cos ugotowac..ogolnie to apetytu tez nie mam a najgorsze ,ze zaczeły sie u mnie wymioty myslalam, ze w tej ciązy mnie ominą ale niestety...dopiero sie zaczyna.Moja tesciowa tez mi narobila sałatki jarzynowej wiec mam na pare dni :)

Urodzinki mam pojutrze ;-)

Ja dzis z kuchni leciałam, juz smarowałam kanapki i nie zdążyłam, sprintem do kibla bo do kubła mi głupio było haha :-D

Moja ginka sie dziwiła, ze jeszcze wymiotuje.

U mnie juz niby koniec 14 tygodnia a tez objawy się trzymają. Ale nie sadzilam żeby minęły tak za pstryknieciem palca ;) ale może jeszcze chwila i powoli zaczniemy się czuć lepiej :D

Pat obyś miała racje..
A tak z innej beczki teraz aptek 10 na kazdej ulicy ale ceny maja takie jak im sie podoba. Postanowilam zajrzec do kilka i rozeznac sprawe ile kosztują witaminy, ktore poleciła mi ginka i o dziwo w aptekach sieciowych gdzie powinno byc taniej lub pod szyldem apteka tanich leków te wit. kosztowały 38 zł a weszlam do małej apteki nie firmowej i zapłaciłam 29 zł jest róznica co???:tak:

Ja zamawiam leki właśnie z internetowej. Często nawet z wysylka wychodzi dużo taniej...wiem z doświadczenia, bo u nas w pracy ceny w sklepie(+apteka) stacjonarnym a internetoeym bardzo się różnią...

Ja też w większości kupuję w aptekach internetowych i ceny są naprawdę duużo niższe więc polecam :-)

Wzięło mnie coś na gotowanie i lasagne zrobiłam :cool2: ale za to teraz jestem wykończona i leże na kanapie. Mierz siły na zamiary... jak to ktoś mądry kiedyś powiedział... No cóż a u mnie tych sił ostatnio brakuje :baffled:

Mi pęka głowa... To mój najgorszy objaw ciąży...przed ciąża głowa bolala mnie dosłownie raz do roku a teraz nie mogę sobie z tym poradzić....:(

reklama
Ja też mam dziś dzień na gotowanie :-)
Upiekłam schab z rodzynką, zapiekłam ryż z jabłkiem i zrobiłam mężowi potrawkę chińską:-) teraz odpoczywam na kanapie ale chyba skorzystam z pięknej jesiennej pogody

Do góry