reklama
Kuklaki
Fanka BB :)
.ważne!!!! przenoszenia na otwarty listę. Wysylajcie mi pw z informacjami do listy. Kilku na pewno z nami nie ma a są na liście to na koniec pokasujemy je z Tabasia
Tego nie zajazylam
Myla jedno portretowe i dwa w strojuKuklaki zawsze można spróbować,im lepsze CV tym bardziej prawdopodobne iz uzyskaszps.proponuje foto w bieliźnie
Olusia to czarna lista kogo z forum usuna.
Karina ale jak dopiero przyjdzie? U nas zanim cos zrobią to mówią, ze to kest dodatkowo płatne i kosztuje tyle i tyle i czy wyraża sie zgodę..
A te trzy usg sa za darmo..
Chyba, ze to prenatalne to 110€ kosztuje.
Moja i tak co wizytę mi robi, nie wiem dlaczego..
Juz sprawdziłam, jednak ok 60€ kosztują nad krwi...
Usg na życzenie 30€.
Rozpoczelam dzien pawikiem a co sobie bede żałować
A te trzy usg sa za darmo..
Chyba, ze to prenatalne to 110€ kosztuje.
Moja i tak co wizytę mi robi, nie wiem dlaczego..
Juz sprawdziłam, jednak ok 60€ kosztują nad krwi...
Usg na życzenie 30€.
Rozpoczelam dzien pawikiem a co sobie bede żałować
Ostatnia edycja:
Asiulka87Sosnowiec
Hej ja jestem nie do zycia leze i mdli caly czas. Wczoraj paw za pawiem eh zamiast lepiej byc to wlasnie widze
Karina ja po usg mialam male plamienie po usg dopochwowym po cytologi tak samo uwazaj na siebie. U lekarza jak bylam moj wymaz wyszedl dobrze nie ma infekcji a mi sie zdaje ze mam no ale badania nie klamia.
Dziewczyny czy wy tez macie tak mokro? Ja juz czasami lece do lazienki zeby sprawdzic czy to jie plamienie bo duzo tego als jest przezroczyste lub mleczne...
Co do farbowania wlosow w 1 ciazy wcale nie zlapaly mi wlosy farba w ogole nie zostala eh... a paznokcie robilam sobie zele i wszystkie mi poodpadaly ajc achhh te hormony...
Karina ja po usg mialam male plamienie po usg dopochwowym po cytologi tak samo uwazaj na siebie. U lekarza jak bylam moj wymaz wyszedl dobrze nie ma infekcji a mi sie zdaje ze mam no ale badania nie klamia.
Dziewczyny czy wy tez macie tak mokro? Ja juz czasami lece do lazienki zeby sprawdzic czy to jie plamienie bo duzo tego als jest przezroczyste lub mleczne...
Co do farbowania wlosow w 1 ciazy wcale nie zlapaly mi wlosy farba w ogole nie zostala eh... a paznokcie robilam sobie zele i wszystkie mi poodpadaly ajc achhh te hormony...
Karina34
Lei no u mnie tez tak robią , wiem ze musze płacić i podpisałam , ale ile za screning nie mówili, ale 3 lata temu 150 płaciłam ..., wiec tez liczę sie z tym.
Jak przyjdzie rachunek to Tobie powiem ile i za co ...
Asiulka ja mialam usg przez brzuch .., ale mocno naciskał zeby zobaczyć ..., nie wiem od czego mogło byc to plamienie ...
Ale dobra wiadomość nic wiecej nie było :-)))
Miłego dnia :-)
Jak przyjdzie rachunek to Tobie powiem ile i za co ...
Asiulka ja mialam usg przez brzuch .., ale mocno naciskał zeby zobaczyć ..., nie wiem od czego mogło byc to plamienie ...
Ale dobra wiadomość nic wiecej nie było :-)))
Miłego dnia :-)
Myla, ja również poproszę o dostęp do zamkniętego :-)
Karina, jak sytuacja? zadzwoń chociaż do lekarza, może wypisze Ci receptę na luteinę/duphaston.
Tabasia - dziękuję, dziś spróbuję się umówić z szefem na sobotę.
Natasza gratulacje!!!
Kuklaki, ja za przezierność płaciłam jak za normalną wizytę, bo chodzę tylko prywatnie.
Neta, miesiąc szybko minie
Miłego dnia!!
Karina, jak sytuacja? zadzwoń chociaż do lekarza, może wypisze Ci receptę na luteinę/duphaston.
Tabasia - dziękuję, dziś spróbuję się umówić z szefem na sobotę.
Natasza gratulacje!!!
Kuklaki, ja za przezierność płaciłam jak za normalną wizytę, bo chodzę tylko prywatnie.
Neta, miesiąc szybko minie
Miłego dnia!!
co jest ja wlasnie tez musze wbic sie di lekarza dzisiaj do tego to cholerne mega przeziebienie stresuje sie na maksaWlasnie zauwazylam lekkie plamienie :-(
mam nadzieje ze to nic powaznego u obu
reklama